• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jestli sezony maji slouzit jako motivace pro rozjeti nove postavy, tak za me fail. Ten novy obsah je tak marginalni, ze jsem se po 2 hodinach vratil do Eternalu a radeji pokracoval v grindovani NM.
    NESS
    NESS --- ---
    Par rad k levlovani, asap na T3, ale nechte si (nejake, Raxx radi onyx a riot, to dava smysl) pevnosti neudelane, bude to jedine misto ktere se s vama na t3 bude skalovat, vy kolem 40, zbytek kolem 55 v pevnostech vas level +2, heltidy se zacinam chytat az 50+ a to s adekvatni vybavenim, bez lvl a vybaveni je to jen mrhani casu, jako jednu dve normal truhly udelate ale za ten cas to nestoji. Co pro zmenu se vyplati jsou legie, nejlepe legie s heltidou, nebo legi s whisperama, ostatni vas protahnou a kdyz chcipnete tak i ozivi, tzn pohoda, pak samo wb, to neni treba rikat :-) Co se tyce sezoniho obsahu, nejak sem neprisl na tom v cem to v lvl pomuze, tak kdyby nekdo mel nejaky tip piste :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: byl bys stejně nasraný jako já - ze začátku je to super, pak se to celkem hodně rychle zkazí :)
    NESS
    NESS --- ---
    Klasove to ted na t3 vypada fakt usmevne, ted sem sjel legie a 5 druidu s jednou sorckou, obcas se ukaze rog barb i nekro, ale druid, aspon v tehle vlne je uplne dominantni :-)
    NESS
    NESS --- ---
    50 lvl hotovo, tak snad muzu hodnotit, levlovani je pomele, jako ikdyz jedu +10lvl, tak to neni tak rychle jako pred patchem. Ta mechanika srdci nic moc, jako ze zabiju potvoru a obratem ji musim zabit znovu? Nastavovana kase. Srdce sice padaji ,ale od kazde barvy tak 3 stejne druhy porad dokola, to univerzalni/nejsilnejsi mam celkem jedno, jako super, ale pri rotaci ekvipu a nemoznosti to vyndat sem ho ani nepouzil. Jedine co je fajn jsou aspekty do knizky ktere se predtim museli farmit jako shockwave pro druida, nebo bold sef pro barba. Jinak teda nic moc
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SWALLOW2: na levelling je jedna z nejlepších i po patchi. Na edgame už ne :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KOKES: No to je jasny, ja narazim na to co tu nekdo psal, ze Sorc je nejsilnejsi na 8 levelu, pak uz to jde jenom z kopce :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    SWALLOW2: Dočkej času:-)
    já už jsem zase nasranej. čím dýl to hraju, tím víc vidím jen chyby. Asi jsem měl dělat testera:-) Ale to by bylo k ničemu, testeři jenom snižují zisk:-P
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Zacal jsem zase se Sorckou, behem 5ti minut jsem na 10 levelu a reknu vam takovej OP pocit jsem snad jeste nemel. To jde jak nuz maslem :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KORAL: shift+s obvykle
    NESS
    NESS --- ---
    Helitda je mrtva, aspon pro podlevlovane vorechy jako jsem ja, uz jsem bral 200 a pak sem o pulku prisel, jako vsechno je o 12 lvl nademnou (bylo to i 15) a to se neda, tech 175 bych dal ale cokoliv nad 200 uz smrdi pruserem. :-/
    KORAL
    KORAL --- ---
    A už jsem na to přišel :) Musím si otevřít přes "S" skilly a tam si to nastavit. Na toolbaru samotném to nejde :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Lidi možná to tu zaznělo, ale nejde mi u barbara vybrat zbran pro skill. Dřív na to fungovalo zmáčknutí kolečka, ale ted to nejde. Ono se to nějak měnilo nebo zakazovalo?
    Díky
    NESS
    NESS --- ---
    Vim ze to zni uplne debilne, ale PVP zona na T1 je uplne bezpecna, vrele doporucuju
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: jo rozkladat to jde , overeno :-) a nasledne i skladat, ale zase proc to ted rozkladat, kdyz nevim co bude a prvocinitele zatim nepotrebuju, i ty invokery zatim padaji, takze za me ok :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY:
    NESS:

Vypadá to že jo. Nebo spíš je rozkládat na matro a pak můžeš vylepšovat

https://www.diablofans.cz/d4/2023/07/19/diablo-4-malignant-hearts-navod-na-sezonni-mechaniku/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já myslel právě, že padají šperky akorát se sloty na ty srdce. Ale všimnul jsem si, že ty srdce dávají i armor, takže jsou určitě lepší ve všech ohledech. Ale líbilo by se mi, kdybych těch srdce mohl mít šest a ne jen tři. Jinak jsem rozehrál rogunu a i po tom plošným nerfu mi přijde silnější než ta sorcka, co jsem dotáhnul na stovku před sezónou. Holt jsem si asi fakt hned na poprvý vybral underpower character.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Na jejich obranu, kazde srdce ma jine staty, takze asi jinak neslo, tak nic :-)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: jsou mzues si ta mdat co chces, ale proc gem kdyz muzes srdce

LIQUIDFREAK: jo uz 10+
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    padaj naky legendy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam