• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    AVATAR: Na rukavice s lucky na frost. Jdu nmt14. Padaj tam. Neptej se mne proc, ale je to tak…
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: a co chodis? Me ted na nm t30+ popadalo sest unikatek behem hodky. Ani jednou frostburn rukavky, ktery potrebuju, ale za 12h ctyri unikatky, to bych asi uz zvejkal hdmi kabel :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: Bezna vec :)

Jinak uz mne fakt sere ten nekoncici drop unikatek uplne na hovno, za cca 12 hodin hrani 3x crimson 2h sword a jednou temerita. Furt to same dokola. Tedy IMO bug, ktery s nima resim ud od draenoru ve wowku. Pada ti porad jedno a to same do jednoho a toho sameho slotu a na hovno
    SITH
    SITH --- ---
    Teď jsme v šesti lidech sundali ashavu na tier 4 za tři vteřiny. Wtf?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Tož aspoň cosi! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: kdyz to tagnes mezernikem tak se to pak proda vsechno najednou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: mno co si budem, ta snaha to udelat old school to v mnoha ohledech zhnojila :D
    LIQUIDFREAK:ja to radsi komentovat nebudu. Posledne, kdyz jsem nadaval na dementni ui, dostal jsem tu couda :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: 2023 gaming expirience :) I ve wowku to ted bude s velkou pompou v novym patchi, po 20 letech :) Dík
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele nejsem slepej kdyz u vendora nevidim tlacitko sell all? Neni tam je tak? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to mne prave hrozne sere tady, ze nemuzes cilene treba farmit kupr. grandeur ring v nejakym bounty, a tak dale.
    MAESTRO_007: prakticky jsi musel hrat rift, abys mohl greater rift ;)

Hele ja nikdy nehral postavu dal, nez nakej paragon 200. Prave proto, ze pak uz nic lepsiho nepadalo. Hral jsem vzdy sezonu, kde byla tuna cilu, pro nektere z nich jsi musel postavit spesl build. Postavil jsem metu a pockal na dalsi sezonu. Doufam, ze to tak bude i v d4, no :)

Jinak v d3 byli jeste bossove, bounty a set dungeony na mastery. Obcas dopamin bomb v podobe portalu plnych lootu a puzzle ring. Vsechno melo smysl delat, vsude jsi mel sanci na ziskani neceho dobreho, co jinde nebylo.

A i ta farma matrose mela smysl, kdyz jsi z ni mohl ziskat neco noveho / lepsiho. To mi v d4 asi vadi nejvic, ze jsou materialy v podstate k hovnu, protoze z nich nic nevyrobis. Pak nemam zadnou motivaci matetial cilene ziskavat.

A GR bylo proste super - za push brutalni expy (treba dva paragony za gr) a dobrej loot, kdy to cinkalo jak v helltide bedne za 175. Oproti tomu v d4 za nm dung neziskas ani jeden paragon, pushovat je opruz, protoze je odmena stejna, jako nm o 20 tieru niz, kde je to bez oprav a rizika failu.

Taky system, kdy jsou penalizovany glass canon classy (nesmis umirat) mi prijde horsi, nez ten v d3, kde se squishiness dala dohnat vetsi dmg - rychlejsim postupem. Takhle to omezuje uz tak omezene buildy, ktere jsou v nm hratelne.

Takhle bych mohl pokracovat asi jeste dlouho, ale co uz. It is, what it is. Hodin jsem v tom stravil nemalo a bavil jsem se vyborne. Jen mi prijde skoda, ze vse, co jsem v d3 povazoval za dobrej napad, se do d4 nedostalo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: co je jeste horsi, ze kdyz pak potrebujes neco konkretniho, tak je i tezky to nejak cilene farmit - resp. kdybych byl level 100 tak proste budu farmit oboly a tocit to, ale na level 80 vim s jistotou z predchoziho charu, ze mi proste nepadne dost ancestral veci z toho, aby to melo smysl. A v dungu mam treba 1-2 amulety jen z x minut. Takze by dost pomohlo kdyby proste min padaly sacred veci, kdyz uz od levelu 60-70 chces jen high itemlevel ancestraly...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AVATAR: už si toho moc nepamatuju obecně :-)

Když ten obsah vemu jako ty ne teoreticky, ale prakticky tak v D3 byl jenom GR. Takže pořád je toho v novem diablu víc než na konci v D3 .)

Cíle v endgame máš úplně stejně tam jako tady. Nevím proč tady nedali Armory když po tom hráči volali spoustu let v D3.
    Build můžeš prohodit ručně no, jo je to naprd. Asi chtějí abys hrál za víc postav nebo aby hráči tu hru nerozbili ještě před první sezónou. Viz paragon cap atd

V D3 mi padlo něco co potřebuju jednou za měsíc při hraní 12 hodin denně .)
    Neříkám že v D4 je všechno v.poradku, ani že ten item system je lepší. Ale něco teoreticky dobrého ti tam padá každou chvíli, hráči to tak chtěli :D ať už je to lepší aspect nebo žlutá sracka. Já to stejně prodavam všechno vetsinou :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ono je dost blby, ze po prechodu do t4 se relativne rychle obliknes, ale pak uz ti dlouho dlouho nic nepada a furt prebirat plny bagl zlutych sracek je otravne. Protoze obcas tam proste neco hezkyho schovanyho je.
    EXSECRABILIS: no, jak jsem psal, ten build chce hodne lasky, aby fungoval jak ma. Potrebujes mit na equipu (kde to jde) +mana (aspon 150), mana reduction (aspon 45%), lucky hit (idealne abys mel s barierou 100%).

Kdybys to mel, tak ten ice bolt nepouzivas, protoze mas infinite mana a proste ho k nicemu nepotrebujes. Ja uz to tak mam, ale s jinym buildem, kterej je zavislej na fn.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: No, ale Blizz z toho nechtěl dělat D3. Naopak to chce posunout víc k D2.
    KALTY: coz nemeni nic na tom, na co reaguju (v d4 je vic contentu, nez je aktualne v d3) a co pisu :)

D3 jsem po releasu vubec nevydychal. Byla zoufale nebalancovana (monk byl prilis imba). Vratil jsem se az nekdy v treti sezone a to uz bylo hratelny dobre.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste dalsi zajimava variace na autobombera - s Butchers Cleaver!
    Nutno dodat, ze v tom videu placa dost nesmysly (a fakticky tak jak to hraje vubec nepotrebuje Tempest Roar akorat to nevi), nicmene ta idea, ze pouzije Cleaver jako nonstop slow/fear, a k tomu ma vyhradne skilly na nodu s Bulwarkem, takze mnohem vetsi sanci ho procnout casto, je zajimava. To zkusim nejak implementovat, protoze lowlife verze vyzaduje moc hlidani cooldownu pro me. bo jakmile nemam barieru hned umru - pravda zatim jsem low level furt. Ale ten build je jinak hodne HC ready, coz bych rad v sezone zkusil, a tohle je zbytecnej risk. To zkusim schvalne modifikovat bez Roaru a s +6s Bulwarkem, akorat teda... znova musim farmit mit jinej equip, ehm. To je trosku frustrujici, uz mam skoro dva taby equipu na ruzne variace na tenhle build.

Nutno dodat ze ty crity za 140 milionu co mu tam litaj jsou jen diky tomu bugu, kterej takticky nezminuje, a i diky tomu vubec nemusi boostit barieru, je otazka jak to bude fungovat na Cleaver po fixu...

Diablo 4 - NEW S-TIER Druid Build | Bulwark +99 Dungeons
    https://www.youtube.com/watch?v=lveD4UYgdqY
    KALTY
    KALTY --- ---
    AVATAR: a pamatuješ si ještě, jak vypadalo Diablo 3 po dvou letech třeba? :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam