• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tady je to vidět za rogunu

Cyhrach The First Born Deathless Ancient Boss - Rogue - Diablo IV
    https://www.youtube.com/watch?v=BpiG1CwJZ48
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MBR: Nepřišel mi tak těžký (ale jako sorcka jedu bariéry a CC), možná nemáš vůbec nic v nějaké +HP / armor / resist?

Ale nejjednodušší je nechat se zasáhnout :) Ten homing efekt je omezený, po chvíli přestane sledovat - natáhnout na delší vzdálenost, uhnout, evadnou zpět směrem k bossovi,...
    MBR
    MBR --- ---
    jen rychla otazka, protoze google i youtube nic nenabizi.

Cyhrach the First Born - Rogue lvl 36 - WT2 - H O W ????!?!

Nevim co muzu mit za resist, ale v podstate dostavam IK kazdym zasahem tech homing strel...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Padla mi legendárka, co boostuje armor, když dám dmg. Vyhnal jsem to na 8k armor na lvl 55. 😄 Dal jsem první Nightmare dungeon a naběhnul na mě zase Butcher. Celou dobu jsem ho facetankoval a skoro se nedostal ani přes bariéru a když jo, tak mě jen tak líznul. Uplně easy mode.

DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KVIIIK: Ja zas delal nejakou dobu ve VFX industry a kdyz tohle srovnas s aktualni CGI AAA produkci (tj, level Pixar, nebo treba Avatar 2), tak to neni stejna liga.. ani sport. Ale ja sem si to precetl znova a jestlis myslel AAA hry, ne filmy tak si sbalim svoje kecy a dam ti za pravdu, mezi hrama je to top.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Silnej urostlej chlap jsem IRL, kde by v tom byl roleplaying? :)

PALEONTOLOG: Máš dceru? :o
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jo a jeste nasiraci jsou suppressor elity, magove z vesela strilej do toho kruhu a nic to nedela
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: je tam nekde talent, ze minionum jde sebrat jen urcite procento HP, pak docela vydrzej, s tim ovladanim je to ale o dost tezsi, napriklad kdyz jsou fialova monstra - tvoji kostove si vesele masi demona s 80% redukci a ty se tam marne snayis upizlat toho typka s aurou >_<
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SADAKO: lidi (včetně mě) si stěžujou spíš na minion buildy, kdy problém je v opravdu nízké životnosti minionů a v tom, že je nejde úplně flexibilně vyvolávat (když elita one-hitne celé stádo, nejsou těla na vyvolání nových)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KASUMI: Mám necra na T3 (57 lvl) a nepřijde mi špatný; celkem mě dostává, jak po internetech občas vidím stížnosti na jeho nízkou mobilitu, protože většinu času ve fightu běhám nebo dodguju.
    Mám konkrétně tenhle build, dokáže ze sebe vytáhnout slušnou dmg a celkem vydrží: https://www.icy-veins.com/d4/guides/blood-surge-necromancer-build/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Vy ste vsichni BLAZNI!!! :-D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    DAVIDOWITCH: no nevím, no... nějakou dobu jsem dělal v herním vývoji a i poměrně obyčejný cutscény zdaleka nedosahující kvality těch Blizzardích spolkly fakt nemalou část rozpočtu. A to se ještě dělaly částečně in-engine a až pak render, zatímco Blizz to dělá od nuly v Maye.
    Souhlasím s tím, že většina CS je v D4 docela o niče a ani by tam nemusely být (in engine záběry na mluvící lidi), ale zase to dává smysl z designového hlediska, kdy CS = "bacha, hráči, teď se říká něco důležitýho" (a pořád to můžeš skipnout).

AVATAR: hrál někdy někdo Diablo kvůli příběhu? :D
    PALEONTOLOG: jo, je - jsou na zensky :D
    NAVARA: az na oboci mam uplne stejnou zrzku :/
    Ja tu teda z pribehu nechci moc spoilovat, ale taky bych mel par vyhrad :D

Celkove ale parada. Hezkej pribeh.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GHOSTSTALKER: (a kdyz je, tak z top-down pohledu)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: vzdyt ve vetsine cutscen tvoje postava neni
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: Ty renderovaný cutsceny jsou tam kvůli tomu, aby byly vidět ty čupr oblečky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: V D2 ty cutsceny mely skoro 30 min. Jen rikam, ze bych je ocenil vice nez Lorathovy monology.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KVIIIK: Zase bych to uplne tak neglorikoval. Nevypada to blbe, ale nevypada to nejak zasadne lip nez treba Tintin, a to je 12 let starej CGI film. Dneska ty push-button rendery umej dost magie bez dalsiho lidskyho zasahu. Cimz nechci rict ze to neni hezky, ale neni to uroven AAA CGI filmu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam