• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Vzdyt na itemech u kazdeho statu vidis, v jakem intervalu se muze vyskytovat. Napr. kdyz mas "+10 Life On Kill [4-11]", tak vis, ze moc nema smysl to kvuli pravdepodobnosti o +1 lepsimu statu rerollovat.
    KALTY
    KALTY --- ---
    JULIAN: Nekecej, fakt? To je strašně divný 🤣
    NESS
    NESS --- ---
    BTW vcera sem protocil 9Mega zlata jen na enchantovani jedne veci jednoho statu, fakt by pomohlo kdyby nekdo nekam hodil nejake udelatko co ti na jake veci muze padnout, pokud menis konkretni stat napr. Protoze pravidla tam jsou, moc nechapu proc to jako v D3 nenapovida :-/ Nevidel to nekde nekdo v nejake navodu popisu ? Predstavoval bych sito tak ze si vyberu 2h mace a kouknu jakych hodnot to teoreticky muze nabyvat, protoze se evidetne toci jen par moznosti a dava ti to na vyber ze dvou, treti zustava predchozi stav
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pro mě je z D3 největší zážitek a potěšení když jsme ve čtyřech "rozblikali" celou obrazovku v greater riftu. Monstra natahaná z celé mapy, healer, dmg dealer a supporti. Všichni buildy vyladěné na 99% každá rotace skillu navazovala navzajem a každý přesně musel ve správnou chvíli dělat správnou věc. Úplný koncert a obrovské potěšení když to fungovalo. Sice neslo nic vidět jak to celé pořád všechno blikalo, ale tohle byl pro mě ten pravý "endgame" a určité "mistrovství"

D4 jsem ještě nezapl a doufám, že k něčemu podobnému se tam dopracovat časem půjde taky :-) už se těším. Nejde mi Oto, že 8 lidí mlátí hlava nehlava a nikdo neví co se děje. Ale o ten promyšlený koncert skillu navzajem
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FRK_R23: Zatim jsem se nesetkal s tim, ze bych na neco potreboval grupu.
    NESS
    NESS --- ---
    FRK_R23: uplne v pohode, ja to zatim jedu 90% singl a pohoda, ono tam mas dost veci co v tlupe asi fakt behat nebudes konkretne hlavni pribeh, renowny a side questy, v multi se jedou spis dungy, helltide a eventy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRK_R23: V pohodě na solo, jen pomalejší. Pro první příběhový run na T2 je solo vhodnější, speedruneři ti neodklikají texty s příběhem :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Je to vůbec hratelný v single player, nebo je to skoro výhradně mulťák?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: dropy legendarek taky dobrý - co tam zůstane ti přijde do truhly. Champu je tam kotel, ve 3-4 je to luxus.
    Ale taky nemám žádné kamarády takže jako sólo hráči je mi to též k hovnu :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tady je ten layout toho dungu Champion's Demise co behali pro expy, jsem to pri sledovani streamu spatne pochopil - oni se vzdycky rozdeli, proto to je rychle (protoze expy dostavas i kdyz jen stojis u vchodu), takze 1+1+2 kazdej svoje kridlo

ale v kazdym pripade krome cistejch expu je to k nicemu, budu radsi pomalu behat helltide s nadeji na uniqy a matros pro enchant
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GHOSTSTALKER: není první ale. Možná první sólo, nicméně předběhli ho minimálně PoEckari co to hráli ve čtyřech
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: To je náhodou pěkný, že má holku, která umí ocenit, že sedí 4 dny non stop u videohry. :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    After 77.7 hours of blasting, the moment we've been waiting for...
    https://www.youtube.com/watch?v=TV8xSseka7M

Prvni lvl 100 hardcore... musim priznat, ze to na me pusobi docela bizarne. Chvilemi jsem cekal, jestli mu jeste nezavola s gratulaci prezident USA. Jako by o neco slo... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: tak pro tebe asi jo :) já občas něco koupím, ale teda tentokrát ve storu je předražený prd
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdy se vlastne spawnuje ashava, a kdy je reset?
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: njn, ale ja treba kometics nejedu, takze vyhozeny penize..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo zas jeste neco k nastaveni hry jako takovy. vsichni asi vedi, ale treba to nekomu helpne.

v menu jde zapnout detailnejsi popis u predmetu.)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: o 10 - dalších 10 se rozpustí na první season
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ENDER: no to sem mel na mysli! proto sem napsal "novej trend". proti predobjednani samozrejme nic nemam
    ENDER
    ENDER --- ---
    BOBESH: ja obecne s preorderem nemam problem, to co mi prislo proti srsti je to, ze si zaplatis o 20e vice a pusti te tam o 4 dny drive.. Musim rict, ze ze strany blizzardu to byl obchodni majstrstyk..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam