• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jasny dik, ja zkusim dneska 50ku, ale jak rikas je to hodne o defkach. Nemas btw poneti jak je to s resistama? Kdyz sem mel nektery pod 30, dostaval sem v dany tride dost na prdel, jak sem to odladil nad 30 nedeje se to. Nenasels neco o resistech konkretne? Dix
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zatim jsem dal nejvic 61 NM, jsem level 95, ale musel jsem zmenit build a hrat opatrne. Kolem 55 NM to farmim, tj. muzu hrat napul afk a vim ze urcite neumru. Tj. predpokladam na lvl 100 charu bych mohl realisticky davat urcite level 70 NM aniz bych neco zmenil. Je dobry ze si muzes nacraftit co chces, takze neni problem zkusit vyssi, ale kazdopadne si nedelam iluze ze bych toho tema par paragonama tak moc vylepsi, uz ted jsem to umyslne pojal co nejvic defensivne.

Samozrejme to je i o affixech, nektery jsou o moc snazsi nez jiny, a mozna konkretni affixy na konkretnim dungu co ma treba jen jedu fazi s bossem umozni to pushnout o dost vejs.

Na youtube jsem koukal jak lídi pushujou 100 NM v parte, a musis mit fakt jako hodne vyladenou sestavu, solo to daval asi jen barb pred nerfem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JANDOS: Podle myho je vulnerable dost precenovany, byt se teda vsude cpe. Protoze mi tech 20% neprijde tak silenych. Ale taky to jedu no, diky para sem na nakych 60% ted coz uz je cool
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    GHOSTSTALKER: Rozdil je vtom ze na kazdou sezonu D3 jsem se tesil tady vim ze to pokud stim hodne rychle neco neudelaj a jako ze tak 40%+ tak to ani nezapnu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JANDOS: Runy budou...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw dost mne stve, ze na tech nm klicich neukazuje esi to mas splneny nebo ne. musis cumet rucne jak budulin
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JANDOS: jn to mne extremne sere to behani nekde. Sice sou vsude waypointy ale i tak
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JANDOS: A jeste k tomu balancu to asi za x let (mozna) nejak vyladej. Ale nevim jak chtej zmenit fundamentalni veci jako treba za vulnerable je totalne busted a pokud build nedela vulnerable tak je to build nahovno.
    A napriklad sorceress ma jenom jeden poradnej zpusob jak delat vulnerable a to je frostnova takze 100% sorcek musi pouzivat frostnovu apod. A celkove je tam snad jeste mensi variabilita buildu nez v D3 coz je teda vykon. Tam mel kazdej skill jeste runy ktery ho nejak menily ale tady si vicemene u kazdyho skillu vyberes ze 2 passivek a thats it.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: jaky cekas? Necekam, grind mi nevadi, ale tady je to fakt velmi rychle nudna sed kapis? :D
    EVILMIND: Koliks dal nejvic? Asi kotel co? ja sem na 43, nechce se mi do iron skinu daval bych asi jinak vic :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WHITEANGEL: Ja od toho teda vlastne ani vic necekal :) To ze tam neni zadnej poradnej endgame loop, zadny unikatni late game bossove kvuli kterym to grindit jako ma konkurence jsem vedel dopredu. Nightmare dungeony jsou rifty ale musis do nich dobehnout ...
    Ale na jedno zahrani ty kampane to bylo fajn a tech penez nelituju. I kdyz jsem si teda myslel ze me ta hra vydrzi alespon do PoE2 a to ted teda rozhodne nevypada. Vicemene cekam na to kdy me muj HC char umre abych sel od toho :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: grind neni problem, ten je v arpg soucasti zazitku :) problem je, ze neni k cemu grindit, neni tu zadna meta o kterou se snazit. Osobne jsem zatim porad motivovanej snahou dat co nejvetsi level nightmare dungeonu, ale jako fakt doufam, ze na sezonu maji pripraveno neco o moc moc lepsiho, jinak tahle jizda skonci nedobre...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WHITEANGEL:
    LIQUIDFREAK: A ono to v D3 nebo D2 bylo jinak? I u predchozcich dilu mi posledni tretina levelu prisla vic jako grind nez jako zabava (nicmene po 50 hodinach hrani jsou to pro me stejne dobre utracene penize). V D4 mi prijde fajn ten openworld, zatim mam 100% jen ve dvou regionech z peti, takze je stale co delat (byt je to samozrejme repetitivni).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: Mam z toho v poslednich dnech podobny pocity (78cka). Realne uz nic nepada, na main aspect drop cekam celou dobu, lagy, glitche, kun je uplne vyjebany (lip to snad nazvat nejde, ani slusneji) a krome nightmare dungu ktery mne zpocatku bavily, ale ted sou jen otravnou etidou (napr. kill all, to bych uplne vyrostl). Helltide, tree, world bosove. Velmi rychle otravna nuda. Uprimne jsem cekal take vice, a ono vice bude ale kdovi kdy. A mam z toho stejny pocit, uspechany vydani aby meli korunky, za celkem balik.
    SITH: Hodne, ale fakt hodne pavouku, kdy ti i ty nejmensi daj IKcko ani nevis jak :D

Jinak jsem zjistil proc se zabijim sam, obcas tak procne enviroment mno :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Musim konstatovat ze po celkem soldnim poctu hodin lvl 90 me hra jednak zacina nudit pac tam neni co delat.

Ale hlavne si pripadam ze hraju Alfu.

Vetsina veci nefunguje jak ma, armor je total busted oproti jakemukoliv jinemu defense layeru.

Vetsinou je jen 1-2 skilly ktere totalne rulujou celou class...

Hra je zabugovana nestabilni skriptovani jizdy na koni delalo nejake 10 lete decko a tak nejak celkove prazdna...

Jedina vec co me prijde jako velice zajimave je ze vendori maji sanci nato mit top gear takze mas sanci obcas koupit neco opravdu pekneho.

Jsem velkej fanda Diabla dokonce i D3 jsem vpodstate hral skoro kazdou sezonu ale musim rict ze jsem cekal opravdu vic...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Diablo IV earns more than $666M in sales in first five days, setting a new Blizzard record
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Nevim, co to jedete za buildy, asi nejake z internetu ;-). Znovu - jedu miniony (4 + 6 + 1) + explosion + spear a nemam problem. Tel mam az moc - od reaperu, od golema a pres Hewed Flesh. I u bossu a elitaru - kdyz nabehnu treba k bossovi, tak do 3 vterin mam prvni telo, na ktere hodim Corpse Tendrils, a pak uz jen sazim Corpse Explosion, ktere prokladam Bone Spear a po cooldownu dalsimy Corpse Tendrils; kdyz mi nejaky minion chcipne, obvykle mam pobliz dostatek cerstvych tel. Kdyz nemam a minioni kompletne wipnou (coz se mi opravdu stava minimalne - kdyz chytnu vetsi mnozstvi elitek s blbymi affixy), tak poodbehnu, refreshnu golema a ten mi vygeneruje nova tela. Zivotnost resi Death's Defense, s tim v podstate neni mozne, aby ti neco one hitlo cele stado. Plus to mam podporene aspecty - Corpse Explosion mi generuje blood orby, magove mi kazdych 10 vterin autocastuji Blizzard (coz je super na crowd control), utoky minionum zvysuji attack speed, kdyz mam vice nez 7 minionu (= v podstate vzdy), tak maji zvysenou damage reduction...

Co me vadi, je nemoznost miniony ovladat, alespon targetovat na vybrany cil - treba honit treasure gobliny je s minionama temer nemozne (ty utikas za goblinem, stado utoci na buvola apod.).
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: to byl muj ocistec! uz se blizis!
    SITH
    SITH --- ---
    Velký had a extaze na houbičkách. Co zažiju ve hře ještě? :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: čtvrt nebo půl. Ve třičtvrtě se za 15 minut dvě moc stihnout nedají. Ale v tu celou bejvaj tři oblasti zasaženy, takže není reset ale jsou od startu tři.
    Ale ono se to točí, helltide je kazdy 2 hodiny a 15 minut, takže s tim moc neudelas
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Aha, takze jeste budu sledovat v kolik presne to zacina, parada :-) tzn nejlepe pokud zacina ve ctvrt :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: truhle se mění dycky v celou. Pokud helltides v celou začne, tak žádný resetování truhel neproběhne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam