• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    u těch reroll atributů pro věci, je někde seznam toho co mi tam může rollnout, jako mělo D3?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jen mne štve požadavek na materiál na imprint legendárek per slot - chci si hodit na lepší prstýnek mana regen aspect co mám, ale nemohu to imprintnout, protože mi nepadá dost jewelry na salvage pro materiál.
    Je mi jasný, že v T3 nebudu vědět co s nimi, ale chtěl bych hrát i v kampani a ne furt dělat kolečka okolo elitek, protože čekám na manu :\
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SADAKO: sakra, takže zase jenom já mám bug? :( nečiní mě to šťastným. Legendárek mi popadalo kolem stovky a ANI JEDNA kosa nebo srp. Hlavně že padají štíty...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle je taky ulet s tim marketingem :))
    https://twitter.com/Diablo/status/1666166527953977345?s=20
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: jo uz viim proc sem barba zavrhnul, nechtelo se mi resit tolik gearu! :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A ted si predstav, ze hrajes barbra a potrrebujes 4!!!!! slusny zbrane :D Imposibru
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KID_MCHUTT: Padají, kosa asi 3x-4x, srpy ještě o kousek víc. Fokkin random shit, mně třeba zase velmi dlouho nepadla nikde žádná legenda a pak to začalo padat v takových WTF clusterech, že dlouho nic a pak najednou několik legend.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: jenom vůbec nepadají :D (teda žluté jo, ale lepší už ne)
    JENDAR
    JENDAR --- ---
    SITH: Ve meste u WP je permanenti TP na cleny party
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: tj v party menu je nějaký "teleport to player" stejně jako v D3?
    NESS
    NESS --- ---
    Takze kdyz si odskocis do mesta, grupa se pohne nekam jinam, tak je uplne na pohodu dozenes, protoze skocis hned na ne.
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Jinaci, tvuj TP druhy nevidi, ale ty se muzes portnout na jeho misto, tzn on se portne kam chcete a ty se portnes na jeho pozici, ty TP na pozici tvych spolubojovniku tam jsou porad.
    SITH
    SITH --- ---
    Funguje tady ten TP trik kdy jeden udělá TP a druhý tam tím projde?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: Hele mam stejny problem s 2h swordama. Furt mi padaj topovy axe ale sword ani jeden. Nebejt NESSe tak chvili nemam cim delat dmg :D BARTUC: Ale nyx club neni pro lowky, makej woe :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Jsou tam Scythes (srpy) a Two-Handed Scythes (kosy).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ok tak ty helltidy fungujou, krasne jsem si stihl obehnout 4 chesty. legendarek plnej inventar (padly 4,4,3,3 plus po ceste 2 dalsi z mobu)

KVIIIK: jsou i jednorucni kosy? i kdyz to je spis srp teda, ale jmenuje se to scythe, ne?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo ja to resim kvuli matrosi! :D ale resim legendy a staty na WT1, mozna bych si to mohl nechat na vyssi tiery! :)))
    proste jedu main questy, at to doklepu a cekam na cup dung. at to muzu zvysit na tu trojku. diky kuci!
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Jasny, to mas pravdu. Ikdyz to problem Bobeshe nevyresi, stejne nejdriv musi udelat main a pak asi i cup :-) Pro me to bylo defakto to same, sem po mainu hned hupnul na cup a trada T3 :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Jak to popisujes, je to grupou - stav sveta se urcuje podle party leadera, tj. pokud jsi byl ve svete cloveka, ktery jeste nedohral kampan, tak bosse neuvidis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam