• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    A dyt to bylo receny uz davno pred releasem, ze na sezonu si musi clovek udelat novou postavu...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Sezónu s battle passem si v Diablu IV zahrajete jen s novou postavou | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/sezonu-s-battle-passem-si-v-diablu-iv-zahrajete-jen-s-novou-postavou-559276
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Pocitam si u necra crit chance a mam nekde 3% ktery nevim odkud jsou. Kdyz zalozim novou postavu tak ta ma bez skillu a equipu dokonce 5% ktery nevim odkud jsou. Je mozny ze nova postava pouziva paragon board (tam mam 2% u maina) i kdyz neni aktivni? Muze mit necro 3% crit chance jako zaklad?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: ideální by byl monitor s KVM switchem v sobě :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A jasne, jde zmenit vstup na monitorech, ale je to pruda :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: skoda ze v dnesni dobe neexistuje nejake rozumne reseni i pro monitory. Co sem se dival tak to je vetsinou drahe a zveda to odezvu.

Neverim ze jsem jediny clovek co ma pracovni a domaci masinu na jednom miste :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: muzes poslat link na prepinac? Neco takoveho shanim uz delsi dobu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: mám tam další dva (na jeden mám připojený jiný počítač, druhý mi běží, když mám připojený místo xboxu PC)
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Pekny, mas tam i druhy monitor ? :-) Ja bez druheho nemuzu fungovat, ale mam jen 2x 27" :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: no a na guidy, mapy, YT atd. používám tablet před sebou na stolku.
    Moje sluchátka dokážou být připojené k PC nebo PS5 + jedno zařízení (tablet) přes BT. Takže slyším jak hru, voicechat tak i třeba YT video na sluchátkách :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já pracuju i hraju s 48kou TV a v pohodě. Jak na práci ve 4k, tak i na hraní.
    Mám přepínač USB který mi přehodí jedním tlačítkem klávesnici a sluchátka z PC na PS5 a tak jsem k hraní z práce připravený za 5sec :D
    Jen upravit sedačku do polohy ležmo a po číči :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: já na to vidím celé, s tím problém nemám, jsem zvyklý, navíc vidím celkem širokoúhle :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: neni to zbytecne velke ke stolu? Ja mam 32 a uz tak mam obcas pocit ze musim otacet hlavu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: hod mi dyztak do posty typ monitoru nebo tv, kterou pouzivas.)

nevim no. jak sem psal vcera. nejsem zdaleka jedinej, kdo si toho vsimnul a spousta lidi pise, ze to proste neni dobry. ja si hdr vypnul a prijde mi to hezci, ale mam levnou Samsung tv
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: člověče, hrál jsem si s tím a s tím zapnutým a kalibrovaným monitorem to HDR prostě vypadá víc sexy :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nova meta koukam, uber lilith za 10s plus swapovani equipu behem boje :-)

Diablo 4 - Uber Lilith Done in 10 SECONDS - New Best Class Ranking & Most Powerful Endgame Builds!
    https://www.youtube.com/watch?v=nwE_sFWZjik&t=376s
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LOJZEE: takový průměr podle sestavy kámoše, aby to D4 normálně jelo. Nic co stojí za řeč :-) ..kdyžtak pošta
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAAZI: no jasně, ale samostatně nic. Prostě spamujes arc lash a padaj meteory a objevují se koule
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam