• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: To vim, ale nemám moc materiálu, chodím teď spíš NM a srdce jsem nefarmil (ty dvě nejlepší pro můj build ale mám, kromě černého Barber), takže jsem vyrobil tak tři krabičky a nepadlo mi to :)

Jinak jsem včera zabil v Ravening Pit Varshana na T3, kde jsem někde četl, že z něj dropuje vždy věc s 800 Item Power, ale nic takového mi teda nepadlo. Jestli to teda neplatí až na T4, nevim...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak level 70, zadny barber, zadny wrathful nesmysl, zadna uniq do specu. Dobre to dela ten blizzard, clovek se citi tak odmeneny za hrani toho nedodelku :D :D
    NESS
    NESS --- ---
    invoker truhlou myslim Uncertain Invoker, keska kterou si muzes udelat v Cormond’s Workbench viz treba https://www.wowhead.com/diablo-4/item/uncertain-invoker-1458525
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: Tezko rict, blizzard se tvari ze to bug neni, ale ze hry nepada, jestli ho chces ziskat, tak musis jet invoker truhly a doufat, me stacilo cca 20 truhel, smolarum nestaci pomalu ani 100 :-)
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: A wrathful invoker, který nevypadne za 50h hry je taky bug nebo mám jen smůlu? 🙂
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: Bug, je to nareportovany, ale i pres 2 patche/hotfixy nevyreseny, pockej co 1.1.1
    BATY
    BATY --- ---
    V sezóně jé úkol A boon in the tide, kde je potřeba otevřít nějakou chestku... Otevřel jsem jich už spousty a pořád to nemám splněný :/
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Nevim, dotahnul jsem druida s pulve na lvl 94 a stale dobry, zalezi na tom co ti prijde zabavne, zkus a uvidis, jako rozhodne to neni slabe, dal butchera co byl na lvl 111, jestli to jako reference staci :-) plosne slape dobre, na singl tagety je to slabsi (bosove, butcher a podob), ale to resi barber. Extra zabavne je kombo pulve+Inexorable Force+barber, Inexorable Force ti stahne potvory na jedno misto, barber vynasobi dmg a pulve to cele rozcakne, jako treti srdce jedu Tempting Fate, doporucovana je Revenge, ale tu prohodim az pojedu nm 65+, zatim je to v poho takhle
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: A není to nuda?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    BATY: už to vidím, díky omg
    BATY
    BATY --- ---
    MESKALITO: Vybíráš asi z 8 desek, tak sis tam dal asi jinou...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    DIOM: no ale stejně jsem identickou i po sto otočení nenašel :) ani jako že na té desce nejsou stejné ty Rare Node
    DIOM
    DIOM --- ---
    MESKALITO: jn..taky jsem na to přišel úplně náhodou :)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    DIOM: ne, vubec netuším že to nějak jde
    DIOM
    DIOM --- ---
    MESKALITO: zkoušel jsi jí otočit?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    měl bych dotaz na desky paragonu, v návodech co jsem našel tak struktura druhé desky je uplně jiná, než všechny co jsem kde našel, takže vůbec netuším jak to mám teď klikat....
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    NAVARA: já jsem teda amater a hraju to prvně, vybral jsem taky ice shards a jedu podle maxroll lvl 59, všechny doporučený aspekty a bez many sem furt .)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jo a na 30+ už vyndávám arclash a místo toho Blizzard
    KALTY
    KALTY --- ---
    NAVARA: Vůbec. Stačí Prodigy imprint z codexu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KALTY: A nejsi furt bez many?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam