• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha tak nic, ja jsem prehlidnul tenhle nerf

ymbiotic Aspect Cooldown reduction reduced from 4-8 to 3-5.

To celkem fuck off pro vsechny NF buildy. Kazdopadne hratelny to je, ale je to pruda.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako sorcka nerfnuta asi kazda, Devouring Blaze ma kazdy build

Devouring Blaze bonus Critical Strike damage reduced from 10/20/30% to 7/14/21%.
    Devouring Blaze bonus Critical Strike damage to Immobilized reduced from 25/50/75% to 10/20/30%.
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tezko rict povime si zitra az se tech 10GB stahne, jako mi povezte proc si platit lajnu s rychlosti v radu stovek mega kdyz pak jsi rad za stovky kilo. Jako zmeny na klasach asi +- ok, treba "Fixed an issue where the Gravitational Aspect was appearing weaker on two-handed weapons or amulets." viz NESS :-) Jako ze tam pridaji zase nejakou uber unikatku asi nikoho nezajima , kdyz ji nikdo neuvidi. jako bezny fixy jako "Fixed an issue where Cold Enchanted monsters froze players more often than intended in higher World Tiers." no jako fajn, jako clovek si uz zvyknul ze obcas co hit to freez, nebo ze kolem tebe nektery paka krouzej jako camrda viz "We have generally reduced the tendency for many monsters to move around in combat, so that melee characters don't have to chase down their enemies as much." To pomalejsi expovani no nevim, bude to oser, heltidy uz nedas 4-5 mystery truhel pac "The Tortured Gift of Mysteries chest has had its cost increased to 250 Aberrant Cinders from 175." tzn za 15 minut bude rad pokdu das jednu, protoze abys dal vsechny 4 musel by ses portovat od truhly k truhel, tzn nerealne, pokud zacne heltida v v celou nebo v 1/4 das tak 2 pokud zacne v 1/2 nebo 3/4 das tak 3. Na preceteni Balance Updates potrebuju vic casu, coz mam pac kurnik 122.35KB/sec

EVILMIND: jo ted padlo 38% a uz se to otevrelo
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Dal jsem si NM na lvlu o 10 vyssim nez jsem ja a pohoda, zadne zpomaleni jsem nezaznamenal, prislo mi, ze padalo vice ancestralu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: kdyz stahnes asi 30 procent tak uz muzes hrat

Kazdopadne jsem zkusil ted dat par NM dungu s bulwark buildem, a jsem uplne v pohode, ty nerfy cooldownu jsou znat, ale snadno je prebiju lepsim equipem, a jinak tam vidim hned nekolik tech srdci, ze kterych muzu benefitovat asi. Takze budu hrat tohle od zacatku, resp. jakmile budu mit aspecty na to.
    SITH
    SITH --- ---
    Takže tl dr: velké mrzení?
    NESS
    NESS --- ---
    Ku*va, sem to vcera mel dotahnout na 100 a sjet lilith, ku*va podruhy, ikdyz mam zapnute ze nechci automaticky patch, tak hra nezajem musim patch abych pustil hru a to se stahuje rychlosti pod 10
    KB/s, jako pokud je to povinne tak at si kurva osefuji rychlost, pac tohle je total na pikacu :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    seznam vsech efektu na tech srdcich

Season of the Malignant Coming Soon — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23976339/season-of-the-malignant-coming-soon?blzcmp=blizzard-news
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: kratka verze - od WT4 nema cenu cokoliv delat na mape pokud neni helltide, a v NM musite jit +10 levelu nad abyste meli stejne expu jako driv za +1. Plus nechodit v parte, protoze kdo ma kamarady, bude potrestanej.

Zatim nejlepsi vec je, ze se kazdej muze jeste ted lognout se svym preseason buildem, a zkusit si jak moc ponerfovanej je po zmenach (teda az se mi stahne patch konecne).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Dalsi, co me zaujalo:

Level scaling inside dungeons and most overworld territories has been adjusted in World Tiers III and IV. Monsters will begin to trail behind the player in Level after a certain point (up to a maximum of 5 Levels behind). This change does not affect World Bosses, Legion Events, Fields of Hatred, Helltide, or Nightmare Dungeons.

World Tier IV Example:
    If the player’s Level is below 75, the monster’s Level is 75.

If the player’s Level is 76-80, the monster Level is 75.

If the player’s Level is 81, the monster’s Level is 76.

If the player’s Level is 82, the monster’s Level is 77, etc. (from this point the monsters will always be -5).

We are adjusting bonus experience rewards for killing monsters that are a higher Level than the player.

Pre-Season of the Malignant bonuses:

1 Level higher: +15%.

2 Levels higher: +20%.

3+ Levels higher: +25%.

Post-Season of the Malignant:

1.5% bonus per Level up to 10 Levels.

Ex:

+1 level: +1.5%.

+2 levels: +3%.

+10 levels: +15%.

We are also adjusting experience rewards for monster Level offsets for higher World Tiers.

Current World Tier Level offsets

World Tier II: Up to +3.

World Tier III: Up to +10.

World Tier IV: Up to +100.

We are changing this to

World Tier II: Up to +3 (Unchanged).

World Tier III: Up to +6.

World Tier IV: Up to +10.

For Example:

You are Level 1. Your friends bring you to World Tier IV and leave you at the entrance of a dungeon. They start killing Level 100 monsters.

Prior to Season of the Malignant, you get:

(Level 100 Monster XP) * (1 + 25%)

After Season of the Malignant, you get:

(Level 11 Monster XP) * (1 + 15%)

Helltide monsters are now 3 Levels higher than the player instead of 2.

The Tortured Gift of Mysteries chest has had its cost increased to 250 Aberrant Cinders from 175.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    patch je live tak lidi muzou porovnat stejnou zbran pred a po patchi... jako ten affix nerf, pritom nevim jak jiny classy, ale ja tam mam jedinej pouzitelnej affix, ostatni je shit uz ted

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Slusnej aspekt:

Ahavarion Spear of Lycander (Uber Unique Staff – World Tier 4): Gain a random Shrine effect for 10-20 seconds after killing an Elite enemy. Can only occur once every 30 seconds.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    uf, 11 GB

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    KORAL
    KORAL --- ---
    No v nejhorším jim po první sezoně odejde komunita a nebo se tak zmenší, že to umře. Co horšího se může stát, ne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo plus masivni nerfy pro leveling, specialne v grupe kdy nekoho tahas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: hmm jako proletel jsem to cely, a ne, neni tam zadna takova drasticka zmena.

Za druida mi prijde - krome jednoho noveho aspectu, a noveho uniqu co vypada ze funguje jako headhunter, tam neni vubec nic, krome plosnych nerfu equipu, aby proste neslo na vecech nasbirat dost dmg/redukce/cooldownu. I grizzly rage jen prisel o unstopable. Jako... wtf. Pockam na content creatory at spocitaj jak moc velkej nerf to bude u jednotlivejch buildu, ale fakt... WTF.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BARTUC: hlavne to nemusi byt do 20.
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Po patchi myslím
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kdy je treba lognout, aby se mi progres prenesl do sezony? az po patchi, nebo kdykoliv mezi dneskem a 20.?
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: třeba udělaj ten filtr na inventář jako to maj jiný gamesy a opravěj koně:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam