• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Před týdnem v pátek jsem dodělal 100, glyphy na 15. 3-4 noci jsem si chodil pro nakládačku. Šel jsem teda doexpit gemy, při tom našel pár lepších kousků equipu a dneska za hoďku hotovo.
    Ale co dál? :)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Parada, jak dlouho si na tom makal ? :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tohle chvíli zabralo. Vyzkoušel jsem několik buildů. Nekonečný množství smrtí. Nakonec jsem vyexpil glyphy na 20 a dal to s jedním z buildů, se kterým to před tím nedopadlo. Velký uff

AVATAR: obvykle jsou mi minusy volny, ale procpak zde? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Furt pomalu expim ten autobomber bulwark build, ale zacalo mi jit hrozne na nervy ze kdyz nesepne NF tak muzu zkejsnout v CC, a rozhodl jsem se to predelat na verzi s Crone, abych ziskal na helme +6s aspect, coz by melo zarucit CC imunitu naveky uz. Tak to zkousim, docela to funguje, tak s tim radostne bezim na youtube to rict tomu autorovi buildu, a koukam on uz nekolik dni hraje totez, a jeste navic to masivne vylepsil tim, ze to hraje lowlife! (v D4 tomu rikaj injured) Takova PoE experience, akorat tady se musite na lowlife shodit "rucne", aby vam zustalo presne tech 34 procent HP - a duvod je ten, ze redukce dmg pro injured maji mnohem vetsi rolly nez ostatni redukce, takze se na trech itemech da dostat na 80% redukci (plus jsou k tomu samozrejme dalsi redukce z jinejch zdroju). Zatim teda bohuzel na to nemam moc equip, bo zrovna tenhle stat jsem pretacel, jelikoz je takhle limitovanej ze funguje jen nekdy, ale i tak musi rict, ze Crone verze ma proti Tempest Roar sice teoreticky mensi damage na ranu, ale je mnohem rychlejsi a prijemnejc se hraje.

Kazdopadne to znamena, ze uz asi popaty komplet musim predelat paragon a vyexpit nove glyphy... :-/

Jinak s nejvetsi pravdepodobnosti je tenhle build trochu buglej, a skaluje dmg exploze s levelem potvory (pro coz neni duvod a melo by to byt spis naopak), takze cim vetsi NM, tim vic dmg. Ale i kdyz tohle asi fixnou, defenziva tomu zustane doufejme i do sezony, tohle se mi zatim libi jako starter nejvic.
    Teda, kdyz dropnu Crone... :)
    EXSECRABILIS: hele pokud ustojis bosse bez pohybu jen na bariery, tak nejsi na svym limitu.

Deep freeze je sice fajne, ale casem zjistis, ze je zbytecnej. Ve vyssich nm dostavas ik a nestihnes ho pouzit na nic jinyho, nez vypln mezi cd. S tim buildem, co jsem ted postoval se cd resetuji tak casto, ze ani nepotrebujes druhou frostnovu.

Takze to inferno v podstate muzes spamovat. Je to cc a dmg navic k ice shardum a ne bud a nebo jako v pripade df, kterej se prakticky da vyuzit leda jako panic button a jako takovej si ho setris na pruser.

Hlavni problen s df je asi ale v tom, ze kdyz ti behem nej pod nohy hodi naky ty efekty, tak ve vysokym nm dungu dostanes ik driv, nez po df aktivujes barieru nebo teleport.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to se normalne pouziva kdyz mas treba uplne perfekt kombinaci statu na sacred itemu, ale protoze je sacred nemuze mit +4 do skillu, tak na nej hodis libovolnej ancestral aspect a tim mu das ancestral rozpeti statu, a bingo - akorat mu zustane nizkej itemlevel no...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    AVATAR: Rukavice padaj v nm dungeonu t14. Neptej se mne proc tam, ale padaj jen tam z toho co jsem nasel na netu (i mne tam padli).

Jinak v 9. Minute mas bosse.

A co se tyce funkcnosti - - nejedu presne to co on - na misto ohniveho stitu mam jeste normal ice bolt (ale silne uvazuju ze uz ho vymnenim) a na misto inferna - nechapu k cemu moc) mam deep freez (ci jak se ta ultimatka jmenuje) - - tyce tak s bossema neni zadnej problem.
    Naskocis teleportem, hodis frost novu (to samo o sobe dava cca pulku baru na tu jeji omdlenost) a ja pak zapnu ultimatku, po konci hodim dalsi novu a skrze bonusy do vulne, chill, freez a podobne ho ujedu ice shardama uplne na prach.
    Da se to ustrilet i bez toho jejich omdleni, ale ja jsem vetsinou dost linej uskakovat jejixh utokum tak si to zjednodusuju.

Predpokladam, ze s ohnivym stitem - invul - dokaze ustat i velky bosse.
    U inferna si nejsem jistej jestli nesnizuje cd na ten stit ?
    NESS: mi chybi rukavky a bez nich to nefunguje (ozkouseno za vas). Tak ti to nereknu.
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: Jo to sem ted potkal :-), jak to laguje, tak se odnikud oblevila sorcka pokropila celej screen a zase zmizela :-) rozhodne faakt dobry, skoda ze tam neukazuje jak je to dobry na bosse, protoze ty nezmrazis, co na ten build rika uber lilith se tam nedozvime :-)
    Diablo 4 - New TRUE Best Sorcerer Build Found - INFINIFREEZE ICE SHARD - Skills Gear Paragon Guide!
    https://youtu.be/q3CK_T6V8zM
    NESS: tenhle build chce teda hodne lasky, ale je na dalku a ma i to inferno :D
    NESS
    NESS --- ---
    WRATA: Ano nevis jak bych rad, nejhezci kouzlo ve hre, bohuzel jen jedna ultimatka a nehodi se mi do buildu, navic pokud jedes inferno tak jedes bud meteora nebo fw, takze tyhle problemy fakt nemas :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: Vem si inferno s pull runou. To ten problem docela slusne resi
    NESS
    NESS --- ---
    Jako pokud jsem si stezoval na manazovani bedny s jednim charem, tak s dvouma je to na hrane a se trema uz to je dle meho nerealne. Jako pokud vis co hrajes tak v poho, pokud si chces nechat otevrene dvirka pro dalsi buildy tak bud musis mit uplny prehled otom co je dobry a co ne a otom co uz mas a co ne. Jako pokud by bylo levne vytahovat aspekty tak skladuju jen je a kdyz dostanu lepsi tak ten puvodni vyhodim, nebo kdyby bylo aspon vic zalozek. Jako fakt nevim jak tohle bylo mysleno
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: To mas skvelej roll. Ja je mam (v truhle) taky, ale aspect jen s 230 %.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw objevil sem ameriku resp. nejaky aspekty a unique a vypada to, ze by slo behat s druidem jako 4 vlkodlaci (sam hrac jako permanent + 2 vlci + 1 z aspektu + zmena na vlkodlaky z aspektu) toe imo cool, jen kdyby ty companions nebyli tak slaby :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Jedu arc+bolts a přesně, ranged mne neskutečně serou, jen kvůli nim budu přecházet na ice shardy.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak zpet v T4 :-) jako prvni pokus u Eliase na 55lvl sem pohorel, dung sem prosel, ale Eliase dostal max na posledni carku, tak jsem potrenoval a obnenil satnik a ted na 60tce jsem ho sfouknul jak svicku, nevim jestli to zrovna zabralo ale naboostil jsem na 65% fire resisty. Dal jsem to jakko spravny barbar, ehm tedy sorcka :-) postavil se pred nej a normalneho umlatil, jedna utltimatka pak jeste chvilka a konec :-)
    Jako jestli ma nejaky problem ta arc lash sorcka, tak to ilustruje tenhle obrazek, mobilni strelci jsou problem, jako mele char je musim nahanet, jako kdyz jsou v kupe, zmrazim a hotovo, ale pokud do nekoho busim a oni maji prostor se rozmistit do kolecka kolem me, tak smula, jako neni to smrtici, spis otravne :-) Jedine co je systematicky kosi jsou lighting speary, zbytek je nema sanci trefit, navic ball of lightning rotujou kolem me a tak blizko fakt nejsou.
    Jo a konecne ma heltida zase koule, uz to neni hele kixx hura na nej ale hele kixx rychle zdrhnout na T3 jsem ho dal, ale bylo to dloooouhe, na T4 j ten rozdil 15 levlu trosanku znat :-)

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAESTRO_007: to je imo buglý celkově offhand, potkal jsem to taky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    o vejku sem jednu chvili myslel, ze vidim trojite! a vono ne :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam