• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: nedaji ale kdyz si to myslis :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Lvl NM dungeonu je na WT3 53 plus tier dungeonu; na WT4 54 plus tier dungenu.
    LIQUIDFREAK: Daji ti vice expu, ale pizlas je dele, takze se to nevyplati.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: no, ale když si potřebuješ v truhle odložit něco na místo, které si vybereš sám, jak to uděláš, no? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: nejen! na pc s m+k je kun rychlejsi, daj se targetovat teleporty atd.

co se tyka presouvani v inv. tak pouzivam aspon R3 nebo co, ze ti to jakoze srovna k sobe
    KALTY
    KALTY --- ---
    HOUH: jako škoda, že na PS5 sice připojím klávesnici na psaní (i když je tedy debilní, že musím do chatu a potvrzení chatu potvrzovat ovladačem), ale mě by se třeba hodila myš na práci s inventářem. To by se samo muselo vyřešit tak, že by ta myš byla pouze na inventář atd. Ne na hraní s postavou.
    Škoda no :( Ta nemožnost si dát věci v truhle do rohů bokem nebo si to jednoduše vyfiltrovat (aspekty a legendy podle aspektů, efektů atd.) :(
    HOUH
    HOUH --- ---
    LIQUIDFREAK: asi jsem divnej ale jinak než na gamepadu bych to na PC už vlastně ani nehrál :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako nemuzu si pomoct, ale to co blizzard zavedl v D4 se skalovanim levlu je to o co se pokousi/pokouselo s inkluzi msmt v ceskem skolstvi, akorat ze jdou jeste o fous dal. Vse v duchu nezalezi na jakem jsi levlu pac vsichni jsou si rovni :-)
    Vysledkem teto filozofie je ze v urcitych ohledech a okamzicich je char na 50lvl nebo treba na 70lvl silnejsi nez char na 90lvl (ano neplati pro nm dungy, cup dungy, pvp a trosicku pro wb), pokud dany char zaziva nejaky powerpeak, klasicky pri obemene equipu, jako treba 50lvl char na t3, nebo 70lvl char na t4, tak je najednou v pomeru k potvoram na stejnym lvl silnejsi nez ten jmenovany char na 90lvl.
    Rozhodne neplati ze by char na vyssim lvl mohl v normalni hre pomoct charu na nizsim levlu, ten vyssi char na tom bude stejne, nebo dokonce i hur (ano pokud se nejedna o nm/cup dung, pvp a nebo trosku wb). Jedine misto kde je videt rozdil jsou resistence, konkretne elementarni tam na tom 90tkovy char bude lip, obzvlast pokud pujde na nizsi tier, v nicem jinem ne.
    Pokud na t4 potkam pri eventech (legie/heltida) chary na 60 lvl (nebo nedejboze pod 60), tak budou padat na resistech, ale jinak zasadni rozdil videt neni, pokud maji nejaky vymazleny build tak to budou davat.
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    SITH: Znám metodu > level postavy 57 - vzdy odecitas 51 = level NM 6 a mas o tri levely vyssi moby. Mas na mysli tohle?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    GHOSTSTALKER: muzes si nastavit na menu po "E" scroll of escape
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: Víc jak +3 lvly mobky nad tebou ti stejně nedají více xpů. Viz. níže.
    D4 Nightmare Dungeon Tiers - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FIxDk5OP5HcQ33f-N3uPvpNG0vymktH2TatA0GIfJik/edit#gid=0
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: jo hlavne mas troubleshootit ze muze byt problem u tebe. Typicka demence
    KALTY
    KALTY --- ---
    SITH: No tak si to odečti 😎
    SITH
    SITH --- ---
    Teď pěkný tři nm dungy a Furykem :-) levelu je to pěkně.

Jak se počítá tier nm dungu vs level postavy? Já byl 57lvl, vše kolem mě lvl65 a tier dung jsme dávali kolem 12
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: a ještě to oznámení o nefunkčnosti serveru formulujou jako že se "někteří hráči" nemůžou přihlásit, přitom to nefunguje pro 90% uživatelů.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NESS: je fascinující, že to za ten téměř měsíc ještě nezvládli opravit...
    Jinak teda nejspíš znovu server down, vykoplo mě to ze hry a znovu problém s licencí :(
    tracker to potvrzuje https://downdetector.com/status/diablo/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Si ze mne proste delaj fakt prdel, od rana pulka paragonu na level, a to sem chtel dat jeste dalsi dva. A furt jen narazim na licenci. Demence neskutecna.
    Kazda normalni spolecnost by za todle lid necim odmenila, a co udela blizz? Nic, jen se omluvi a za par dni to tady mame znova.
    NESS
    NESS --- ---
    Musim rict ze nekro potemnik tu hru dela takovou filozfickou, kde jsem, kdo jsem, kam jdu, na koho utocim :-) jako kdyz se sejdou takovy dva a prijdou treba pomoct na event tak to za to fakt stoji, pri heltide se pokazde kouknu kam jde a jdu na druhou stranu, na to nemam nerva :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Neda se nejak vypnout Butcher? Uz me otravuje, nic kloudneho mi z nej nikdy nepadlo a nebavi me furt s nim bojovat... radsi se od nej hned necham zabit, aby me nezdrzoval.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    tvl... pravidlo 1: ne alt tabuj v helltide
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    už se jde lognout na character screen, ale pak následuje nekonečné čekání na okně "queued for game - start game pending"
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uz to jede, tedy aspon mne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam