• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak The Barber je prý nejsilnější Heart. Padá taky na W3 a doufám, že brzy padne :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele tenhle funguje 20% dmg red vždy a pouze ta druhá dmg část funguje s defensive, sub atd. skilama? Já že to měl nějaký rogue v buildu, kde žádný Subterfuge skill ani nemá

KALTY
    KALTY --- ---
    BATY: no však to já vím, ale kámoš to nevěděl. Ani nevěděl, že se dají nahradit :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jo tvle to je ale druid only. Ahsooo

BATY
    BATY --- ---
    KALTY: Na co šetřit, vždyť se jich dá získat jak nasráno a stejně ten jejich armor stoupá s tím jaký lvl máš ty, ne? Takže já je měním pořád. Srdce na začátku hry má armor třeba 70 a teď jsem lvl 30 a srdce padaj s lvl 150... Šetřit... Já je rozkládám, nevim co s nima... Stejně padaj pořád ty stejný, nechávám si ty nejsilnější od každýho a zbytek pryč...
    NESS
    NESS --- ---
    BTW dva postrehy k tomu stahovacimu srdci, stahne i goblina, dokud neni nezastavitelny a pak funguje jeste figl jak je stahujes tak proti nim posles rovnou pulve a ani nedolitnou a jsou pryc, super fast :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo a kdyby měl někdo nějaký dobrý guidy na mid-late game roguny, které jsou komplexní a máte s tím zkušenosti, tak klidně to sem nasyptejte nebo do SZ pls. Děkuji a jdu pokračovat v práci :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak rogunu mám na lvl 55.
    Ještě jsem na W3 pořádně necraftil gear. Padla mi ale ta unique dagger na CP a přemýšlím co dál.
    Jedu twisting + death & poison trap + poison inbu a přemýšlím jaký build dál. Jedu rogunu poprvé (alfa se nepočítá).
    Mám na výběr:
    TB + Death & poison trap a poison = pokračovat a najít si na to dobrý build i s paragonama
    TB + pouze poison trap = něco mezi prostě
    TBlades - klasický dual shadow & poison (později cold) inbu se shadowstepem a dashem = ještě jsem to nehrál takhle a obávám se moc velkého pohybu a málo CC a DEF
    Barrage - 3xinbu + shadowstep = narazil jsem na to https://youtu.be/bJ5_cXgurQY a podrobněji zde (ale ještě před S1) https://youtu.be/FV3gTRCX8AE

No a teď nevím no :) Asi zatím budu pokračovat TB+ Death & Poison trap pro větší klid a CC a na W4 se rozhodnu. Taky záleží, jestli mi padnou cold buty.

NESS: kamarád nepoužil ani jedno srdce do lvlu 45, že si je bude šetřit. Tak mu říkám, jestli mu neva, že přichází o armor + že stejně ty srdce nepoužije na W4, když mají malý armor a ilvl :D Chudák na mě koukal :D (tedy předpokládám - bylo ticho chvíli :D)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem dobra lama, ted teprve jsem si vsiml ze na tech srdcich je i armor :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jo takže u jediného amuletu musím rozřadit, jinak vím na první dobrou kam co do které záložky patří
    Pak to dělám tak, že to z toho tabu vše hodím k sobě na postavu a postupně procházím duplicity
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS:
    Já mám takto:
    Truhla:
    - JEWELS & DROPS - Jen zrovna nejvyšší gemy + srdce od každého po jednom s nejvyšším ilvl + dropy když jedu v kuse a nechávám si to tam na třídění
    - 4ASP OFF-RES - Věci na aspekty offensive a resources (takže weapons & gauntlets & rings)
    - 4ASP DEF-UTI-MOV - Věci na aspekty deffensive, utility a movement (takže helm & chest & pants & boots + část amulets)
    - UPGRADES - Věci, co budu chtít použít na upgradování gearu. Takže jak rare itemy, věci na aspekty, který chci brzy použít

Postavy
    Rogue
    mAspOffRes - název postavy vypovídající :) ukládám tam aspekty, které jsou obecné nebo pro mojí postavu, ale pro jiný buildy
    mAspDefUtiMo - taky
    mUniques - unikátní věci
    mAlts - low lvl gemy, zajímavé zbraně pro jiné chary

Eternal
    Barb a Druid - muly jsem zrušil a vše nedůležité prodal na barbarovy a uchoval něco na druidovy

KID_MCHUTT: já mám připojený set klávesnice + myš ke konzoli a druhý BT dongle na Sluchátka (switchem USB přepínám mezi PC a PS). Ale škoda, že PS prostředí neumí myš, třeba pouze pro prostředí inventáře. Že bys s tím jako nemohl hrát, ale na inventář.
    + jak už jsem to jednou psal, kdyby někdo přemýšlel a udělal tam jen ty filtry, které jsou ve skillech a paragonech, tak to stačí
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: to je hodně o zvyku. Obecně se mi spousta her hraje líp ovladačem - kromě teda strategií a stříleček. I to D4 je pohodlnější - až na drobnosti typu inventář nebo teleport... :)
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: To je mi jasne, konzole je peklo, potom co sem pritahnul domu VR a zkusil stim hrat skyrim, tak jsem to zabalil prave z duvodu nemoznosti nejak normalne managovat invent. Dcera hraje jen na xboxovem ovladaci i na pececku (ne diablo teda) a je spokojena, ja bych se z toho uplne po...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: a to buď rád, že hraješ na PC - na konzoli bys tohle neudělal
    KOKES
    KOKES --- ---
    to jsem zkoušel taky, průšvih je, když máš 4 bágly plný
    ta hra je pre-alfa a pustili to mezi lidi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Si je nechávají pro sebe určitě, případně na prodej na ebay :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze uz mas ancestr crone ? :-) Me zatim na T4 padla jedina unikatka, jako nestezuju si, vim ze si musim pockat :-) jakyho konkretne jedes mas ho nekde na papiru abych se kouknul ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: uz jsem swapnul z Pulverize na Crone Bulwark, se nedalo... asi trikrat za sebou jsem potkal nightmare co jsem nemohl dat do konce (ranged monstra s tim cold affixem, vampire teleporter na regen mape atd), a pohar trpelivosti pretekl. A i s kusama pulverize equipu co jsem zatim nemohl vymenit mam vetsi damage... :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BATY: ja zas predtim jen bouchal do zeme :)) ale bavi me to taky!
    BATY
    BATY --- ---
    BOBESH: Taky hraju Rogue. Proti whirlwind barbarovi u toho musí člověk trochu víc přemýšlet ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam