• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Nechci se do toho nejak vkladat, ale o ten multiplikator jde hlavne ne ? Zatim vsechny doporuceni co sem videl/cetl byl drz se na +3, jedu nm podle toho co padne takze spis teda jedu ted tak +5 ale nejaky enormini narust oproti +3 nezaznemavam.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    IMPROVIZACE: Nemam s tim problem, jen houbou ukazu smer, kam chci Tendrils umistit. Nikdy jsem neresil, ze by mi chybelo targetovat konkretni corpse. Dtto u Corpse Explosion.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HOUH: Ja nikdy na gamepadu zadny Diablo nehral, ale zajima me jedna vec.. hraju necra a targetuju mysi konkretni corpsy na corpse tendrils. Jak je tohle reseny?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak predevsim "Monsters give a base experience value depending on their HP/size that linearly scales up with their level."

To, o cem pises ty, je jen tento bonus "A bonus is applied for defeating monsters that are higher level than your character, while a penalty is applied for defeating lower level monsters. These adjustments depend on the level difference between your character and the monster."

Tedy pokud jsi napr. lvl 60, tak za zabiti lvl 70 mas vice EXP nez za zabiti lvl 63. Nicmene bonus k zakladu mas jen 25 %. Jinymi slovy, nejvyssi relativni prirustek EXP mas za zabijeni monster do +3 lvl. Pak uz se nezvysuje ten bonus (stale dostavas vice EXP, ale prirustek je nizsi nez napr. mezi +2 a +3).

"Fighting monsters with a much higher level than your character does not actually grant a higher XP bonus beyond 25%. The only value that scales up after that point is the monster's base XP, which slowly rises with higher levels. This makes farming high level zones ineffective unless you can comfortably defeat enemies at a pace comparable to monsters close to your own level."
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: myslim plain xpy za mobku vs tvuj lvl, neberu v potaz tier.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: vidim tady max +3 above = max +25%, kde vidis jeste vice?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HONZA09: ja uz nejaky ancestral unique mam (ilvl 74 - 78) ... ale jestli myslis tech 6 konkretnich, tak to mam jeste cas :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Tohle neni pravda?
    Experience in Diablo 4 Diablo 4 - Maxroll.gg D4
    https://maxroll.gg/d4/resources/experience
    Experience | Diablo 4 Wiki
    https://diablo4.wiki.fextralife.com/Experience
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: ano, padaj tam. Zpravidla nesmysly do jiynho specu nebo pro jinou klasu. Tedy zatim jsem zadnou jinou nenasel a muze to byt solo smula, coz asi nic jinyho nebude
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Každopádně Ancestral unikátky padají od mobek lvl 85+, což by měl být snad NM dung lvl 31. Takže důvod pushovat tam je. Muze to někdo potvrdit? Já dal zatím nejvíc NM dung lvl 18.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: nedaji ale kdyz si to myslis :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ze kdyz zmacknes popohnani trikrat, tak jedes tryskem, to vis? Jako je to mozny, na mysi jsem to nehral, ale taky mi to par levlu zabralo, nez jsem pochopil, proc se za lidma na pc tak couram :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Honzo napis mi pm kdy na to vlitnem dneska mam na tebe cas dame uz tu IV...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    CUZMAN: To je nejak slozity na dropnuti? ja to mam na konovi od minulyho tejdne kdy sem si toho vsim ve staji ze mi to asi nekde droplo))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ja sem taky nepsal, ze to de, ale ze aspon! jde pouzit R3 na scuknuti itemu k sobe .)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Lvl NM dungeonu je na WT3 53 plus tier dungeonu; na WT4 54 plus tier dungenu.
    LIQUIDFREAK: Daji ti vice expu, ale pizlas je dele, takze se to nevyplati.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: no, ale když si potřebuješ v truhle odložit něco na místo, které si vybereš sám, jak to uděláš, no? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: nejen! na pc s m+k je kun rychlejsi, daj se targetovat teleporty atd.

co se tyka presouvani v inv. tak pouzivam aspon R3 nebo co, ze ti to jakoze srovna k sobe
    KALTY
    KALTY --- ---
    HOUH: jako škoda, že na PS5 sice připojím klávesnici na psaní (i když je tedy debilní, že musím do chatu a potvrzení chatu potvrzovat ovladačem), ale mě by se třeba hodila myš na práci s inventářem. To by se samo muselo vyřešit tak, že by ta myš byla pouze na inventář atd. Ne na hraní s postavou.
    Škoda no :( Ta nemožnost si dát věci v truhle do rohů bokem nebo si to jednoduše vyfiltrovat (aspekty a legendy podle aspektů, efektů atd.) :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam