NESS: jasně že předpokládal, hlavně když to už bylo v D3.. Celé to na mě působí dojmem aby člověk měl o důvod víc hrát sezónu. Zkoušet jiný build je tak nepohodlné, že si co sezónu vyzkoušíš jiný build klidně i se stejnym.charakterem.
Stejně tak jako ten strop level 100, kdy neroste paragon atd.. Co to je za nesmysl .) To nemá smysl hrát vůbec "dál" , jediné co dává "smysl" je začínát porad nové postavy odznova. Chápu že to někoho baví ale mě určitě ne :D ...naopak je to přesný opak toho co od podobné hry očekávám. Chci být silnější a silnější a farmit lepší a lepší paragon + gear.
Jinak celkové sezóna ok. Nova herní mechanika + nějaký ten příběh navíc atd. Co víc vymyslet.
Každopádně oni vi proč je to aktuálně takhle. Časem přijdou těžší obtížnosti a možná i další paragony. Každopádně teď tě naprosto nutí hrát sezónu (odznova).
Naštěstí nemám vůbec čas hrát, tak mi to zatím nevadí :-)
Stejně tak absence pořádného copp hraní. Jako jo můžeš to chodit v partě, ale je to úplně onicem. Kde je ta krásná spolupráce z D3 lidí v partě. Už se dokonce objevil první support build za Druida :D
Zatím je to takový nekonečný single player kdy začínáš pořád odznova. Taky je to určitě úmysl.
Časem přijdou asi i support buildy,.nějaký oltář pro společné dungeony kdy to dá cizí lidi do fronty automaticky atd.
Ale zatím je to hodně ořezané. Chtějí prostě lidí krmit postupně.
Co vidím jako největší pozitivum na sezóně a tom r začnou všichni odznova, tě prvních pár dnů bude zase zábava jít na world bosse nebo nějaký Legion event atd.