• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    WRATA: Souhlasim. I kdyz malej je spokojenej s hranclema a mne ty kridla stacej.
    Po plavani fajn zaplacnuti pred presunama.
    WRATA
    WRATA --- ---
    EXSECRABILIS: Kdyby to hlavne udelali normalne ze si muzes koupit jakykoliv menu a zazadat si o karticku tak s tim asi problem nemam ale to co tam je dost fail
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Nejenze obcas tu kartu je potreba jim pripomenout. Obi davaj dost casto i stare :-/. Tak bacha :) chce si to hlidat

NESS
    NESS --- ---
    Meh z 20 srdci jedno wrath a z 10 invokeru zadny wrath, tim asi experimenty se rdcema zase nechavam plavat ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nevidel nekdo nahodou nejake srovnani co se spis vyplati pri huntu na wratful srdce ? Mam uz pres 1K ten ichoru, vyplati se spis zkouset gamblit invokera, nebo srdce. Jako bych rekl ze rovnou srdce, pac 20 vs 40 a muzes to srdce rovnou rozlozit, coz invokera asi neni mzne ? Ale neznam procenta, tak fakt nevim, zkusim to udelat pul na pul, tzn 20 srdci a 10 invokeru a porovnat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Rozumim, tak pak napis jak se ti to osvedcilo, pro me to je stejne jen akademicka debata, unikatky jsem na t4 dostal zatim 2

Jinak miluju tenhle bug v modelu medveda, rikam mu zelva a presne takhle sem si pripadal na zacatku T4 v heltide :-) hlavne moc nevystrkovat hlavu :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nepripravis, protoze nosim Crone, a stejne jsem chtel prejit na jednorucku - tj. aspect naopak ziskavas. V tomhle pripade teda ne, protoze efect Crone musis nejak nahradit - a to konkretne Nature's Savagery na offhandu, ale na rare jednoruckach neni nic co by ti pomohlo, takze bys i tak hral jen o 1 aspect (premejslel jsem tam dat ten co dava 20% za plnou manu, coz mam furt). Butchers Cleave ted bohuzel nema moc synergii s tim pritahovacim srdcem, a druid nemel jiny jednorucky nez tu pro Shred stealth, takze tohle je docela ok volba.

Ten masivni zisk plyne hlave ze statu co vezmes na offhandu, double CDR, redukce, bariera, attack speed, ten budes jeste mit navic na blood howlu, a jeste se zbavis knockbacku z cyclone. Trochu horsi defensiva, ale NM jsou stejne nerfnuty do smesna (beham uz od 75 levelu NM45-50 kvuli rychlejsimu expeni glyphu, to je asi 20+ levelu nade mnou).

Ted uz to zkousim hrat, a neni to zly (a to jsem nemodifikoval skilly kde ted mam nejaky body nazbyt), pocitove to mozna neni tak "smooth" diky tomu, ze Crone dava dva generatory soucasne, ale DPS bude vetsi. Jsem najednou na 10.5 cooldown na Bulwark, to jsem nemel ani pred nerfem cooldownu :), Blood Howl je dokonce pod 10s takze spamujes heal a muzu tak facetankovat v dotkach. Plus jsem tam videl srdce co mi muze vratit ten Cyclone, tusim kouzli automaticky kazdych 10s pokud je kolem tebe vic jak 4 enemy (v top rollech).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Do ceho bys to dal ? se pripravis o jeden utocnej aspekt a ten efekt je jen dmg navic, treba to ma nejakou setrvacnost co nevidim, ale prijde mi to slabe na singl targety urcite a na grupy mozna dobry
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem si rikal taky ze pujdu na T2 a udelam si to tam v klidu, a tam samozrejme litaj nejaky devadesatky co maj stejnej napad... :-)

Jinak mi padnul tenhle nove pridanej uniq, uz ho zkousim zabudovat... jen mam bohuzel shit roll.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Mrkni, pac je to podminka sezony, vycistit ja uz nevim kolik celkem, 10K rudeho prachu ? a lip se ti to budfe delat na T1 o samote, nez na T3-4 kdyz te u toho bude svacit nejaky magor :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: ja chtel jen usetrit cas a namahu :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já bych chtěl to srdce, co mi nahodí všechny imbuementy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: ja ty expy nijak zvlast nenahanim, ale mrknu tam teda no ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Tak od vydání už pár uší a 25+ killů mám. :)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: No vona PVP zona je na T1 liduprazdna a o proti jinym mistem moster (elit) plna, takze volba je jasna :-)

HONZA09: Proc tunely ? malo monster zadna odmena, ja jako jestli sem neco neprehlidnul :-) Hele helitda je stejna, jen to je vetsi honka, jako uz ty 4 mystery dam i na t4, ale defakto zadne zastaveni, zadny TP, nejvetsi sance je kdyz pri rozlozeni 3/4 a 1/4 mensi uz pri 1/2 na 1/2, zakladem je znat mapu :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: tak ted celkove asi ubylo lidi, co sem tak cetl ne?
    (jinak ja to myslel jako upe od vydani! .)

jo a z kfc mam The Hand of Gallus – a polearm cosmetic! parada pro druida prip. pro rogue! :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: V tom T1 jsem v PvP za celou dobu potkal asi dva lidi. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem za celou dobu hrani jeste ani jednou s zadnou postavou nehral pvp! :D tak moc mam tento druh onlinu rad! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já mám ten lvl 46 myslím, mám v plánu dodělat renowny, ab,ch měl hned na padesátce těch 20 paragon bodů a pak půjdu z T1 rovnou na T3. Nejlíp se mi levelovalo v tom Temple Of RoT a v PvP. Pak si asi dám grind v NM dungách a Malignant tunelech až do stovky. Na helltide nevím, jestli mám náladu po těch nerfech. Ale dost možná to odložim na na neurčito až vyjde BG3.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: tak jasne ze! ale ja sem teprv malej vlcek na T1! :D

ale jak sem tu psal pred par dny...pokud by slo a bylo by to efektivni, chtel bych permanent poison Werewolf s min. trema dalsima jako companions :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: chewbasku! kuci sou tak hodny a hlasej to uz od vydani ;) a ne. kazdej to hned nevidi, pokud teda tu notifikaci nejak nezmenili. a ne kazdej cumi porad na helltides.com. jinak vime! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam