• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: No ja mam slusny armor a dost slusny resisty (poison na T4 50%), ale nejak nepobiram ze konkretne ashava a jeji poison to proste prekonava jak prd, fakt je ze byla lvl 90 a ja lvl 71, bud ma neco specialniho nebo tomu nerozumim, nebo oboji.

JULIAN: Jako sem si rikal ze pujdu cestou armoru, takze do sperku davam lebky, ale precejenom sem se chtel ujistit, protoze rozdil v resistech vubec nevidim :-/ jako pokdu by byl tak tam kliden dam diamanty, ale jak rikam nevidim rozdil
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no prijde mi to teda blbe rozlozene, ve chvili, kdy uz litam celej v ancestralech, tak mi to "zacne" ancestraly nabizet. to je zas ten jejich balancing, ze WT4 zacina na lvl 70 ...

NESS: funguje to tak strasne debilne, ze je to asi jedno. osobne mam u neceho 37, jinde 50. Ale jak nejak divne funguje ta penalizace za stackovani tak jsem nevidel ze i kdybys to tlacil mega moc, tak se dostanes nejak pres 50. A to je smesny jakoze. Si rikam ze vymenim ty diamanty za skully na armor spis, ale zatim cekam az to nekdo poradne otestuje, podle tooltipu to momentalne vypada ze je to fakt na nic
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: je to tak :)
    SITH
    SITH --- ---
    KALTY: koupil :))
    NESS
    NESS --- ---
    BTW kolik mate na T4 elementarni resisty ? Potrebuju srovnani :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: No aspon neco, jako ja tu mechaniku chapu, ze se tim jistej aby, protazeny char do T4 nemohl rovnou gamblit Ancestral ikdyz na to nebude mit level, na druhou stranu ja si tu T4 vybojoval a ty oboly stejne nemam za co utracet a sacred nebo normal legendary jsou mi na prd :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw takova poznamka spis pro me a me podobnejm! :))
    ne vsechno bily a modry na zemi je trash! vcera mi padnul skin na kone s bilym napisem!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: tak jsem 74 a uz se mi v obchode objevujou ancestral itemy - a najednou tech 500k neni moc, kdyby to byly dobry rolly :D i v tom gamble shopu uz ma neco ancestral okraje, ale ted jsem to zkusil a jeden ring z peti byl ancestral, nic moc zatim :(

KALTY
    KALTY --- ---
    Já totiž od vendora ještě nic nekoupil.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SITH: jako koupil nebo točil přes oboly?
    SITH
    SITH --- ---
    klasika, koupím si amulet, drahý jak svině, ale fakt se mi hodí. Říkám si, že mi může pár levelů vydržet. A bum, druhý creep co potkám, padne rare amulet a co ... klasika je lepší než ten co jsem si koupil :

takže už si fakt nic nekupuju
    NESS
    NESS --- ---
    To bych ted byl stemahle planama opatrny, ten vcerejsi hotfix po kterem to padlo (1.02 hotfix 6 and 7 – June 8, 2023) rikal ze "Further stability fixes" , pricemz budouci stabilitu si videl a ten nasledny ktery to pak zalatal (1.0.2h Build #42245 (All Platforms) - June 8, 2023) rika "Various stability and bug fixes." To ze maji problem se stabilitou je ocividne a jelikoz ty predchozi buildy byly stabilni tak nekdo nedohlednul kam ty Further stability fixes povedou a dnesek ukaze jestli to vratili do puvodniho (necekam) nebo fixli fix co to rozesral :-)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    NESS: Tohle me pekne nasralo. Chtel jsem hrat v noci co nejdele, abych si pretocil den/noc a ono to nejelo
    NESS
    NESS --- ---
    Nekdo udelal stranku hlidajici WB https://diablo4.life/trackers/world-bosses ale i dalsi eventy, tzn super, doufam ze se z toho case udela nejaky jizdni rad, zatim je to jen online report - tracker
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw s tim voice chatem! ja prostacek sem nepremejslel a myslel, ze dyz zapnu ingame clan voice, ze me uslysej vsichni online v clanu! :D ze musej bejt i ve stejnym svete mi jaksi nedocvaklo! ;)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    koukam, ze sem vcera udelal dobre, ze sem sel koukat na summer game fest :) doufam, ze to na vejkend opravej!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ted me to ale zas odpojilo, asi cas jit spat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Bud v klidu, to necekal nikdo :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: priznam se, ze jsem to vubec necekal. jeste, ze se nikdo nechtel vsadit :D
    NESS
    NESS --- ---
    Tak ja ted 942 a momentalni rekord dle blizz fora je ted 1760 minut :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem ve hre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam