• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SADAKO: lidi (včetně mě) si stěžujou spíš na minion buildy, kdy problém je v opravdu nízké životnosti minionů a v tom, že je nejde úplně flexibilně vyvolávat (když elita one-hitne celé stádo, nejsou těla na vyvolání nových)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KASUMI: Mám necra na T3 (57 lvl) a nepřijde mi špatný; celkem mě dostává, jak po internetech občas vidím stížnosti na jeho nízkou mobilitu, protože většinu času ve fightu běhám nebo dodguju.
    Mám konkrétně tenhle build, dokáže ze sebe vytáhnout slušnou dmg a celkem vydrží: https://www.icy-veins.com/d4/guides/blood-surge-necromancer-build/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Vy ste vsichni BLAZNI!!! :-D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    DAVIDOWITCH: no nevím, no... nějakou dobu jsem dělal v herním vývoji a i poměrně obyčejný cutscény zdaleka nedosahující kvality těch Blizzardích spolkly fakt nemalou část rozpočtu. A to se ještě dělaly částečně in-engine a až pak render, zatímco Blizz to dělá od nuly v Maye.
    Souhlasím s tím, že většina CS je v D4 docela o niče a ani by tam nemusely být (in engine záběry na mluvící lidi), ale zase to dává smysl z designového hlediska, kdy CS = "bacha, hráči, teď se říká něco důležitýho" (a pořád to můžeš skipnout).

AVATAR: hrál někdy někdo Diablo kvůli příběhu? :D
    PALEONTOLOG: jo, je - jsou na zensky :D
    NAVARA: az na oboci mam uplne stejnou zrzku :/
    Ja tu teda z pribehu nechci moc spoilovat, ale taky bych mel par vyhrad :D

Celkove ale parada. Hezkej pribeh.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GHOSTSTALKER: (a kdyz je, tak z top-down pohledu)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: vzdyt ve vetsine cutscen tvoje postava neni
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: Ty renderovaný cutsceny jsou tam kvůli tomu, aby byly vidět ty čupr oblečky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: V D2 ty cutsceny mely skoro 30 min. Jen rikam, ze bych je ocenil vice nez Lorathovy monology.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KVIIIK: Zase bych to uplne tak neglorikoval. Nevypada to blbe, ale nevypada to nejak zasadne lip nez treba Tintin, a to je 12 let starej CGI film. Dneska ty push-button rendery umej dost magie bez dalsiho lidskyho zasahu. Cimz nechci rict ze to neni hezky, ale neni to uroven AAA CGI filmu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: na tomhle místě bych rád podotknul, že jen úvodní CS s otevřením Sanctuary a bitevní CS s útokem na peklo mají dohromady 20 minut a jsou AAA+ produkce na úrovni CGI filmu. Jen tyhle dvě CS musely stát dohromady tolik, jako normálně stojí menší studio vývoj jedný celý hry. Plus k tomu je asi 5 dalších flashbacků v ceně cca jedný další hry. Za mě v cajku.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Jo, souhlas, vetsinu bossu neni problem dat na prvni pokus. Jeste mi v kampani vadi, ze cutsceny jsou z 99 % renderovane v enginu. Ne ze by byly hnusne, ale jsem zvykly na suprova pre-rendered videa od Blizzardu. Tady je tak vlastne jen intro a pak jen jedna cutscena, ktera ocividne byla moc narocna na ingame engine.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: Hrál si někdy Tomb Raidera?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LIQUIDFREAK: už dost, stačí! :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PALEONTOLOG: Ja ji mam podle dcery souseda, za kterou chodim :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SITH: nj, vidíš, to je celkem relevantní. tak budu doufat, že ostatní mají taky dcery ;)
    SITH
    SITH --- ---
    PALEONTOLOG: co máš proti mé kouzelnici pojmenované podle mé dcery? :D
    SITH
    SITH --- ---
    já dojel A3 a začínám A4. Konečně mám mounta :) příběh zatím ok, ale nebere to tak za koule jako např v D2, kde ti akt bossové byly fakt bossové a tady jsou takový .... meh příšerky co zabiju napoprvé. Ty onanie s Durielem v A2 v D2 byla muka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam