• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAIMONIDES: odhadl bych to tak na jednu mizertnou za 5-6h hrani. Jedna dobra za 100 hrani.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MAIMONIDES: mam totoznou zkusenost, helltide jedu na matrose prachy a pripadne aspoekty, unique a lepsi lege hledam v NM
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Kolik vám padne unique itemů za 2h hraní? 3-4? Mám pocit, že s NM to padá daleko častěji, než v bloodtide, přestože bloodtide produkuje legendárky na běžícím pásu.. rovnou do popelnice.
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: Stačil by další breakpoint. Tam se to taky láme ty roly
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kua chtelo by to nejakej sutr na komplet reroll rare itemu. Pac tu mam treba fajn 820 neck ale +dmg do one hand, bludgeon, slashing a dmg reduce od bleed enemy. Snad se jednou neceho takoveho dockame.
    V porovnani s komfortem hrani v d3 je fakt zatim d4 chudy pribuzny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: ty staty sou desny no, na 820ku.
    CUZMAN: sry vikend na morave taktez
    KALTY
    KALTY --- ---
    CUZMAN: Zrovna jedu na Moravu na čtrnáct dní
    Kurva přijdu o Diablo mi teď došlo
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja vim ze to je narychlo ale jedu v patek do Phy tak mne napadla nejaka Diablo Nyx Club party session... kdyby se nas seslo vic tim lip misto necham na vas treba nakej klub mam rad Roxy ale tak spis bar... dejtevedet kdo by moch a casove nekdy odpolko navecer az do nedele... Diky piste treba pm s navrhy
    ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: cool i'm Polish, i like my chances now :-)) zabil
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: A pritom ty staty nic extra, vetsina na spodni hranici mozneho rollu :-(. Jako ze nejen ze musis mit stesti, aby ti vubec padla legendarka, ale jeste musis mit stesti na dobrou generaci...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Ja to delal asi 15x... myslim, ze ta brana je videt ze skaly u vchodu do dungeonu, takze nemusis behat k tomu NPC a spoustet dialog.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Padaj! :)

Z Bety si vybavuju, že v nějakým streamu devs tvrdili, že Ti tyhle super rare uniques padnou za sezónu třeba tak tři čtyři.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TITAN BEAR!!!

NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Dobry postreh. Zatim jsem to restartoval asi 5x a pokazde smolik, casem to zkusim znova, jako pokud by se nemuselo behat tak daleko tak to budu zkouset dokud to neklapne, ale takhle na to pecu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Vlez do dungeonu, podivej se, jestli jde utocit na tu branu - pokud ano, tak restart. Pokud ne, tak je quest OK.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: jo, ona dokecá, trigger si nevšimne a prd :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: ja ti rozumim, jak to myslis ty. Jen poukazuju na to, ze i presto behem farmy na lvlu 80-88 mi mobky vyssi jako tri levely, byt je davam stejne rychle (45nm= 99lvl mobka vs 37nm 91 mobka, na levlu 88) nedavaji nic navic, a rozdil v rychlosti jejich umirani je nulanula nic, protoze s oladenym buildem to dle meho umira uplne stejne. Testovano opakovane, treba jeden dung trikrat, 37,41,45 = prisun xpu stejny. Takze kdovi jak to ve finale je.. ale nic vyssiho jak o +3 na aktual lvlu 88 mi nedava ani prd navic. (sry sem po pifku tak pisu jak tatar, tak odpust, ale snad pochopis co citim a zazivma)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jestli se ti to povede. Dej vedet. Ja na tom vyzkousel uz tri zaruceny navidy z netu a nefunguje ani jeden… :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak muj prvni totalne bugnuty side quest "Fury Against Fate" https://maxroll.gg/d4/side-quest/fury-against-fate-guide nasel jsem si i navod a video navod, ale proste se to nechova jak by melo, ta kaca si v dungu da proslov a pak by se mela ta parta vesnicanu vrhnout na potvory, ale u me stoji jak vyrezany, sem to resetnul a pustil znova, resetnul a vyskocil ze hry a pustil znova, resetnul vyskocil ze hry udelal event, spustil ten quest znova a porad nic, ted jeste zkusim to resetnou, udelat dalsi kvest a pak pustit, ale nejak mi to vzalo chut to i zkouset, jedine co jsem zjistil ze kdyz ty potvory v tom sklepe privedu k vesnicanum, tak se do sebe pusti, ale po vykosteni potvor se druha faze questu nespusti :-/ holt smolik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam