• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    BTW prisel jsem na to jak udelat na jistotu na mastera ten pokakany event "last stand", jak jsou tam 3, dva lezici jeden stojici, tak nez se snima das do reci tak tam pritahnes nejakou mobku, ta stojici na ni zacne utocit, tak i s mobkou z toho mista odejdes. Tu stojici lucistnici odvedes poradny kus od eventu, mobku kuchnes a lucistnice zustane stat na miste, ty se vratis do mista eventu a ten spustis, ty dva chromaci tam zahori behem 10 sekund ale ta stojici zustane mimo zonu eventu a dozije konce :-) a hura event je na mastra, ne ze by na tom nejak zalezelo, ale jen tak :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No na to aby si mohl ten paragon dal tocit potrebujes nejaky endgame obsah to tady proste zatim neni, farmit dal vlastne neni co, gear jako cokoliv nad 820 vlastne uz moc nepada, unikatky tim myslim ty uplne jako harlekyna, nepada, aspekty uz pravdepodobne mas na maxu i do zasoby :-) mn dungy porad stejne, pokud ti padne/udelas si sigil budes behat jen ty co maji nevyssi skore, proc bys behal black asylum, kdyz muzes bezet blind borrows, affixy, zase proc bys behal Stormbane's Wrath kdyz muzes bezet Empowered Elites, stejne tak podle buildu nepobezis neco co ti tam bude svinit ala Monster Crowd Control Resist, kdyz jedes na CC, tim se to oreze tak na par nm dungu a par prijatelnych kombinaci affixu a smitec, ty dungy jsou stejne ukoly jsou stejne, to ze zrdcadlove otoci mapu fakt neni zmena :-) v okamziku kdy mas namaxovane glyphy tak finoto, muzes si kuchnout lilith a kdyz i tohle odskrtnes tak muzes zkouset tlacit nm dungy na max, ale zase budes pravdepodobne behat to same. :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Takze co ze to mam udelat, lognout si cerstvy char? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: hrani v parte druida je bozi nahodou. Od prvniho dne jsem mel v clanu nadsene reakce na muj knockback, hlavne od sorcek co maji takovy to ze stahnou nepratele na jedno misto. Teda, chvili trvalo, nez odhalili, kdo to dela... :) A se zabudovanim fear on hit moje uzitecnost jeste vzrostla!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jasně že předpokládal, hlavně když to už bylo v D3.. Celé to na mě působí dojmem aby člověk měl o důvod víc hrát sezónu. Zkoušet jiný build je tak nepohodlné, že si co sezónu vyzkoušíš jiný build klidně i se stejnym.charakterem.

Stejně tak jako ten strop level 100, kdy neroste paragon atd.. Co to je za nesmysl .) To nemá smysl hrát vůbec "dál" , jediné co dává "smysl" je začínát porad nové postavy odznova. Chápu že to někoho baví ale mě určitě ne :D ...naopak je to přesný opak toho co od podobné hry očekávám. Chci být silnější a silnější a farmit lepší a lepší paragon + gear.

Jinak celkové sezóna ok. Nova herní mechanika + nějaký ten příběh navíc atd. Co víc vymyslet.
    Každopádně oni vi proč je to aktuálně takhle. Časem přijdou těžší obtížnosti a možná i další paragony. Každopádně teď tě naprosto nutí hrát sezónu (odznova).
    Naštěstí nemám vůbec čas hrát, tak mi to zatím nevadí :-)

Stejně tak absence pořádného copp hraní. Jako jo můžeš to chodit v partě, ale je to úplně onicem. Kde je ta krásná spolupráce z D3 lidí v partě. Už se dokonce objevil první support build za Druida :D
    Zatím je to takový nekonečný single player kdy začínáš pořád odznova. Taky je to určitě úmysl.

Časem přijdou asi i support buildy,.nějaký oltář pro společné dungeony kdy to dá cizí lidi do fronty automaticky atd.
    Ale zatím je to hodně ořezané. Chtějí prostě lidí krmit postupně.

Co vidím jako největší pozitivum na sezóně a tom r začnou všichni odznova, tě prvních pár dnů bude zase zábava jít na world bosse nebo nějaký Legion event atd.
    NESS
    NESS --- ---
    No prave, jako satni skrin na oblecky udelaji, ale ze by je napadlo udelat moznost savnout paragony, nebo aspon moc detachnout board, nebo jednim klikem refundovat paragon body to ne, jen pekne klikejte vzdyt jejich jen 225 :-) Mi nerikej ze nikdo neprepokladal ze si z jednim charem budes chtit zahrat vice buildu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: No, na základě jejich současných úspěchů, co bys asi tipoval? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tipuju to prostě opraví i pro všechny případné budoucí exploit buildy tím, že tam dají, že jakmile klesnou jeji HP pod 75 procent, tak se HP vyrovnají na 75 procent, a začne fáze. Že to tak teď není bude spíš vina nedostatku představivosti programátorů. Ale samozřejmě je tu i možnost, že prostě nerfnou všechny skilly co to dokážou, a budou překvapený v sezoně, že to někdo udělá znovu s jinejma... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: nejaky info o te lilith ? jako mam 100 za par a v truhle pripraveny blizzard set primo na lilith, jeste trenuju glyphy, abych hned se stovkou prevlekl pretrenoval a sel ji usmazit, jako jeslti mi doto patch hodi vidle tak budu smutny a radeji ho ani instalovat nebudu, dokud si neprectu change log :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: To by me celyho svliklo, kdyz jsem full ancestral, ale jen lvl 75 :-)).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ok sem to pochopil ze bude jen jeden :-) jestli 60-80 tak super :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: max cap, predpokladam minimum bude stejnej jako ted (60 pro ancestral nevim kolik je sacred)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tzn je to jen max cap, nebo i minimal cap ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: ne, to znamena, ze nemuze padnout vetsi level req nez ten cap. Coz je dobra vec, treba ted jsem mel plnou banku nahradniho equipu pro dalsiho monka, co jsem nemohl obleknout, protoze byl 95+. Ted na level 80 obleknu vsechno vsema postavama.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: no v extremu obcas vsechno, mysleno stred obrazovky, v narazech kdyz se portnu do prostred grupy, hodim novu a pustim UC, (ja vim vypni si cisla :-) pak uz vizual zmizne a jako vis co se deje jen podle zkusenosti a zvuku, myslim si ze u jinych klas to bude podobne. :-)

GHOSTSTALKER: padat budou hadam i driv, ale neobliknes je.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Škoda, já si myslel, že je to nějaký nový item type :-). To tedy znamená, že ancestral nově budou padat až od lvl 80?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: eh sorry, to jsou Ancestral, jsem si nevsimnul, ze to autotranslator z nemciny nedal
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Co jsou legacy items?
    NESS: Kdyz to vidim, tak bych fakt rad videl statistiku, kolik % obrazu zabira vlastni hra (engine) a kolik UI vc. hitu a health baru monster. Subjektivne mi to prijde, ze je to tak polovina (ve skutecnosti je to samozrejme mene, ale treba na tom prvni obrazku fakt moc nevim, co se deje, a mozna uz by bylo lepsi to hrat jako textovou hru, kde ti jen na blackscreenu pojede popis, co jsi prave udelal:-)).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    changelog preview (z rozhovoru v nejakym nemeckym casaku):
    Sacred items are capped at level 60
    Legacy items are capped at level 80
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam