• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: tak zvyrazni... zacne pres to litat takovej modro/bilej pruh. Ale kdyz je predmet malej, neni videt. Plus muze bejt za stromem... nebo se muze aktivovat emoci. Ted tam mam nejakej quest co jsem zkousel najit uz asi 10x, vzdycky kdyz je v te zone nejaka aktivita zkousim znova, a jsem furt 4/5, to schvalne pak nahraju video jak to vypada az to najdu. Jednou. Urcite... :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: V tech hledacich questech se item zvyrazni, jakmile se k nemu priblizis (na mape se ze zony stane modry diamant). Uprimne mi to prijde v ramci worldbuildingu lepsi - ty questy jsou o tom, ze nekdo neco ztratil treba na louce, v jeskyni apod. a ty to mas najit; ne ze te nekdo posle "najit" ztracenou sekeru lezici pod patym jehlicnatym stromem v lese nachazejicim se 50 kroku zapadne od waypointu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: Hehehe :)

Ashava Mount Trophy Not Showing Up - Blizzard Clarifies - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/ashava-mount-trophy-not-showing-up-blizzard-clarifies-333324
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EVILMIND: Jako lvl. 66 lv je teda hodne hodne early engame, pocitam ze nejaky body ktery tam resi jakoze napr neni moc realny delat alternativni buildy protoze mas matrose / ascpecty stezi na main build, nemozny upgrady protoze malo goldu na ecnhanty etc... to bude imho cely uplne jinde az budes fakt v endgamu..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem chtel sepsat nejakou kritiku taky, protoze i kdyz me to fakt bavi hrat i theorycraftit, uz trochu vidim ten konec pred sebou (a je o moc bliz nez v PoE, kde me drzi 40 challengi aspon vzdycky)
    ale tady koukam to nekdo sepsal prehledne za me uz... :) jeste bych k tomu pridal ty questy, kde se ti udela modrej kruh pres pul kontinentu a ukol je "nekde na zemi je pavouci nozicka, seber ji", pricemz tato neni nijak oznacena ani indikovana

The end game has too much intentional friction : diablo4
    https://old.reddit.com/r/diablo4/comments/140qiot/the_end_game_has_too_much_intentional_friction/

jinak hraje nejakej druid s Nature Fury? chci si svuj Trampslide/Hurricane build dneska predelat na nizsi cooldowny, a nejsem si z te formulace jisty, jestli tech 20 procent muze sepnout i pri spamovani Basic skillu?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: Vsechny zony se snad skaluji - i v openworldu potkavam postavy, ktere jsou dejme tomu +- 5 levelu ode mne; nestalo se mi, ze bych ve Fractured Peak ja, 50+, potkaval lidi na levelu 10...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09: Podle videa to vypadalo, že druhá možnost - ale mohlo to být tím, že to byl OP barbar :)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Nevim otom, leda podle tieru, navic pokud svacnes vic lidi tak se stanes Hatred's Chosen, tzn lakadlo pro vsechny ostatni neco jako lokalni boss :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    "Fixed an issue where stuttering could occur on higher-end machines"

Konečně :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Škálují se v PvP postavy nebo se tam budou za chvíli prohánět skupinky v PvP gearu na lvl 100 a budou poctivě šikanovat každýho, kdo poběží kolem? :)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Tohle misto je nejak spatne namodelovane, jsem tam pak prochazel jeste jednou a to tam byl napechovany nejaky kostlivec. :-)

Jeste k tomu pvp, kupodivu pri zabiti v pvp neprichazis o brneni, tzn ne jako v pve, kdy se ti postupne vybaveni rozpadne. Coz pvp zonu dela jeste atraktivnejsi.

A k enchantovani veci, protocil jsem na jednom prstenu 5 kolecek a prislo mi ze se ta cena po 3 enchantu uz nemeni, tzn za pokus neco kolem 600K, predpokladam ze cena je odvozena od lvl predmetu. Rozhodne je lepsi nejdriv postelovat rero a pak znej udelat legendar, nez nejdriv legendar a pak teprve enchantovat, ale to je asi jasny :-)

Az se zacnete rozcilovat ze vam nejdou delat/rozkladat sigili, tak je to tim ze nemate splneny kvest, ten budete mit splneny az kdyz se dopracujete do NM dungu tier 3, pak vam occultista rekne ze uz je mozne rozkladat. Me to trvalo 4 NM dungy, nedriv sem jel 1 tam jsem dostal 2 pak v dvojce zase dvojku a pak konecne 3, pricemz sem byl na ty dungy nadlevlovany o 6 levlu. Pisu tu pac jsem nikde nenasel ze to tak ma byt a asi nejsem sam https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/i-cannot-craftsalvage-sigils/26669
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw v tech dry steppes uz sou ty waypointy pekne roztahany! uz chci kona!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    o vejku myslim, ze liquid psal neco v clan-chatu, ze je neco rozbity a pak se kal, ze to byla jeho blbost.

tak sem to mel podobne, kdyz sem delal hlavni linii a prijdu do jednoho toho hlavniho mesta a tam k dispozici jen kovar a jeste asi dve npc. rikam...kua tak uz je to dojebany! davam logout login nic! a pak mi doslo, ze toe soucast toho questu :D
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: D4 vejkund cajk :-), ted uz si zahraju tak max 2 hodky v noci pred spanim :-/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Příběh a cutsceny jsem začal registrovat až v tom druhým aktu, protože ten první jsem projel už čtyřikrát. A jako super. Chvílemi jsem měl mrazení. Blizzard tohle umí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    du nahazet nejaky screenshoty vedle. kdyby mel nekdo pocit, ze to zavani spoilerama, tak dejte vedet, ja to promaznu ;)
    btw pribeh a ty cutsceny sou libovy!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hm... *strávil
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: jako ted to taky kolem me pada jak hrusky, ale ja si rikal ze na hady dobry, jen at padaj, ale stejne budu muset prepnout vejs toe jasny. jen si to ted chci osahat.

a reznik?!! ja ho jeste nepotkal! nada! nevim kde se schovava! :)) treba na wt1 nechodi...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: V pátek jsem toho moc nenahrál. Sobotu jsem u toho ztrávil celou a neděli skoro taky. Akorát jsem se odpoledne šel na pár hodin projít. Tak to jsme to měli dost podobný. Dodělal jsem Akt II, teď jdu na trojku. Mám level 45 myslím. V průběhu druhýho aktu jsem přepnul na WT2, protože to bylo fakt moc easy. Jinak teda umřel jsem dvakrát. Někdy ze začátku mě oneshotnulo něco v dungu. A pak mě sundal Butcher. Tak jsem rád, že jsem to rozjel na SC.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve to byl vejkund! :D
    v patek sem tomu dal asi jen 3-4 hodky, ale pres sobotou nedeli sem se slusne probehnul a to sem vubec netlacil na pilu!
    skoncil sem ve tretim aktu level 43 na WT1. Vcera mi prislo, ze to tochu haprovalo, nevim estli to nebylo po tom patchi nebo co.
    KID_MCHUTT: dekuju nacelniku! uz sem si vsimnul :) jestli tam budou jen tyhle a pak nejaky ty hadocloveci v Hawezaru, tak budu happy! zda se, ze sem byl tak trochu predposranej :))

btw jedu transvestiti sorc. nejdriv ohen, ted lightning ten mi prijde lepsi z pohledu, ze uz nemusim nic delat, jen chodit. dojedu kampan a prepinam na jinej char. asi toho strejce druida
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nebo respektive mi stačí nějaký dobrý odkaz na YT, guide nebo nějaký dobrý discord (nepoužíval jsem ho několik let). S EN není problém.
    Ale taky mi jde o zkušenosti :) díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam