• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Dobry postreh. Zatim jsem to restartoval asi 5x a pokazde smolik, casem to zkusim znova, jako pokud by se nemuselo behat tak daleko tak to budu zkouset dokud to neklapne, ale takhle na to pecu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Vlez do dungeonu, podivej se, jestli jde utocit na tu branu - pokud ano, tak restart. Pokud ne, tak je quest OK.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: jo, ona dokecá, trigger si nevšimne a prd :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: ja ti rozumim, jak to myslis ty. Jen poukazuju na to, ze i presto behem farmy na lvlu 80-88 mi mobky vyssi jako tri levely, byt je davam stejne rychle (45nm= 99lvl mobka vs 37nm 91 mobka, na levlu 88) nedavaji nic navic, a rozdil v rychlosti jejich umirani je nulanula nic, protoze s oladenym buildem to dle meho umira uplne stejne. Testovano opakovane, treba jeden dung trikrat, 37,41,45 = prisun xpu stejny. Takze kdovi jak to ve finale je.. ale nic vyssiho jak o +3 na aktual lvlu 88 mi nedava ani prd navic. (sry sem po pifku tak pisu jak tatar, tak odpust, ale snad pochopis co citim a zazivma)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jestli se ti to povede. Dej vedet. Ja na tom vyzkousel uz tri zaruceny navidy z netu a nefunguje ani jeden… :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak muj prvni totalne bugnuty side quest "Fury Against Fate" https://maxroll.gg/d4/side-quest/fury-against-fate-guide nasel jsem si i navod a video navod, ale proste se to nechova jak by melo, ta kaca si v dungu da proslov a pak by se mela ta parta vesnicanu vrhnout na potvory, ale u me stoji jak vyrezany, sem to resetnul a pustil znova, resetnul a vyskocil ze hry a pustil znova, resetnul vyskocil ze hry udelal event, spustil ten quest znova a porad nic, ted jeste zkusim to resetnou, udelat dalsi kvest a pak pustit, ale nejak mi to vzalo chut to i zkouset, jedine co jsem zjistil ze kdyz ty potvory v tom sklepe privedu k vesnicanum, tak se do sebe pusti, ale po vykosteni potvor se druha faze questu nespusti :-/ holt smolik
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    73HONZA09: ne, padají od lvl 73+
    NESS
    NESS --- ---
    Ta ted bezici heltida je nejak divna 6 veinu za 20 minut to nepamatuju
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Nektere Vampiric elity mi prijdou tezce rozbite... to fakt neni normalni, ze ma monstrum 10 % HP, a jednim hitnutim se regeneruje na 100 %...
    NESS
    NESS --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jo vetu sem cetl, pokud jedes metodou kazda koruna dobra a projdes to stejne rychle tak urcite, ale trosku pochybuju ze to projdes stejne rychle ale to je onecem jinem. :-) Osobni zkusenost je pruchod tech +3 je tak nejak optimalni, ikdyz se toho taky nedrzim uplne do krve a jdu to co mi padne a je to rozumne pres affix, v mem pripade je to tier 44 vs tier 51 a tam ten rozdil je pro muj char docela znat, pokud pro jineho ne tak super pro nej :-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NESS: Tak pokud mas dmg na to uplne stejne rychle projit +10lvl jako +3lvl tak moc neni duvod zustat na +3 kde dostanes tech xpu vzdycky min bonus nebonus?

viz GHOSTSTALKER posledni veta
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Nechci se do toho nejak vkladat, ale o ten multiplikator jde hlavne ne ? Zatim vsechny doporuceni co sem videl/cetl byl drz se na +3, jedu nm podle toho co padne takze spis teda jedu ted tak +5 ale nejaky enormini narust oproti +3 nezaznemavam.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    IMPROVIZACE: Nemam s tim problem, jen houbou ukazu smer, kam chci Tendrils umistit. Nikdy jsem neresil, ze by mi chybelo targetovat konkretni corpse. Dtto u Corpse Explosion.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HOUH: Ja nikdy na gamepadu zadny Diablo nehral, ale zajima me jedna vec.. hraju necra a targetuju mysi konkretni corpsy na corpse tendrils. Jak je tohle reseny?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak predevsim "Monsters give a base experience value depending on their HP/size that linearly scales up with their level."

To, o cem pises ty, je jen tento bonus "A bonus is applied for defeating monsters that are higher level than your character, while a penalty is applied for defeating lower level monsters. These adjustments depend on the level difference between your character and the monster."

Tedy pokud jsi napr. lvl 60, tak za zabiti lvl 70 mas vice EXP nez za zabiti lvl 63. Nicmene bonus k zakladu mas jen 25 %. Jinymi slovy, nejvyssi relativni prirustek EXP mas za zabijeni monster do +3 lvl. Pak uz se nezvysuje ten bonus (stale dostavas vice EXP, ale prirustek je nizsi nez napr. mezi +2 a +3).

"Fighting monsters with a much higher level than your character does not actually grant a higher XP bonus beyond 25%. The only value that scales up after that point is the monster's base XP, which slowly rises with higher levels. This makes farming high level zones ineffective unless you can comfortably defeat enemies at a pace comparable to monsters close to your own level."
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: myslim plain xpy za mobku vs tvuj lvl, neberu v potaz tier.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: vidim tady max +3 above = max +25%, kde vidis jeste vice?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HONZA09: ja uz nejaky ancestral unique mam (ilvl 74 - 78) ... ale jestli myslis tech 6 konkretnich, tak to mam jeste cas :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Tohle neni pravda?
    Experience in Diablo 4 Diablo 4 - Maxroll.gg D4
    https://maxroll.gg/d4/resources/experience
    Experience | Diablo 4 Wiki
    https://diablo4.wiki.fextralife.com/Experience
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: ano, padaj tam. Zpravidla nesmysly do jiynho specu nebo pro jinou klasu. Tedy zatim jsem zadnou jinou nenasel a muze to byt solo smula, coz asi nic jinyho nebude
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Každopádně Ancestral unikátky padají od mobek lvl 85+, což by měl být snad NM dung lvl 31. Takže důvod pushovat tam je. Muze to někdo potvrdit? Já dal zatím nejvíc NM dung lvl 18.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam