• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: nedaji ale kdyz si to myslis :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ze kdyz zmacknes popohnani trikrat, tak jedes tryskem, to vis? Jako je to mozny, na mysi jsem to nehral, ale taky mi to par levlu zabralo, nez jsem pochopil, proc se za lidma na pc tak couram :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Honzo napis mi pm kdy na to vlitnem dneska mam na tebe cas dame uz tu IV...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    CUZMAN: To je nejak slozity na dropnuti? ja to mam na konovi od minulyho tejdne kdy sem si toho vsim ve staji ze mi to asi nekde droplo))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ja sem taky nepsal, ze to de, ale ze aspon! jde pouzit R3 na scuknuti itemu k sobe .)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Lvl NM dungeonu je na WT3 53 plus tier dungeonu; na WT4 54 plus tier dungenu.
    LIQUIDFREAK: Daji ti vice expu, ale pizlas je dele, takze se to nevyplati.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: no, ale když si potřebuješ v truhle odložit něco na místo, které si vybereš sám, jak to uděláš, no? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: nejen! na pc s m+k je kun rychlejsi, daj se targetovat teleporty atd.

co se tyka presouvani v inv. tak pouzivam aspon R3 nebo co, ze ti to jakoze srovna k sobe
    KALTY
    KALTY --- ---
    HOUH: jako škoda, že na PS5 sice připojím klávesnici na psaní (i když je tedy debilní, že musím do chatu a potvrzení chatu potvrzovat ovladačem), ale mě by se třeba hodila myš na práci s inventářem. To by se samo muselo vyřešit tak, že by ta myš byla pouze na inventář atd. Ne na hraní s postavou.
    Škoda no :( Ta nemožnost si dát věci v truhle do rohů bokem nebo si to jednoduše vyfiltrovat (aspekty a legendy podle aspektů, efektů atd.) :(
    HOUH
    HOUH --- ---
    LIQUIDFREAK: asi jsem divnej ale jinak než na gamepadu bych to na PC už vlastně ani nehrál :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako nemuzu si pomoct, ale to co blizzard zavedl v D4 se skalovanim levlu je to o co se pokousi/pokouselo s inkluzi msmt v ceskem skolstvi, akorat ze jdou jeste o fous dal. Vse v duchu nezalezi na jakem jsi levlu pac vsichni jsou si rovni :-)
    Vysledkem teto filozofie je ze v urcitych ohledech a okamzicich je char na 50lvl nebo treba na 70lvl silnejsi nez char na 90lvl (ano neplati pro nm dungy, cup dungy, pvp a trosicku pro wb), pokud dany char zaziva nejaky powerpeak, klasicky pri obemene equipu, jako treba 50lvl char na t3, nebo 70lvl char na t4, tak je najednou v pomeru k potvoram na stejnym lvl silnejsi nez ten jmenovany char na 90lvl.
    Rozhodne neplati ze by char na vyssim lvl mohl v normalni hre pomoct charu na nizsim levlu, ten vyssi char na tom bude stejne, nebo dokonce i hur (ano pokud se nejedna o nm/cup dung, pvp a nebo trosku wb). Jedine misto kde je videt rozdil jsou resistence, konkretne elementarni tam na tom 90tkovy char bude lip, obzvlast pokud pujde na nizsi tier, v nicem jinem ne.
    Pokud na t4 potkam pri eventech (legie/heltida) chary na 60 lvl (nebo nedejboze pod 60), tak budou padat na resistech, ale jinak zasadni rozdil videt neni, pokud maji nejaky vymazleny build tak to budou davat.
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    SITH: Znám metodu > level postavy 57 - vzdy odecitas 51 = level NM 6 a mas o tri levely vyssi moby. Mas na mysli tohle?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    GHOSTSTALKER: muzes si nastavit na menu po "E" scroll of escape
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: Víc jak +3 lvly mobky nad tebou ti stejně nedají více xpů. Viz. níže.
    D4 Nightmare Dungeon Tiers - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FIxDk5OP5HcQ33f-N3uPvpNG0vymktH2TatA0GIfJik/edit#gid=0
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: jo hlavne mas troubleshootit ze muze byt problem u tebe. Typicka demence
    KALTY
    KALTY --- ---
    SITH: No tak si to odečti 😎
    SITH
    SITH --- ---
    Teď pěkný tři nm dungy a Furykem :-) levelu je to pěkně.

Jak se počítá tier nm dungu vs level postavy? Já byl 57lvl, vše kolem mě lvl65 a tier dung jsme dávali kolem 12
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: a ještě to oznámení o nefunkčnosti serveru formulujou jako že se "někteří hráči" nemůžou přihlásit, přitom to nefunguje pro 90% uživatelů.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NESS: je fascinující, že to za ten téměř měsíc ještě nezvládli opravit...
    Jinak teda nejspíš znovu server down, vykoplo mě to ze hry a znovu problém s licencí :(
    tracker to potvrzuje https://downdetector.com/status/diablo/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam