KVIIIK: Nevim, co to jedete za buildy, asi nejake z internetu ;-). Znovu - jedu miniony (4 + 6 + 1) + explosion + spear a nemam problem. Tel mam az moc - od reaperu, od golema a pres Hewed Flesh. I u bossu a elitaru - kdyz nabehnu treba k bossovi, tak do 3 vterin mam prvni telo, na ktere hodim Corpse Tendrils, a pak uz jen sazim Corpse Explosion, ktere prokladam Bone Spear a po cooldownu dalsimy Corpse Tendrils; kdyz mi nejaky minion chcipne, obvykle mam pobliz dostatek cerstvych tel. Kdyz nemam a minioni kompletne wipnou (coz se mi opravdu stava minimalne - kdyz chytnu vetsi mnozstvi elitek s blbymi affixy), tak poodbehnu, refreshnu golema a ten mi vygeneruje nova tela. Zivotnost resi Death's Defense, s tim v podstate neni mozne, aby ti neco one hitlo cele stado. Plus to mam podporene aspecty - Corpse Explosion mi generuje blood orby, magove mi kazdych 10 vterin autocastuji Blizzard (coz je super na crowd control), utoky minionum zvysuji attack speed, kdyz mam vice nez 7 minionu (= v podstate vzdy), tak maji zvysenou damage reduction...
Co me vadi, je nemoznost miniony ovladat, alespon targetovat na vybrany cil - treba honit treasure gobliny je s minionama temer nemozne (ty utikas za goblinem, stado utoci na buvola apod.).