• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GHOSTSTALKER: (a kdyz je, tak z top-down pohledu)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: vzdyt ve vetsine cutscen tvoje postava neni
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: Ty renderovaný cutsceny jsou tam kvůli tomu, aby byly vidět ty čupr oblečky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: V D2 ty cutsceny mely skoro 30 min. Jen rikam, ze bych je ocenil vice nez Lorathovy monology.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KVIIIK: Zase bych to uplne tak neglorikoval. Nevypada to blbe, ale nevypada to nejak zasadne lip nez treba Tintin, a to je 12 let starej CGI film. Dneska ty push-button rendery umej dost magie bez dalsiho lidskyho zasahu. Cimz nechci rict ze to neni hezky, ale neni to uroven AAA CGI filmu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: na tomhle místě bych rád podotknul, že jen úvodní CS s otevřením Sanctuary a bitevní CS s útokem na peklo mají dohromady 20 minut a jsou AAA+ produkce na úrovni CGI filmu. Jen tyhle dvě CS musely stát dohromady tolik, jako normálně stojí menší studio vývoj jedný celý hry. Plus k tomu je asi 5 dalších flashbacků v ceně cca jedný další hry. Za mě v cajku.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Jo, souhlas, vetsinu bossu neni problem dat na prvni pokus. Jeste mi v kampani vadi, ze cutsceny jsou z 99 % renderovane v enginu. Ne ze by byly hnusne, ale jsem zvykly na suprova pre-rendered videa od Blizzardu. Tady je tak vlastne jen intro a pak jen jedna cutscena, ktera ocividne byla moc narocna na ingame engine.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: Hrál si někdy Tomb Raidera?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LIQUIDFREAK: už dost, stačí! :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PALEONTOLOG: Ja ji mam podle dcery souseda, za kterou chodim :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SITH: nj, vidíš, to je celkem relevantní. tak budu doufat, že ostatní mají taky dcery ;)
    SITH
    SITH --- ---
    PALEONTOLOG: co máš proti mé kouzelnici pojmenované podle mé dcery? :D
    SITH
    SITH --- ---
    já dojel A3 a začínám A4. Konečně mám mounta :) příběh zatím ok, ale nebere to tak za koule jako např v D2, kde ti akt bossové byly fakt bossové a tady jsou takový .... meh příšerky co zabiju napoprvé. Ty onanie s Durielem v A2 v D2 byla muka
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    není nějaká diagnóza pro chlapy co hrajou za ženskej charakter? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw stavil sem se za lilith :D dobre mi dava :) vzal sem ji nejvic cca 10%.
    CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
    https://ctrlv.cz/ip9T
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    umite se zabit sami? Ja teda nechapu jak je to mozny, ale v nightmare dungach se mi to stava bezne
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WOLFBANE: pošleš prosím build? hraju klasicky blight/corpse explosion a moc to nejde :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Aktuální design zrzky :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Mně je jasný, že mít to na stisk "N" je pohodlnější a souhlasím s tím :)

Jen říkám, že tam Blizzard nepovoluje odřádkování - takže to všechno bude jeden chumel textu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: mno tak bud ty casy wb estli sou pevny, nebo ty breakpointy. zalezi estli to nekoho vubec zajima a hodilo by se mu to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Ono se tam nedá formátovat - všechno to namrdá do jednoho odstavce :\
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam