• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    EXSECRABILIS: to je klasický dungeon který se přemění na nm dungeon tím, že aktivuješ consumable co padá z tree of whispers.

Nikoliv jakýkoliv dungeon na tier 3, jak jsem si myslel dřív :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EXSECRABILIS: NN dung otevřeš sigilem z inv. Předtím si tam musel doběhnout, teď Ti to vytvoří portál.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SITH: Pockej. Takze NM dungeon neni to co aktivuju tim cosiveci co mne pada a jde otevrit jen jednou na mape ? :)
    Kde ho pripadne najdu ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: https://maxroll.gg/d4/wiki/codex-of-power
    Tady je ten range třeba. Ale vám to padlo na lvl 50-60 a na lvl 70 už codex s vámi vyleveloval a je lepší než to co vám padlo. Takhle jsem včera rozebral více věcí na aspekty a pročistil si banku.
    Jinak u aspektů s těmito čísly na itemech jde taky levelovat ty itemy upgradováním a pak teprve vytáhnout aspekt :)

SITH
    SITH --- ---
    Já až včera zjistil, že nm dungeon není obyčejný dungeon v nightmare ale opravdu a přesně nm dungeon :-)))

Jako těch elit tam je mraky.

A co teď, bude další nm dung?

Vím že jste to včera v chatu řešili s Furykem ale já to nestíhal číst pač jsem hrál s kámošem :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo jinak pozor. U Aspektů co mají pevné číslo (ne u všeho) je někdy lepší si to vytáhnout na vyšším levelu z codexu, než používat starší aspekt.
    Tohle je třeba codex na mým levelu 73 a je to lepší než co mám rolly na itemech.

KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: bold chieftain myslíš. jj to je problém no
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: barbari a blood chieftain aspect :D spousta lidi ho ani nema, ja mam 540ku na sobe :D s blbym rolem. A samo nic jinyho neroluju. Nepadl mi 45 levelu a i tak mohu byt rad ze ho mam. :D
    On ani navic nejde vytahnout, protoze je tak nizky ze to na nic nedam. Tj rok 2023 game expirience jako sfine
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: Musim rict ze za me to lepsi maxroll protoze ten ti ukazuje i to rozpeti podle item poweru
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: je debilni ze i kdyz najdes lepsi item, tak jeste musis sehnat aspon podobne dobrej aspekt. ja treba mam 750 zbran, na te mam za druida shockwave, uz mam v bedne dve 800+ zbrane, jednu dokonce s fakt dobrejma rollama, ale je mi to k hovnu, pac mi za poslednich 20 levlu nepadl shockwave aspekt jinej nez s rollem 63 (z range 60-100).
    podle me by meli umoznit ty aspekty znova vytahovat, jako gemy v PoE - kdo to zna, si predstavte, ze vzdy kdyz chcete vymenit equip byste museli ty gemy levlit znova...
    Takhle je to fakt dost nakokot mi prijde. Bud ti padne dobrej aspekt, ale nemas ho do ceho dat, pac davat ho do subpar gearu je kokotina, nebo naopak mas gear ale nemas aspekt. takze to RNG je ve hre vpodstate na druhou
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: To jo, jako doufam ze se zlepsi i ten drop, jako sorry ale za NM dung lvl 40 odmena par bot sacred lege 687 item power, pro 89 lvl char ? Jako vazne ? a to byl magic find, to je tezce demotivujici, jako celkove ten endgame v tomhle podani je dost zklamani, jako ze stale pouzivam zbran kterou jsem dostal pred 20 lvl, protoze od te doby nic lepsiho nepadlo, ze bezne nachazim zbrane ktere maji polovicni damage, jako kdyz bych mel cilit na item power 800+ tak dostavam 675+ ?
    Muj osobni dojem je ze maji nastavene thresholdy item lvlu navazane na lvl charu, diky cemuz se to nemeni plynule ale skokove, proste dokud neprekonam 90tku tak lepsi gear nebude, protoze ted jsem v rozmezi 70-90 lvl ktery ma stejny pool. :-/
    Bohuzel ani nepomaha delat vyssi NM dungy protoze te odpad teda ten drop je uplne stejny :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Za mne asi nejvic nize.
    Nightmare Sigils will now teleport you directly into a dungeon rather than making you walk there, and once you finish one, you can pop another sigil and go directly to the next one.
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    EXSECRABILIS: myslím truhlu, jen jsem použil stejný termín, co on, aby to bylo jasné :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele takovej dotaz, zvazovali jsme ze bychom nekdy v blizke buudoucnosti usporadali nejaky sraz nekde v hospe, hambac, pifko nebo tak neco? Co si o tom myslite? Kdo vylozene souhlasi, smeroval bych to navikend, necht plusickuje. Dekuji za pozornost
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: 0 no)). Pentient greaves pak museli padnout v nm dungu, se mi to tak rysuje ze helltide na basic gear kdyz ses holej a na aspekty a nm dungy na top rolly statu a uniques... Vsechno co sem prevlik za poslednich par dni bylo z nmd.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: cože? No to tam teda rozhodně nerikali
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NESS: mimo toho slíbili i změny v dropu itemů a jejich levelu, nově by teď měl power level itemu lépe odpovídat úrovni hráče (a nemělo by se tak často stávat, že lvl 62 item je horší než lvl 45). Oprava neprůhledného blighted corpse je taky super zpráva!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MONKEYFIGHTER: A kolik uniq? :D
    NESS
    NESS --- ---
    BTW haleluja

As announced previously, season 1 is still on track to launch in mid to late July, albeit no specific date has been announced yet.

Nightmare Dungeons are not necessarily increasing mob density, but they will give more XP per monster, making them a better source of farming XP. Also, Nightmare Sigils will now teleport you directly into a dungeon rather than making you walk there, and once you finish one, you can pop another sigil and go directly to the next one.

Nercromancers’ poison corpse pools being absurdly black so it’s hard to see anything is actually a bug, and that should be fixed soon.

In season 2, Gems will be added to the materials tab instead of taking up space in your inventory, probably one of the most commonly requested items. Also, inventory caps are being lifted on many crafting materials.

Blizzard Announces Significant ‘Diablo 4’ Changes For Season 1 And Beyond
    https://www.forbes.com/sites/paultassi/2023/06/17/blizzard-announces-significant-diablo-4-changes-for-season-1-and-beyond/

a haleluja 2

Associate Game Director Joseph Piepiora has confirmed that Nightmare Dungeons in Diablo 4 have a higher chance to drop as Sacred or Ancestral! This official statement appears to incentivize players to give the Nightmare Dungeon system, which is supposed to serve as challenging end-game content, a shot. Currently, a lot of players prefer to farm experience in normal dungeons with favorable layouts like Champion's Demise or Blind Burrows rather than taking on challenging content like Nightmare Dungeons.

Blizzard Reveals Items Have Higher Chance to Be Sacred or Ancestral in Nightmare Dungeons - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-reveals-items-have-higher-chance-to-be-sacred-or-ancestral-in-nightmare-333550
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: Kecam, prece mas jeste na amuletu all conjurace (a all mastery skill) ty jdou minimalne +2 mozna i +4 takze tam tech +6 a mozna i +8 natlacis
    EVILMIND: je to silene dementni. Ve hre, kde je 95% lootu odpad musis po jednom vsech tech 95% oznacit. Jestli by nebylo lepsi oznacovat (nebo rovnou locknout) si ty, ktery chci nechat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam