• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JULIAN: ja na nedostatek nenarazil ani jednou. Upgradoval jsem od lvl 60 jen 2x (750 power a 800+ power) a vseho materialu mam tuny. Krom goldu, no. Ty mizi porad i kdyz od levlu 40 nedelam s lootem nic jinyho, nez ze ho prodavam (krom legendarek). Do te doby jsem vse rozkladal a stacilo to do konce hry.

Nez jsem dodelal kampan, musel jsem setrit s pridavanim slotu, teda.
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: To je info z Fireside chatu takze legit. Stejne jako ze se gemy budou presouvat do crafting materialu aby nezabirali misto v invu/stashi
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a stejne vtipne je osetreny opakovany kill WBecka, ted jsem v jednom pokusu dal dva, prvni za 20 sec a v druhem skoro solo asi za 2 minuty, druhy kill ale uz neda drop, coz neplati tak uplne u avarice, pac ta jeho bedna da i po druhe. Jako je to dost o stesti pac ihned po kilu tp mesto a zpet a doufat ze se clovek trefi do sesiony kde to jeste bezi. :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ta ekonomika tech crafting surovin je TOTALNE mimo. chvili po prechodu na world 4 jsem mel problem s nedostatkem nekterejch surovin. sel jsem, dal jsem jednu helltidu a od te doby suroviny neresim.
    takze ze vsech tech 20 ci kolika surovin, co sbiram a tak, jsem vytezil asi tak hodinu "gameplaye", kdy to bylo relevantni (plus so si pamatuju tak par lidi tu melo na lvl 30 zasek na potiony kvuli nejakejm beast bones?). jinak je to mega zbytecne, jen to zasira screen.

Jediny vyuziti to ma na HC, kde si clovek idealne musi kazdejch 30 minut dat cheat death elixir, coz je teda zas opruz mi prijde.
    NESS
    NESS --- ---
    WRATA: nejsmutnejsi na tom je ze nepoznam jestli si delas srandu, pac je to tak uhozene ze to je i mozne :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: Cap budou zvedat. Nejpozdeji ve druhe sezone :)
    NESS
    NESS --- ---
    Vtipne, limit na jednu surovinu je 9999 coz jsem prave vycerpal u rawhide a dalsi nejde sebrat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Obcas mam pocit jako by poison fungoval nejak jinak nez ostatni resisty, bud se to nejak divne stakuje nebo ta damage redukce na to funguje jinak, jako resisty mam +- stejne ale u ostatnich elementu nemam pocit ze by to byl takovy ficak, ze mi ten zivot mizi uplne pred ocima :-) Joko pokud bych hral za potvory proti hracum tak to postavim jednoznacne na jedu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem si to video pustil a jako jestli z tech 4 unikatek je celkem 6 ve hre, tak to ani do te hry davat nemusej, nebo at tom udaji vlastni kategorii a nazvou ji treba, unikatni unikatka :-) Tohle je cistokrevny smecko.

Evidetne jsou cca 3 kategorie unikatek, neco co ti pada casto, neco co ti pada obcas a neco co ti nepadne vubec. Za bara je prvni kategorie treba Battle trance, nebo field of crimson, dvojka je treba gohr nebo teremity a trojku nam ukazali ve videu, ale ve hre ji neuvidime :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak koukam, a uipe sem na to zapiomnel, ze se to nakonec nespojilo :D Takze mame dva nyx klany? ?D
    [Diablo IV]
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: myslis ze je problem natocit viddeo a prostrednictvim nejaky formy ocr nasnimat nazev, typ, ilvl, staty a nazev dungu? Vubec neni. Plus datamining na doladeni chyb a mas hotovo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: mozna vychazi z nejakyho dev blogu ci tak neco, nevim, moc jsem toho pred releasem necetl - clanek je mesic starej, zadnej zdroj neuveden. a jako az tolik me to netrapi, je to sus, ridit se tim rozhodne nebudu
    WRATA
    WRATA --- ---
    JULIAN: Tady je puvodni info od maxrollu, muzes autorovi napsat jak k tomu dosel. https://maxroll.gg/d4/resources/monster-families
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: A to si jako delali carky za kazdej dropnutej item? me se to nezda teda, bez nejakyho vysvetleni jak k tomu prisli je to dost sus. si vem kolik sracek pada a kolik toho nechavas lezet, a ted si predstav, ze bys to nejak chtel trackovat...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jsou použít takový ty extra tlačítka na myši? Já mám třeba dvě na palec a tam si to dovedu představit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: točit kolečko na chození mi taky neslo, ale klikat sním už bylo ok. v D3 jsem to tak musel mít u některých buildů.
    WRATA
    WRATA --- ---
    JULIAN: Rekl bych ze hodiny a hodiny sbirani
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: no jasne, chapu to, neni to pro kazdeho :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: ja vim ze je, ale nedokazu s tim hrat :) nebo aspon jsem to zkousel vcera asi hodinu, a vis jak, pro nas stary lidi je to jedno tlacitko navic proste too much
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: zvykem z PoE je dat si "force move" na kolecko mysi (stejne nezoomujes) a kdyz pak musis utikat tak jen tocis koleckem. v D4 to jde myslim uplne stejne. takze pokud chces zachovat casteni neceho na levem tlacitku, je to alternativa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam