• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: urcite je i nejaky podobny misto kde je cellar blizko eventu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam se to pry vyresilo samo tim, ze jak se tam lidi nahrnuli, tak nerespawnuje ten venkovni event... :-) Kazdopadne i tak to bude asi nejefektivnejsi zpusob jak ziskat nejaky konkretni aspect treba.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Ja jsem lvl 64 a T4 capstone jsem (solo) udelal teprve vcera. Zkousel jsem ho poprve na lvl 62, dungeon jsem prosel docela OK ale boss me vzdy zabil jednou ranou temi svymi AoE utoky - sice se jim da uhybat, ale nemel jsem naladu to grindovat. Na lvl 64 uz jsem jeden utok ustal a bylo to s lahvickami a blood orby hratelne. Akorat jsem mel docela strach, ze ten souboj bude vicefazovy, stejne jako v kampani :-). Co jsem zatim odehral v T4 mi prijde OK - minioni sice umiraji podstatne rychleji, ale nemam problem je obnovovat... aspon je to zase trochu jiny playstyle - misto stridani Tendrils/Explosion/Spear do toho musim hazet i summony.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WOLFBANE: ten prsten je imho pro celý minion build úplně zásadní, bez něj minioni pižlají elity strašně dlouho. Na T4 si zatím na lvl 65 netroufám, životnost kostlivců je jedna rána, životnost necra bez minionů je do doby, než dojdou flašky (takže tak +/- 15 vteřin). Schválně už jsem to zkusil celé přestavět na tu variantu bez corpse exploze a místo shadow dmg další minion boost, ale přijde mi to ještě pomalejší než předtím, byť trochu víc tanky.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GHOSTSTALKER: basic vubec nepouzivam, misto toho mam bone spear. mam solidni veci na spirit regen (pri nejhorsim zeru mrtvoly). Ja mam ke corpse explosion odpor uz od D2 a zasadne ho nepouzivam.
    ja mel dost kliku, ze hned po 5 minutach prepnuti do t4, mi padl ancestral unikat ring na miniony a to byl boost jako prase - Lucky Hit: Up to a 10% chance to empower all of your Minions, causing the next attack from each to explode for 15k Physical damage.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WOLFBANE: Jo, tak to je uplne jiny build... ja tim, ze jedu Corpse Explosion + Corpse Tendrils, ktere maji AoE damage (a Bone Spear jen doplnkove), tak nejakou presnost moc neresim :-).

Ted me napada, ze mam na panelu stale basic skill/Teeth, i kdyz ho skoro vubec nepouzivam (Essence na Spear generuji pres pouzivane coprsu; corpsy mi generuji minioni)... tak musim vymyslet, cim to nahradit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    endless nightmare glitch aplikovanej na cellar
    je zajimavy jak maji problem takovou vec instantne fixnout, musi bejt jeden spolecnej semafor (samo o sobe picovina) pro cokoliv, co neni na povrchu...

The BEST Farming LOOP in Diablo 4! INSTANT RESPAWN MOBS!
    https://www.youtube.com/watch?v=pWrY5QyOMBY
    NJORL
    NJORL --- ---
    Muj nazor na D4 zatim
    Plusy
    - Pribeh kulervouci. Koukal bych na to i jako na film. To se mi stalo v Diablu poprve
    - Fight gameplay moc fajn. Ma to svoje chybky, ale to se doladi.

Minusy
    - V D3 jsem mel radost z legendarek a unique. Ten sloup do nebe kdyz se objevil a cink ... tady legendy ani nesbiram, protoze zlute ancient itemy jsou proste lepsi a jednodussi z nich vycraftit co chces. Tady PoE blbe okopirovali, protoze i v PoE byli nalezene legendy pouzitelne, tady nejsou. Takze vlasne vubec nemam motivaci neco hledat ... sestavit si dobrej equip je fakt lehky a jedine o co jde to jednou za 10 levelu vsechno otocit ... je to takove nemastne a neslane.
    - Cela endgame me nebavi ... prochazim NM rifty solo a pomalu leveluju, ale vlastne pro to vubec nevidim duvod. A uz vubec nevidim duvod pro hru v parte ... Jsem ted na levelu 78 a odlozil jsem to, protoze jedine, co ziskam tim, ze pujdu vejs je nejakej level a paragon a poptrebu znovu otocit equip ... ale tak nejak necitim potrebu to delat ... mozna proto sundal 100 lvl Lilith? To pro me asi neni dost ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: ja vcera ziskal nezdravou sebeduveru z toho, jak je muj novej build tanky as fuck, a zalozil jsem ho znova... na HC :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mam obcas problem s vampirama. jelikoz nabiram spirit pres melee, musim k nim a oni si naberou zivoty a stava se pak z toho takova zacyklena smycka :))
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GHOSTSTALKER: na supresor si stezujou na forech hodne. prijde mi, ze v ty bubline existuje jedno misto, kde kdyz stojim, tak dmg davam. jinak nic, jedu full minion necra + bone spear a bone storm.
    SITH
    SITH --- ---
    do nové sezony novy char rozjizdet nechci, ten leveling je strasny opruz, zlata dobra D2 nebo D3, ale do nové sezony pojedu barba nebo druida. Co vidim kolem sebe tak to vypada zabavne
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WOLFBANE: Se supresory zatim moc problem nemam - golem a reaperi jsou u elity, ja muzu klidne z dalky explodovat corpsy u elity. Jen magove si moc neskrtnou plus nefunguje skill zvysujici minionum damage, kdyz stojim vedle nich.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GHOSTSTALKER: ja necra odlozil, protoze kdyz potkam supresor elitu, tak 8/10 pripadu nejde zabit.

KVIIIK: zalezi kolik mam +%life na miniony, kdyz jsem mel kolem +100% z itemu, tak drzeli slusne. ted mam jenom +60% a obcas lehnou. Summon necro je strasne zavislej na paragonech a od 70 lvl se to dost lame.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Here's a map showing the fastest way to collect all the Altars of Lilith in a single path!
    How to Collect All Altars of Lilith in One Path - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/how-to-collect-all-altars-of-lilith-in-one-path-333576
    KALTY
    KALTY --- ---
    V momentě kdy mám 200x od těch lege materiálů, tak dražší lege normálně prodávám. V momentě, kdy začne zas něco docházet, tak přesedlávám na rozdělávání.
    Easy bych řekl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak menim equip dost casto a protoze veci prodavam a nerozkladam, tak zrovna silver dochazi, bo ten nepada nikde (krom tech hromadek kameni na povrchu)... jsem to na chvilku zvratil ale ted s novym charem to je zase neustalej upgrade no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    parada, je videt to jde, tak mam cil aspon novej (krome toho lvl 100 nightmare na ktery si teprve expim druheho druida :-)

Diablo 4 Uber Lilith Solo Kill - Werenado build
    https://www.youtube.com/watch?v=axnP5ZX_txc
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: fakt ? toho mam 2K, na co ho pouzivas ? Skoro mi prijde ze mi neco unika :-) i tech blbejch Coiling/abtruse/baleful budu mit za chvilku 1K, jako nejmin ze vseho mam teda prismu tech mam jen 120, pak mam asi malo monster parts tech mam jen neco mezi 200-250
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jedine, co dochazi furt, je silver :)
    NESS
    NESS --- ---
    Deje se vam to ted take , nebo mam neco spesl, uplne se rozhodil pohyb s utokama, jako utocim nic se nedeje (zukova stopa tam je takze slysim ze utocim ale animace nikde) premistuju se skokove a kdyz jsem o par metru vedle, utok se provede, mysleno ta animace, ale to a postavicka je na jinem miste, ale utocim na puvodnim, nasledne zacne tak jako driftovat po obrazovce skoro nahodne ala skatulata hejbejte se :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam