• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Jsem uvnitř.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: jak se ti to povedlo kdyz tam zadna takova moznost neni :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    jO SORRRRRRYYYYYY HOSI JA SI PREHODIL BATTLENET DO BETY A NORMALNE PARIM PO CODE CHYBE S VALIDACI UZ OD 4 OD RANA A JE TO PECKAAAA!!!! lvl 55 ALE LIDI SEM TAM MOC NEVIDEL
    TRUMPETKA: ja v nakym videu videl, ze ma typek 60 k rozdeleni, asi nakej buk.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TRUMPETKA: 58 Skill Points
    To sum it up, you can get a total of 58 Skill Points in Diablo 4 and there are two ways to get them – leveling up and earning Renown from region exploration.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    LIQUIDFREAK: ano spravne ... jenze dam odebrat vsechny a mam jich 58 a ne 60 ...
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Jasny, kdo prvni logne at piskne :-)

Jinak je fajn ze je na foru zase sranda "It’s Sunday, all Diablo IV developers are at home playing Path of Exile, guys. They won’t stop it to fix this issue." :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak pls az to pojede, houknete semka, diky.
    TRUMPETKA: Jak ti chybi? Kdyz udelas vsechno sou dva u kazdyho, x5 ne?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    dotaz :) komu chybi skill pointy za renonown?? me treba na mainovi chybi 2 ... udelal sem druhou postavu a ta ma spravne +10 ...
    NESS
    NESS --- ---
    Podle us.forums.blizzard.com uz 6h :-) https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/unable-to-find-license-file/63520 takze asi nejaky major problem, jinak by uz to bylo nahore
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: njn, taky jsem na to narazil natvrdo. Tak jsem šel na hodinu pryč a furt nic :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: ahaa dik
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, je to dole tak hodinu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GJ, unable to find valid licence hned po <1min to login :)
    JULIAN: ja na nedostatek nenarazil ani jednou. Upgradoval jsem od lvl 60 jen 2x (750 power a 800+ power) a vseho materialu mam tuny. Krom goldu, no. Ty mizi porad i kdyz od levlu 40 nedelam s lootem nic jinyho, nez ze ho prodavam (krom legendarek). Do te doby jsem vse rozkladal a stacilo to do konce hry.

Nez jsem dodelal kampan, musel jsem setrit s pridavanim slotu, teda.
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: To je info z Fireside chatu takze legit. Stejne jako ze se gemy budou presouvat do crafting materialu aby nezabirali misto v invu/stashi
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a stejne vtipne je osetreny opakovany kill WBecka, ted jsem v jednom pokusu dal dva, prvni za 20 sec a v druhem skoro solo asi za 2 minuty, druhy kill ale uz neda drop, coz neplati tak uplne u avarice, pac ta jeho bedna da i po druhe. Jako je to dost o stesti pac ihned po kilu tp mesto a zpet a doufat ze se clovek trefi do sesiony kde to jeste bezi. :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ta ekonomika tech crafting surovin je TOTALNE mimo. chvili po prechodu na world 4 jsem mel problem s nedostatkem nekterejch surovin. sel jsem, dal jsem jednu helltidu a od te doby suroviny neresim.
    takze ze vsech tech 20 ci kolika surovin, co sbiram a tak, jsem vytezil asi tak hodinu "gameplaye", kdy to bylo relevantni (plus so si pamatuju tak par lidi tu melo na lvl 30 zasek na potiony kvuli nejakejm beast bones?). jinak je to mega zbytecne, jen to zasira screen.

Jediny vyuziti to ma na HC, kde si clovek idealne musi kazdejch 30 minut dat cheat death elixir, coz je teda zas opruz mi prijde.
    NESS
    NESS --- ---
    WRATA: nejsmutnejsi na tom je ze nepoznam jestli si delas srandu, pac je to tak uhozene ze to je i mozne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam