• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAESTRO_007: To vypadá, že ty skilly moc promyšlený nema zatím ani Blizzard. Natož lidi. Ale stejně je to velká zábava. Lepší pocit z combatu jsem v aRPG ještě neměl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: me zase chaos bavi. Vcera barb/sorc/sorc/ja druid, s tim ze oni (neznam ostatni classy tak sorry za terminologii) to nejak pullujou moby dohromady, a barb je pak zergne na miste. A ted do toho ja, medved. A trvalo jim asi hodinu, nez sorcka konecne zarvala TO DELA TEN MEDVED JSEM TO VIDEL, TEN JE VYKOPAVA VEN... :-) Sorry jako ze muj main skill ma knockback no.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pro mě je z D3 největší zážitek a potěšení když jsme ve čtyřech "rozblikali" celou obrazovku v greater riftu. Monstra natahaná z celé mapy, healer, dmg dealer a supporti. Všichni buildy vyladěné na 99% každá rotace skillu navazovala navzajem a každý přesně musel ve správnou chvíli dělat správnou věc. Úplný koncert a obrovské potěšení když to fungovalo. Sice neslo nic vidět jak to celé pořád všechno blikalo, ale tohle byl pro mě ten pravý "endgame" a určité "mistrovství"

D4 jsem ještě nezapl a doufám, že k něčemu podobnému se tam dopracovat časem půjde taky :-) už se těším. Nejde mi Oto, že 8 lidí mlátí hlava nehlava a nikdo neví co se děje. Ale o ten promyšlený koncert skillu navzajem
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FRK_R23: Zatim jsem se nesetkal s tim, ze bych na neco potreboval grupu.
    NESS
    NESS --- ---
    FRK_R23: uplne v pohode, ja to zatim jedu 90% singl a pohoda, ono tam mas dost veci co v tlupe asi fakt behat nebudes konkretne hlavni pribeh, renowny a side questy, v multi se jedou spis dungy, helltide a eventy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRK_R23: V pohodě na solo, jen pomalejší. Pro první příběhový run na T2 je solo vhodnější, speedruneři ti neodklikají texty s příběhem :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Je to vůbec hratelný v single player, nebo je to skoro výhradně mulťák?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: dropy legendarek taky dobrý - co tam zůstane ti přijde do truhly. Champu je tam kotel, ve 3-4 je to luxus.
    Ale taky nemám žádné kamarády takže jako sólo hráči je mi to též k hovnu :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tady je ten layout toho dungu Champion's Demise co behali pro expy, jsem to pri sledovani streamu spatne pochopil - oni se vzdycky rozdeli, proto to je rychle (protoze expy dostavas i kdyz jen stojis u vchodu), takze 1+1+2 kazdej svoje kridlo

ale v kazdym pripade krome cistejch expu je to k nicemu, budu radsi pomalu behat helltide s nadeji na uniqy a matros pro enchant
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GHOSTSTALKER: není první ale. Možná první sólo, nicméně předběhli ho minimálně PoEckari co to hráli ve čtyřech
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: To je náhodou pěkný, že má holku, která umí ocenit, že sedí 4 dny non stop u videohry. :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    After 77.7 hours of blasting, the moment we've been waiting for...
    https://www.youtube.com/watch?v=TV8xSseka7M

Prvni lvl 100 hardcore... musim priznat, ze to na me pusobi docela bizarne. Chvilemi jsem cekal, jestli mu jeste nezavola s gratulaci prezident USA. Jako by o neco slo... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: tak pro tebe asi jo :) já občas něco koupím, ale teda tentokrát ve storu je předražený prd
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdy se vlastne spawnuje ashava, a kdy je reset?
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: njn, ale ja treba kometics nejedu, takze vyhozeny penize..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo zas jeste neco k nastaveni hry jako takovy. vsichni asi vedi, ale treba to nekomu helpne.

v menu jde zapnout detailnejsi popis u predmetu.)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: o 10 - dalších 10 se rozpustí na první season
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ENDER: no to sem mel na mysli! proto sem napsal "novej trend". proti predobjednani samozrejme nic nemam
    ENDER
    ENDER --- ---
    BOBESH: ja obecne s preorderem nemam problem, to co mi prislo proti srsti je to, ze si zaplatis o 20e vice a pusti te tam o 4 dny drive.. Musim rict, ze ze strany blizzardu to byl obchodni majstrstyk..
    MBR
    MBR --- ---
    battlenet dneska potesil rychlosti (lepsi nez steam peak). stihl jsem dat jeste pred praci. zadny fronty, nic. lajf iz gud :)

KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Hele nejedu nějak extra vše do toho statu
    Ale pár kusů gearu + tři gemy a pasivky a y funguje to pěkně
    + 4x Flay to zvedá
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak jeste jeden :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam