• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Dalsi, co me zaujalo:

Level scaling inside dungeons and most overworld territories has been adjusted in World Tiers III and IV. Monsters will begin to trail behind the player in Level after a certain point (up to a maximum of 5 Levels behind). This change does not affect World Bosses, Legion Events, Fields of Hatred, Helltide, or Nightmare Dungeons.

World Tier IV Example:
    If the player’s Level is below 75, the monster’s Level is 75.

If the player’s Level is 76-80, the monster Level is 75.

If the player’s Level is 81, the monster’s Level is 76.

If the player’s Level is 82, the monster’s Level is 77, etc. (from this point the monsters will always be -5).

We are adjusting bonus experience rewards for killing monsters that are a higher Level than the player.

Pre-Season of the Malignant bonuses:

1 Level higher: +15%.

2 Levels higher: +20%.

3+ Levels higher: +25%.

Post-Season of the Malignant:

1.5% bonus per Level up to 10 Levels.

Ex:

+1 level: +1.5%.

+2 levels: +3%.

+10 levels: +15%.

We are also adjusting experience rewards for monster Level offsets for higher World Tiers.

Current World Tier Level offsets

World Tier II: Up to +3.

World Tier III: Up to +10.

World Tier IV: Up to +100.

We are changing this to

World Tier II: Up to +3 (Unchanged).

World Tier III: Up to +6.

World Tier IV: Up to +10.

For Example:

You are Level 1. Your friends bring you to World Tier IV and leave you at the entrance of a dungeon. They start killing Level 100 monsters.

Prior to Season of the Malignant, you get:

(Level 100 Monster XP) * (1 + 25%)

After Season of the Malignant, you get:

(Level 11 Monster XP) * (1 + 15%)

Helltide monsters are now 3 Levels higher than the player instead of 2.

The Tortured Gift of Mysteries chest has had its cost increased to 250 Aberrant Cinders from 175.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    patch je live tak lidi muzou porovnat stejnou zbran pred a po patchi... jako ten affix nerf, pritom nevim jak jiny classy, ale ja tam mam jedinej pouzitelnej affix, ostatni je shit uz ted

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Slusnej aspekt:

Ahavarion Spear of Lycander (Uber Unique Staff – World Tier 4): Gain a random Shrine effect for 10-20 seconds after killing an Elite enemy. Can only occur once every 30 seconds.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    uf, 11 GB

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    KORAL
    KORAL --- ---
    No v nejhorším jim po první sezoně odejde komunita a nebo se tak zmenší, že to umře. Co horšího se může stát, ne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo plus masivni nerfy pro leveling, specialne v grupe kdy nekoho tahas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: hmm jako proletel jsem to cely, a ne, neni tam zadna takova drasticka zmena.

Za druida mi prijde - krome jednoho noveho aspectu, a noveho uniqu co vypada ze funguje jako headhunter, tam neni vubec nic, krome plosnych nerfu equipu, aby proste neslo na vecech nasbirat dost dmg/redukce/cooldownu. I grizzly rage jen prisel o unstopable. Jako... wtf. Pockam na content creatory at spocitaj jak moc velkej nerf to bude u jednotlivejch buildu, ale fakt... WTF.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BARTUC: hlavne to nemusi byt do 20.
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Po patchi myslím
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kdy je treba lognout, aby se mi progres prenesl do sezony? az po patchi, nebo kdykoliv mezi dneskem a 20.?
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: třeba udělaj ten filtr na inventář jako to maj jiný gamesy a opravěj koně:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    patch v 19 prej
    uplne cejtim ten nerfhammer jak mi levituje nad hlavou :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GHOSTSTALKER: jaj, o tom jsem vubec nevedel :-) Dekuju, vyuziju
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: kazdopadne to ma nejakej strop (nekoukal jsem na video jestli to rika), kdyz jsem zkousel dostat co nejvetsi barieru tak jsem nakonec na tom nejlepsim rollu mel po imprintu uz jen jeden upgrade, zbytek uz barieru nezvedal.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BARTUC: Najdes legendarku, upgradujes ji, extrahujes (upgradovany) aspect, imprintnes ho na jinou neupgradovanou vec a tu vec znovu upradujes. Ve vysledku tedy aspect projde dvema koly upgradu.

Diablo 4 Aspects have a Dirty Little Secret you need to know!
    https://www.youtube.com/watch?v=HramTzQ9NDg
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: leveleni aspectu? Jak to funguje?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Moje taktika je stat uprostred :-).
    last stand
    https://youtu.be/4WctuXaBvTQ
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    How to Prepare for Diablo 4 Season 1 - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/guides/diablo-4-new-season-checklist/
    NESS
    NESS --- ---
    BTW prisel jsem na to jak udelat na jistotu na mastera ten pokakany event "last stand", jak jsou tam 3, dva lezici jeden stojici, tak nez se snima das do reci tak tam pritahnes nejakou mobku, ta stojici na ni zacne utocit, tak i s mobkou z toho mista odejdes. Tu stojici lucistnici odvedes poradny kus od eventu, mobku kuchnes a lucistnice zustane stat na miste, ty se vratis do mista eventu a ten spustis, ty dva chromaci tam zahori behem 10 sekund ale ta stojici zustane mimo zonu eventu a dozije konce :-) a hura event je na mastra, ne ze by na tom nejak zalezelo, ale jen tak :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No na to aby si mohl ten paragon dal tocit potrebujes nejaky endgame obsah to tady proste zatim neni, farmit dal vlastne neni co, gear jako cokoliv nad 820 vlastne uz moc nepada, unikatky tim myslim ty uplne jako harlekyna, nepada, aspekty uz pravdepodobne mas na maxu i do zasoby :-) mn dungy porad stejne, pokud ti padne/udelas si sigil budes behat jen ty co maji nevyssi skore, proc bys behal black asylum, kdyz muzes bezet blind borrows, affixy, zase proc bys behal Stormbane's Wrath kdyz muzes bezet Empowered Elites, stejne tak podle buildu nepobezis neco co ti tam bude svinit ala Monster Crowd Control Resist, kdyz jedes na CC, tim se to oreze tak na par nm dungu a par prijatelnych kombinaci affixu a smitec, ty dungy jsou stejne ukoly jsou stejne, to ze zrdcadlove otoci mapu fakt neni zmena :-) v okamziku kdy mas namaxovane glyphy tak finoto, muzes si kuchnout lilith a kdyz i tohle odskrtnes tak muzes zkouset tlacit nm dungy na max, ale zase budes pravdepodobne behat to same. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam