už "několik" let kupuju nový pc, ale pořád to nebylo nutné. U D4 jsem si dal předsevzetí, že si nechci kazit zážitek nějakým nastavováním a kompromisem. Takže dneska vezu domu nové PC a budu konečně instalovat D4 :D
Pojedu Sorc v tom mám jasno. Ale jak sleduju všude ty "Machine gun" buildy tak vím, že tohle určitě nechci :D, střílet ICE shardy sem nenáviděl už v D3
Chtěl bych nějaký pěkný glass canon těžký na hraní, čarovat a uhýbat, muset předvídat atd. Už jsem si vytipovali nějaké meteory atd. Ale.proc o píšu, nějaký tip na stránku s buildama pro inspiraci a i pro leveling? (případně dát do záhlaví) Co jsem pochytil tak:
- d4builds.gg
- maxroll
- starý icy-vens
- mrtvý diablofans.com
YouTube je toho plný, ale mám rád pěkně si to pročíst a prohlédnout vklidu .)
Chudší endgame mě moc netrápí, stejně nemám čas hrát :D a věřím že časem toho přibude tolik, že budu mít problém se vtom vyznat možná :-)
Co mě ale docela mrzí, tak je naprostá absence směřování class jako healer, tank, support atd. Chápu, že balancováním a nove charaktery to časem změní. Ale už teď jde vidět, že je to celé orientované pro hraní player - monster a ne player - player. Ta hra musí být dobře hratelná sólo, takže to asi není špatně. Ale já se těšil na pořádný COOP .) Možná časem no.