• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GHOSTSTALKER: ja necra odlozil, protoze kdyz potkam supresor elitu, tak 8/10 pripadu nejde zabit.

KVIIIK: zalezi kolik mam +%life na miniony, kdyz jsem mel kolem +100% z itemu, tak drzeli slusne. ted mam jenom +60% a obcas lehnou. Summon necro je strasne zavislej na paragonech a od 70 lvl se to dost lame.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Here's a map showing the fastest way to collect all the Altars of Lilith in a single path!
    How to Collect All Altars of Lilith in One Path - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/how-to-collect-all-altars-of-lilith-in-one-path-333576
    KALTY
    KALTY --- ---
    V momentě kdy mám 200x od těch lege materiálů, tak dražší lege normálně prodávám. V momentě, kdy začne zas něco docházet, tak přesedlávám na rozdělávání.
    Easy bych řekl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak menim equip dost casto a protoze veci prodavam a nerozkladam, tak zrovna silver dochazi, bo ten nepada nikde (krom tech hromadek kameni na povrchu)... jsem to na chvilku zvratil ale ted s novym charem to je zase neustalej upgrade no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    parada, je videt to jde, tak mam cil aspon novej (krome toho lvl 100 nightmare na ktery si teprve expim druheho druida :-)

Diablo 4 Uber Lilith Solo Kill - Werenado build
    https://www.youtube.com/watch?v=axnP5ZX_txc
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: fakt ? toho mam 2K, na co ho pouzivas ? Skoro mi prijde ze mi neco unika :-) i tech blbejch Coiling/abtruse/baleful budu mit za chvilku 1K, jako nejmin ze vseho mam teda prismu tech mam jen 120, pak mam asi malo monster parts tech mam jen neco mezi 200-250
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jedine, co dochazi furt, je silver :)
    NESS
    NESS --- ---
    Deje se vam to ted take , nebo mam neco spesl, uplne se rozhodil pohyb s utokama, jako utocim nic se nedeje (zukova stopa tam je takze slysim ze utocim ale animace nikde) premistuju se skokove a kdyz jsem o par metru vedle, utok se provede, mysleno ta animace, ale to a postavicka je na jinem miste, ale utocim na puvodnim, nasledne zacne tak jako driftovat po obrazovce skoro nahodne ala skatulata hejbejte se :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo to si rikam taky ze lepsi predmety, ale realita je takova ze stale i po 90tce dostavam sacred lege lvl600+ :-) takze bud sem nejak prokletej, nebo to tam je zadratovany na pevno :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Moc pekny tohleto tentonoc item :-D

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Matros Avatar dodal Kamos jeste 3 mega prihodil Dobrej kamos :-D ted byla celkem vyzivna helltidea...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: Pockej, na co jsi ty itemy potreboval? Na zlato? Na materialy?:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak to budes hrat jenom heltidu jo? Vubec nechapu to tvoje zalibeni v tom :) realne stejne z nm odneses lepsi itemy overtime
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DEKUJIIIIII CALIIIIIIIKUUUUUU!!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hej guys mohl by mi nekdo hodit 14 zlutejch itemu nemuzu huntit nemam item nevypocital sem to aaaaaa"L":!":!:_!":!"!"?L/DD?QS!LD
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jo tak nejak, kdyz me ty nm dungy nebavej :-) Proto mam na 15 zatim jen 2 glyphy a treti stezi na 13 :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Na T4 mi minioni sice umiraji, ale furt dostatecne pomalu, abych je byl schopen refreshovat - mam spoustu tel...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hledam par lidi co by semnou zaparilo sem lvl 53 a dam cokoliv :-D tier III werebear prisnej :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Ty chodíš nejspíš Helltidy nonstop? :)
    NESS
    NESS --- ---
    AODHFIN: To ne ja mel sezoni recyklovane chary co sem tocil a zajimalo me kolik casu sem tim promarnil, doma sem se stim nechlubil to je jasne, ale takova satistika skrz roky :-)

WASQ: jak ti mohli dojit ? Si tocil enchanty ve velkem ? :-) ja jich mam 1.2K a ruzi uz nejak kolem 1.6K :-) Zajimavy trik, muzu pomoct pokud nepojedu zrovna mystery truhly :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam