• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    do nové sezony novy char rozjizdet nechci, ten leveling je strasny opruz, zlata dobra D2 nebo D3, ale do nové sezony pojedu barba nebo druida. Co vidim kolem sebe tak to vypada zabavne
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WOLFBANE: Se supresory zatim moc problem nemam - golem a reaperi jsou u elity, ja muzu klidne z dalky explodovat corpsy u elity. Jen magove si moc neskrtnou plus nefunguje skill zvysujici minionum damage, kdyz stojim vedle nich.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GHOSTSTALKER: ja necra odlozil, protoze kdyz potkam supresor elitu, tak 8/10 pripadu nejde zabit.

KVIIIK: zalezi kolik mam +%life na miniony, kdyz jsem mel kolem +100% z itemu, tak drzeli slusne. ted mam jenom +60% a obcas lehnou. Summon necro je strasne zavislej na paragonech a od 70 lvl se to dost lame.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Here's a map showing the fastest way to collect all the Altars of Lilith in a single path!
    How to Collect All Altars of Lilith in One Path - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/how-to-collect-all-altars-of-lilith-in-one-path-333576
    KALTY
    KALTY --- ---
    V momentě kdy mám 200x od těch lege materiálů, tak dražší lege normálně prodávám. V momentě, kdy začne zas něco docházet, tak přesedlávám na rozdělávání.
    Easy bych řekl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak menim equip dost casto a protoze veci prodavam a nerozkladam, tak zrovna silver dochazi, bo ten nepada nikde (krom tech hromadek kameni na povrchu)... jsem to na chvilku zvratil ale ted s novym charem to je zase neustalej upgrade no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    parada, je videt to jde, tak mam cil aspon novej (krome toho lvl 100 nightmare na ktery si teprve expim druheho druida :-)

Diablo 4 Uber Lilith Solo Kill - Werenado build
    https://www.youtube.com/watch?v=axnP5ZX_txc
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: fakt ? toho mam 2K, na co ho pouzivas ? Skoro mi prijde ze mi neco unika :-) i tech blbejch Coiling/abtruse/baleful budu mit za chvilku 1K, jako nejmin ze vseho mam teda prismu tech mam jen 120, pak mam asi malo monster parts tech mam jen neco mezi 200-250
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jedine, co dochazi furt, je silver :)
    NESS
    NESS --- ---
    Deje se vam to ted take , nebo mam neco spesl, uplne se rozhodil pohyb s utokama, jako utocim nic se nedeje (zukova stopa tam je takze slysim ze utocim ale animace nikde) premistuju se skokove a kdyz jsem o par metru vedle, utok se provede, mysleno ta animace, ale to a postavicka je na jinem miste, ale utocim na puvodnim, nasledne zacne tak jako driftovat po obrazovce skoro nahodne ala skatulata hejbejte se :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo to si rikam taky ze lepsi predmety, ale realita je takova ze stale i po 90tce dostavam sacred lege lvl600+ :-) takze bud sem nejak prokletej, nebo to tam je zadratovany na pevno :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Moc pekny tohleto tentonoc item :-D

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Matros Avatar dodal Kamos jeste 3 mega prihodil Dobrej kamos :-D ted byla celkem vyzivna helltidea...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: Pockej, na co jsi ty itemy potreboval? Na zlato? Na materialy?:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak to budes hrat jenom heltidu jo? Vubec nechapu to tvoje zalibeni v tom :) realne stejne z nm odneses lepsi itemy overtime
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DEKUJIIIIII CALIIIIIIIKUUUUUU!!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hej guys mohl by mi nekdo hodit 14 zlutejch itemu nemuzu huntit nemam item nevypocital sem to aaaaaa"L":!":!:_!":!"!"?L/DD?QS!LD
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jo tak nejak, kdyz me ty nm dungy nebavej :-) Proto mam na 15 zatim jen 2 glyphy a treti stezi na 13 :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Na T4 mi minioni sice umiraji, ale furt dostatecne pomalu, abych je byl schopen refreshovat - mam spoustu tel...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hledam par lidi co by semnou zaparilo sem lvl 53 a dam cokoliv :-D tier III werebear prisnej :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam