• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: me jenom nakej armor z obyc moba bych rekl
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele ten přechod na WT3. To musím dodělat kampaň a udělat nějaký dung solo? Nebo to jde udělat ve dvou?
    Já že jedu s kámošem MQuesty a blížíme se k šestce. Už jsem 50lvl a nějak jsem to nestudoval zatím.
    KALTY
    KALTY --- ---
    BOBESH: mě taky včera padl z eventu na T1 spectral kůň a je boží!!!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONZA09: ja nez to vydali cetl, ze ta kontribuce armoru do nonphys damage se mela s vyssi obtiznosti snizovat - ale to se nejak nedeje, aspon v tooltipech. Resist mel byt pak dulezitejsi. Ale na zaklade tooltipu bych uplne zavery nedelal, bylo by fajn, kdyby to nekdo nejak poradne otestoval
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Vypadá to, že Armor > Elemental resist, co se týká dmg redukce.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CUZMAN: melo by to tak bejt... .) oficialne neni podporovan.

Fullscreen (exclusive) unavailable, only windowed - #13 by Zeptinune-21119 - Technical Support - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/fullscreen-exclusive-unavailable-only-windowed/24108/13

ONDRA_PATA: jestli ho tam skutecne mas, poslal bys mi prosim tvu config na porovnani?

%USERPROFILE%\Documents\Diablo IV\LocalPrefs.txt
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    L4MA: Mam Fullscreen Windowed pardon
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    L4MA: fakt jsem to mel fullscreen fullscreen ;)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ONDRA_PATA: CUZMAN: fakt v menu fulscreen "Fullscreen" ne "Fullscreen (windowed)"? :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    L4MA: Ja mam fullscreen
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    L4MA: ja to po instalaci zapnul a hned fullscreen.naopak jsem resil windowed a co se mi hrozne libi je,ze jde upravovat ok o horizontalne pri zachovani vertikalni. na 49" monitoru tohle D3 neumelo
    L4MA
    L4MA --- ---
    prosim, neresili jste nahodou, jak to rozjet ve fullscreenu? v bete pry byl, ted zbylo jen borderless window...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jedu ciste werewolfa a je to teda mazecek kdyz mate spravny aspecty hlavne ten na grizzly rage :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no prijde mi to teda blbe rozlozene, ve chvili, kdy uz litam celej v ancestralech, tak mi to "zacne" ancestraly nabizet. to je zas ten jejich balancing, ze WT4 zacina na lvl 70 ...

NESS: funguje to tak strasne debilne, ze je to asi jedno. osobne mam u neceho 37, jinde 50. Ale jak nejak divne funguje ta penalizace za stackovani tak jsem nevidel ze i kdybys to tlacil mega moc, tak se dostanes nejak pres 50. A to je smesny jakoze. Si rikam ze vymenim ty diamanty za skully na armor spis, ale zatim cekam az to nekdo poradne otestuje, podle tooltipu to momentalne vypada ze je to fakt na nic
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: je to tak :)
    SITH
    SITH --- ---
    KALTY: koupil :))
    NESS
    NESS --- ---
    BTW kolik mate na T4 elementarni resisty ? Potrebuju srovnani :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: No aspon neco, jako ja tu mechaniku chapu, ze se tim jistej aby, protazeny char do T4 nemohl rovnou gamblit Ancestral ikdyz na to nebude mit level, na druhou stranu ja si tu T4 vybojoval a ty oboly stejne nemam za co utracet a sacred nebo normal legendary jsou mi na prd :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw takova poznamka spis pro me a me podobnejm! :))
    ne vsechno bily a modry na zemi je trash! vcera mi padnul skin na kone s bilym napisem!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam