• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw takova poznamka spis pro me a me podobnejm! :))
    ne vsechno bily a modry na zemi je trash! vcera mi padnul skin na kone s bilym napisem!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: tak jsem 74 a uz se mi v obchode objevujou ancestral itemy - a najednou tech 500k neni moc, kdyby to byly dobry rolly :D i v tom gamble shopu uz ma neco ancestral okraje, ale ted jsem to zkusil a jeden ring z peti byl ancestral, nic moc zatim :(

KALTY
    KALTY --- ---
    Já totiž od vendora ještě nic nekoupil.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SITH: jako koupil nebo točil přes oboly?
    SITH
    SITH --- ---
    klasika, koupím si amulet, drahý jak svině, ale fakt se mi hodí. Říkám si, že mi může pár levelů vydržet. A bum, druhý creep co potkám, padne rare amulet a co ... klasika je lepší než ten co jsem si koupil :

takže už si fakt nic nekupuju
    NESS
    NESS --- ---
    To bych ted byl stemahle planama opatrny, ten vcerejsi hotfix po kterem to padlo (1.02 hotfix 6 and 7 – June 8, 2023) rikal ze "Further stability fixes" , pricemz budouci stabilitu si videl a ten nasledny ktery to pak zalatal (1.0.2h Build #42245 (All Platforms) - June 8, 2023) rika "Various stability and bug fixes." To ze maji problem se stabilitou je ocividne a jelikoz ty predchozi buildy byly stabilni tak nekdo nedohlednul kam ty Further stability fixes povedou a dnesek ukaze jestli to vratili do puvodniho (necekam) nebo fixli fix co to rozesral :-)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    NESS: Tohle me pekne nasralo. Chtel jsem hrat v noci co nejdele, abych si pretocil den/noc a ono to nejelo
    NESS
    NESS --- ---
    Nekdo udelal stranku hlidajici WB https://diablo4.life/trackers/world-bosses ale i dalsi eventy, tzn super, doufam ze se z toho case udela nejaky jizdni rad, zatim je to jen online report - tracker
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw s tim voice chatem! ja prostacek sem nepremejslel a myslel, ze dyz zapnu ingame clan voice, ze me uslysej vsichni online v clanu! :D ze musej bejt i ve stejnym svete mi jaksi nedocvaklo! ;)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    koukam, ze sem vcera udelal dobre, ze sem sel koukat na summer game fest :) doufam, ze to na vejkend opravej!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ted me to ale zas odpojilo, asi cas jit spat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Bud v klidu, to necekal nikdo :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: priznam se, ze jsem to vubec necekal. jeste, ze se nikdo nechtel vsadit :D
    NESS
    NESS --- ---
    Tak ja ted 942 a momentalni rekord dle blizz fora je ted 1760 minut :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem ve hre
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: tak mne prekvapilo hrani :D :D :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    omg, dostal jsem se do char screenu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: treba te prekvapi a bude to uplne neco jineho! (rozhodne ne hrani teda)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: 26 do erroru nebo licence :D 25
    NESS
    NESS --- ---
    No ja ted vyhral Unable to find a valid license fo Diablo IV. (Code 315306) :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam