• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DAVIDOWITCH: Jsem viděl video o nějaký sorcky, co probíhala NM dung a kolem ní je chcípaly grupy elitek. Ani se u nich nezastavila. Podle mě je teď Sorcka hodně silná. Ale možná to je jen moje zkreslení, protože já vždycky v každým aRPG hrál nějakou obdobu Sorcky.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: To říkal někde Kripp, že kouzelník je nejsilnější na lvl6. Tam oneshotne medvěda. A pak už nikdy
    NESS
    NESS --- ---
    Jako na tu sezonu sem docela zvedav co udelaji s endgame, to co je nastineny je dobry, musi ale dotlacit i nejaky obsah, uprime ted po 75 lvl neni vlastne co delat, jasne levlit glyphy a hledat gear, ale uz tam neni zadna vyzva, zadna meta mimo 100lvl bosse. Potom co clovek dotlaci renowny, tak uz ho nic nenuti delat dal kvesty, pokud je odmena par expu a 2 veiled krystaly, nebo keska s par rostlinama/kuzema/gemama cehoz mas v tenhle okamzik uz tuny, tak jako wtf? Osobne by se mi libilo kdyby bylo mozne vykvestovat na jistotu treba nejakou unikatku, klidne at udelaji podminku spln vsechny kvesty v regionu, nebo podobnou blbost, pokud se jim nechce tvorit novy obsah. Predpokladam ze se sezonou prijdou challenge, takze to tim zaplacnou, protoze bez toho je to tak nejak prazdy :-)

Dalsi vec, se kterou nic neudelaji, je ze po te 75 si pripadam (minmo nm dungy) jako zaseknuty v case, coz je diky tomu ze za a) potvory levlujou s charem, nenastane nikdy pocit jako ze ted uz jsi fakt king, b) potvory se skalujou podle levlu i ostatnim hracum, takze pokud se v nejakem eventu (ne WB ten je pevny) potka 70 a 90 tak nakladaji vlastne stejne protoze kazdy naklada potvore podle sveho levlu, coz vytvari pocit ze na levlu vlastne nezalezi (samo dokud se nejde na WB, nebo nevleze do nm dungu), pokud nekdo delal legie vi presne o cem mluvim. c) potvory se nijak nemeni, jen se jim prida par affixu a tim to hasne. d) mapa se nijak nemeni.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: Když si jako přílohu k těm kořínkům dáš celýho divočáka...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Nemuzu si pomoct, ale pripomina mne vařenu (nebo jednu z tech 3) z witchera 3 :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: teda člověk by řekl, že z těch kořínků takhle neztloustneš :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady muj skromny druidik. helmicku sem mu nechal. libi se mi ta hul s vyrezanym medou nebo co toe a neni videt :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak nekdo jinej, kdo by byl ochoten to u sebe otestovat? s HDR a bez?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: stálo mě spoustu peněz koupit monitor, který to umí v té velikosti, kterou potřebuje
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: mnooooooo..... :) taky bych to tak videl, ale uz se mi u nekolika titulu stalo, ze opak byl pravdou. namatkou Fallout 76, Biomutant, ted Diablo.
    schvalne zkus, estli uz si netestoval.)
    samozrejme to muze bejt moji tv, ktera na to hdr neni v zadnym topu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a uz ste meli pri hrani v noci mikrospanek? me se vcera zadarilo v NM dungu! :D normalne sem asi na vterinu vypnul, probral se a v dalsi vterine vubec netusil, ktera bije, co to v ty televizi bezi za film! :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jak jako hezčí?! s HDR je všecko lepší! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a poznatek/dotaz spis asi pro konzolisty diablisty... vypnul sem HDR a prijde mi to hezci! muze nekdo dyztak poreferovat?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jeste k tem WB. vcera mi o nich vyskocila tutorialova hlaska, kdyz sem se nalogoval a hned sem videl i na mape, ze jeden bude. tak treba se neco zmenilo. aspon u me. jinak ale zklamani. ani ne tak z lootu jako, ze si myslim, ze toe promrhanej potencial. ze by mohli mit ty utoky daleko vic plosnejsi a drsnejsi. takhle tam pet minut panackuju mezi nohama a je konec
    NESS
    NESS --- ---
    No nejaka uprava uz probehla, jako je konecne mozne se do nm dungu nej dostat v parte, bez zbytecnych opicaren, to do nedavne neslo ;-)
    HONZA09: nm dungy jeste predelany nejsou. Pry to chtej stihnout do sezony, tsk uvidime.
    KALTY
    KALTY --- ---
    AVATAR: jj bez helltides.com je to o ničem
    Jsou tam i zvýrazněné ty eventy. Takže vyberu dva, nebo tři když jsou v malé vzdálenosti od sebe a pendluju tam

AVATAR: jj psal jsem no. Jde to u těch co mají pevné nějaké větší číslo dmg nebo thorns, fortification nebo barrier.
    Ale někdy máš jen sacred item s low rollem a ani jeho vylevelování ti nepomůže překročit to číslo co máš v codexu :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jak to tady čtu, tak dneska asi půjdu domů dřív a konečně si zahraju. Nějaký helltides na loot a jestli už jsou předěláný ty NM dungy, tak si polevlím ten jeden glyph co mám. :)
    SITH
    SITH --- ---
    KALTY: tyhle aspekty je taky mozne zlepsit. Puvodni vec pred vyndanim vylevlujte. S max rollem se muzete dostat i nad maximum. Jen nevim, kterych vsech aspektu se to tyka. U tehle bariery to slo, u ice shard aspektu ne.
    SITH: v helltide nema smysl brat bedny, co jsou videt na mape, ale jen mystery za 175 fufniku. Z nich pada vzdy 2-5 legendarek ;)

Na helltides.com se muzes podivat, kde ty bedny najdes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam