• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: cool i'm Polish, i like my chances now :-)) zabil
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: A pritom ty staty nic extra, vetsina na spodni hranici mozneho rollu :-(. Jako ze nejen ze musis mit stesti, aby ti vubec padla legendarka, ale jeste musis mit stesti na dobrou generaci...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Ja to delal asi 15x... myslim, ze ta brana je videt ze skaly u vchodu do dungeonu, takze nemusis behat k tomu NPC a spoustet dialog.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Padaj! :)

Z Bety si vybavuju, že v nějakým streamu devs tvrdili, že Ti tyhle super rare uniques padnou za sezónu třeba tak tři čtyři.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TITAN BEAR!!!

NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Dobry postreh. Zatim jsem to restartoval asi 5x a pokazde smolik, casem to zkusim znova, jako pokud by se nemuselo behat tak daleko tak to budu zkouset dokud to neklapne, ale takhle na to pecu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Vlez do dungeonu, podivej se, jestli jde utocit na tu branu - pokud ano, tak restart. Pokud ne, tak je quest OK.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: jo, ona dokecá, trigger si nevšimne a prd :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: ja ti rozumim, jak to myslis ty. Jen poukazuju na to, ze i presto behem farmy na lvlu 80-88 mi mobky vyssi jako tri levely, byt je davam stejne rychle (45nm= 99lvl mobka vs 37nm 91 mobka, na levlu 88) nedavaji nic navic, a rozdil v rychlosti jejich umirani je nulanula nic, protoze s oladenym buildem to dle meho umira uplne stejne. Testovano opakovane, treba jeden dung trikrat, 37,41,45 = prisun xpu stejny. Takze kdovi jak to ve finale je.. ale nic vyssiho jak o +3 na aktual lvlu 88 mi nedava ani prd navic. (sry sem po pifku tak pisu jak tatar, tak odpust, ale snad pochopis co citim a zazivma)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jestli se ti to povede. Dej vedet. Ja na tom vyzkousel uz tri zaruceny navidy z netu a nefunguje ani jeden… :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak muj prvni totalne bugnuty side quest "Fury Against Fate" https://maxroll.gg/d4/side-quest/fury-against-fate-guide nasel jsem si i navod a video navod, ale proste se to nechova jak by melo, ta kaca si v dungu da proslov a pak by se mela ta parta vesnicanu vrhnout na potvory, ale u me stoji jak vyrezany, sem to resetnul a pustil znova, resetnul a vyskocil ze hry a pustil znova, resetnul vyskocil ze hry udelal event, spustil ten quest znova a porad nic, ted jeste zkusim to resetnou, udelat dalsi kvest a pak pustit, ale nejak mi to vzalo chut to i zkouset, jedine co jsem zjistil ze kdyz ty potvory v tom sklepe privedu k vesnicanum, tak se do sebe pusti, ale po vykosteni potvor se druha faze questu nespusti :-/ holt smolik
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    73HONZA09: ne, padají od lvl 73+
    NESS
    NESS --- ---
    Ta ted bezici heltida je nejak divna 6 veinu za 20 minut to nepamatuju
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Nektere Vampiric elity mi prijdou tezce rozbite... to fakt neni normalni, ze ma monstrum 10 % HP, a jednim hitnutim se regeneruje na 100 %...
    NESS
    NESS --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jo vetu sem cetl, pokud jedes metodou kazda koruna dobra a projdes to stejne rychle tak urcite, ale trosku pochybuju ze to projdes stejne rychle ale to je onecem jinem. :-) Osobni zkusenost je pruchod tech +3 je tak nejak optimalni, ikdyz se toho taky nedrzim uplne do krve a jdu to co mi padne a je to rozumne pres affix, v mem pripade je to tier 44 vs tier 51 a tam ten rozdil je pro muj char docela znat, pokud pro jineho ne tak super pro nej :-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NESS: Tak pokud mas dmg na to uplne stejne rychle projit +10lvl jako +3lvl tak moc neni duvod zustat na +3 kde dostanes tech xpu vzdycky min bonus nebonus?

viz GHOSTSTALKER posledni veta
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Nechci se do toho nejak vkladat, ale o ten multiplikator jde hlavne ne ? Zatim vsechny doporuceni co sem videl/cetl byl drz se na +3, jedu nm podle toho co padne takze spis teda jedu ted tak +5 ale nejaky enormini narust oproti +3 nezaznemavam.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    IMPROVIZACE: Nemam s tim problem, jen houbou ukazu smer, kam chci Tendrils umistit. Nikdy jsem neresil, ze by mi chybelo targetovat konkretni corpse. Dtto u Corpse Explosion.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HOUH: Ja nikdy na gamepadu zadny Diablo nehral, ale zajima me jedna vec.. hraju necra a targetuju mysi konkretni corpsy na corpse tendrils. Jak je tohle reseny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam