NESS: ja mam treba z vyssich nightmare celkem bezne nekolik 800-815 na run, ale jak jsem rikal, pokud floor je 820, tak jsem nemel sanci nikdy (samozrejme mohlo padnout treba neco modryho co jsem ani nesebral tak to nevim).
Jinak jsem nasranej, jsem si zalozil noveho druida specialne na to, aby daval NM 90+, a ted jsem koukal na nekoho, kdo hraje Werenado, a dava to taky. V podstate uplne stejnej build jako ja, akorat mel mnohem, MNOHEM vychytanejsi paragon. Ja jsem se mylne soustredil na co nejvetsi cisla z glyphu, kdezto on jel vzdycky na minimum, ale tak, aby soucasne mel vsechny sekundarni bonusy i z rare nodu. Takze jsem to prekreslil podle nej, i pocitove o moc lepsi nez predtim. Ale ukazalo se rychle, ze hlavni cast toho farmeni NM je mit na to skill, a ten jaksi... nemam... :-/ Chvili jsem na nej i dival (cinan co nemluvi anglicky), a on proste kituje trpelive uplne vsechno a hraje range, takze do nej nic nedava dmg, tj. musel bych rozdelit leve tlacitko na move only jako prvni krok, jinak to nefunguje. To asi udelam jako Blizzard, takovy masivni gameplay change necham az tak na season 2... :-)