• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: co myslis? tier? je to mozny. me by prislo prakticky, hodit to do zahlavi clanu + treba ty prubezny casy wb
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KASUMI: Neni. V pohode s nim hraji. Hraj, co te bavi. Relativni sila postav se stejne muze zmenit v kazdem updatu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: dik. tak sem asi dycky moc daleko a nebo v dungu :) zkusim koukat teda prubezne. zajimavy, ze ty legion vidim, ale ty budou castejsi, tak asi to bude tim
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: herni notifikaci mas u minimapy, problem je kdyz si prilis daleko, nebo v dungu. to pak videt neni. Jsou tri mista kde se spawnujou, sem nauceny se jednou za 15-30min podivat esi nejsou.
    NESS
    NESS --- ---
    Prubezne koukat (i kdyz jsi v dungu) na svetovou mapu a ceknout mista spawnu WB, delam to i pri heltide :-) coz je trosku smrtici

BOBESH: Hele a neni tam je jeste minimalne jeden, skoro bych rekl ze je, ale nepovedlo se mi ho lokalizovat :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: no nevím, já si všiml bodu na mapě víceméně náhodou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw nechcete do popisu clanu hodit treba ty breakpointy?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: ja myslim, ze kuci to tam hlasej. me slo o tu herni notifikaci. tak jestli tam je, tak me se furt nezobrazuje nebo nevim. v bete sem ji videl v poho
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: je. Ale je blbě vidět a musíš si to stejně hlídat. Jako by byl velký problém to poslat do chatu...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: no dik. tohle sem zaregistroval. ale ona uz neni ani ta notifikace ve hre pul hodky pred tim spawnem? tak jako to bylo v betach, nebo jako toe u tech legion eventu? :O
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KVIIIK: Necro je nejhorsi? Aha, s tim jsem as usual zacala :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: nereknu ti presne ale posledni update jsem delal tesne pred zahajenim D4, pak uz jsem na to pekl, overim doma, diky :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: https://diablo4.life/trackers/world-bosses
    NESS: mas updatly drivery? posledni adrenaliny maj podporu d4
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KVIIIK: jsem v Praze na kabelu a mám stejné problémy ....
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WOLFBANE: Mam to podobne... a umirani minionu me ani netrapi, protoze mam vzdy spoustu corpsu na summon novych.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    KVIIIK: me teda minioni umiraj max u hordy elit a to jeste kdyz maj specificky ability.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jsem rád, že lagy nejsou jen problém Starlinku, je teda větší pravděpodobnost, že se to vyřeší a že třeba nějak fixnou i tu konectivitu, aby to nevykopávalo ze hry.

NESS: na fórech už visí modrej post, že tmu u necra a další neprůhledné efekty fixnou v nadcházejícím patchi. Zs ebe doufám, že u toho necra fixnou i statistiky je o parník po zadu za ostatníma classama co se týče hratelnosti. Na T4 je wipe-time pro všechny miniony tak cca 3 vteřiny od zahájení boje s elitou. :(
    Jinak teda jsem ready na nejaky to online farmeni, tak si me kdyztak pridejte :D
    Do Nyx Clubu jsem se vcera v noci prihlasil ;)
    Cali#1137
    NESS: 100/100
    Hele ja to hral zatim jen solo a vcera teprv dojel kampan, moje zkusenost je tedy omezena.
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: jaka rychlost, symetricky ? povidej :-) ja sem taky na optice a nejak mam asi smulu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam