• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: ale ja potrebuju feedback! :D
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: tvl vypínám radši zvuk
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja zkusim dneska ten ingame estli me uslysite!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT:
    KID_MCHUTT: jo. no prave! toe nakej vseobecnej
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a bojím se, že to je společné pro celý server, ne jenom pro D4
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: Team Room 1-4 :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: mam nyx a voice kanaly sou tam nejaky "team speak" nebo jak 1-4
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DWAY: Škoda klasický krabicovky z JRC
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: vybereš server a pak voice kanál
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: jasně, to se udělat dá, ale přišel bych tak o půlku svého buildu: darkness afinitu a shadow dmg over time. (druhá půlka je minion dmg)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jak dostanu na xboxu do discordu ten voice kanal? mam tam nyx, ale toe nejaky vseobecny. a na ten link coe v popisku clanu se z konzole neprokliknu imho
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jak funguje ten ingame voice chat clan? dyz si to zapnu a budu u toho hekat, tak me uslysej jen ti v clanu? dneska bych vozkousel!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Si to na group play prepni na Plagued Corpse Explosion.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Hoši, najdu někde krabicovou verzi Diabla? Nebo musím jen přes battlenet. Trojku mám krabicovku a je nádherná. U čytřky bych chtěl také když už mám i figurku diabla.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MELDA: ja si prave uvedomil, ze to musim hrat vice jak wow a mene jak diablo. Predchozi diabla jsem mapy prochazel v podstate back to back, ale tady je ten svet tak obrovsky a mobove se respawnuji, ze jdu spise po questech a zbytek sveta si nechavam na endgame :)

ale bavim se take. Chvili jsem jel build podle netu, a pak sem se na to vysral a postavil si vlastni a jsem happy :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Pratele, bavi mne to. Jako jo. Je to znacne navykove. Sice to teda hraju uplne jinak jak zde zaryti a ortodox diablisti, ale i tak se u toho bavim kralovsky. Mozna bych se mel pomalu pustit i do pribehu, nez behat po cele mape :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Odpoved je jednoducha, nesyslujou ale pouzivaji :-), fakt je ze veildu mam ted asi 700, takze s veildama to asi bude jen lepsi, ale penize protacim za enchant, jako muj dojem je ze se ten enchant po 2 max 3 pokusu uz nevyplati, vesinou se mi nepovede ze by tam pak padlo to co chci, a stoji to ranec, takze je jednodussi zkusit na novym predmetu. Jako kdo je zvyklej na prehazovani z D3 tak je po par kliknuti bez penez :-)

Njn, jenze to musis byt schopny ten NM udelat, ja solo davam max kolem 21-22, ted uz jsem 70 tak to snad pujde lepe, ale jinak je to dost o stesti jak se ti ty potvory poskladaji, pokud najdou prirozenou synergii, tak je to smrtici :-) Asi bych to mel jednodussi pokud bych to jen probihal, ale ja to cistim :-) Hotovy dung je cisty dung :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: nemam predstavu, zatim jsme to nezkouseli, treba tu nekdo bude mit zkusenost
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: a tady tyhle opicarny je treba delat pred kazdym NM dungem, nebo jak to jednou rozfungujes tak to bezi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam