NESS:
Já mám takto:
Truhla:
- JEWELS & DROPS - Jen zrovna nejvyšší gemy + srdce od každého po jednom s nejvyšším ilvl + dropy když jedu v kuse a nechávám si to tam na třídění
- 4ASP OFF-RES - Věci na aspekty offensive a resources (takže weapons & gauntlets & rings)
- 4ASP DEF-UTI-MOV - Věci na aspekty deffensive, utility a movement (takže helm & chest & pants & boots + část amulets)
- UPGRADES - Věci, co budu chtít použít na upgradování gearu. Takže jak rare itemy, věci na aspekty, který chci brzy použít
Postavy
Rogue
mAspOffRes - název postavy vypovídající :) ukládám tam aspekty, které jsou obecné nebo pro mojí postavu, ale pro jiný buildy
mAspDefUtiMo - taky
mUniques - unikátní věci
mAlts - low lvl gemy, zajímavé zbraně pro jiné chary
Eternal
Barb a Druid - muly jsem zrušil a vše nedůležité prodal na barbarovy a uchoval něco na druidovy
KID_MCHUTT: já mám připojený set klávesnice + myš ke konzoli a druhý BT dongle na Sluchátka (switchem USB přepínám mezi PC a PS). Ale škoda, že PS prostředí neumí myš, třeba pouze pro prostředí inventáře. Že bys s tím jako nemohl hrát, ale na inventář.
+ jak už jsem to jednou psal, kdyby někdo přemýšlel a udělal tam jen ty filtry, které jsou ve skillech a paragonech, tak to stačí