• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    KID_MCHUTT: Za mě ok. Dělá disajn těch dungeonu a musím říci, že když se v nich rozhlédneš jsou fakt krásně zpracované. Jen je nesmíš probíhat :) Spíše bych chtěl vidět jak to jde Dev co dělá bojové skilly a boj obecně.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FORTRESS: když vidím, jak to hrajou...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Diablo IV | Adventure with a Dev | Belfry Zakara
    https://www.youtube.com/watch?v=4-G3j00RQ1U

Když to tak vidim tak to dopadlo ještě docela dobře.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: pekny, ale podle toho jak tam litaj ty cooldowny tak je to pred nerfem, s 12s aspectem :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tehle to dal, sem si to musel najit https://www.youtube.com/watch?v=eCdbLnK4Fek lowlife, no ja to na tu 100 dotahnul s pulve a jako to levlovani bylo super rychle, ke konci sem s pulve daval v klidu i nm70 bez smrti a celkem svizne, s barbrem sel i ten butcher, jen sem ho musel zatahnout do spolecnosti, na lvl100 sem vyuzil svitek amnezie, prehodil to na bulwark a hotovo, jediny trosanku oser bylo ze se pulve s bulwarkem potkava jen v jednom glyphu, takze sem jich nad 15 musel nalevlit 10 :-) na zaver zacal padat i crone, takze sem mel na vyber ze 3 exemplaru. Ekvip sem si pripravil cestou takze to prehozeni bylo pak jen otazka naklikani, na zaver mi padnul teda i 4kovy umbral, ten sem nevyuzil, mam pripraveny ekvip i na were tornado ten se s glyphama od bulwarku lisi jen pouzitim Earth and Sky, tzn jestli se budu chtit jeste bulwarkovat, tak ho vytlacim na 15 a cele to preklikam jeste jednou na were tornado a dam si lilith. Jako pulve druid za me 1*, hra svizna, pro me zabavna, ke konci sem to jel nekde mezi 15-20+ tzn levlovanini uplne hladke, na rozdil od bulwarku sem mel s pulve pocit akce, u bulwarku to proste jen kolem tebe umira :-) No nic, zkusim nekro :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na Lilith to nikdy nebylo, ani si nemyslim ze jsem videl nekoho ji s tim zabit. Urcite by to slo, ale musel bys hrat mechaniky. Kazdopadne ja uz to zabalil nekde na 89 a jsem plne v priprave na PoE ligu tenhle patek, u D4 si pockam na dalsi sezonu a slavnej rework rezistu... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Clovece ten bulwark to je dilo, ted jsem sjel mn100 a jako bonus tam mel butchera, kterej padnul po prvni rozprsku barbera, v podstate jsem si ho tam ani nevsiml mezi ostatnima, postavil jsem to na tom robove zakladu, nemam uplne dokonaly ekvip, presto to slape dobre, akorat ze u lilith sem stim pohorel, tam uz to chce asi trochu znat teren :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dobrej loot...

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: To je zajimave, do patche nula, od patche pet aneb konecne hotova chalenge :)
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: si to musim precist :-) Jako pada to vic, goblini fakt davaji aspon jednu lege, 2 heltidy = 3 unikatky (konecne crone :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: V patch psali, že zvedli šanci na asi pětinásobek
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a museli udelat zmenu s wrathful invokerama, jedna heltida a dostal jsem rovnou dva.
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Diky, poradil mi to Liquid a najednou jsem jel 20 mega a bylo to, black magic :-) Mel jsem tam neomezene stahovani, tak to asi znamena neco jineho :-)

Jinak patch chvalim, dal jsem si hlt a slusny masakr, zadne prostoje, ale cista akce :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Nevím zda to tu už bylo, ale zkus v nastavení zapnout omezení rychlosti stahování, ale napiš tam pět devítek, občas to pomůže.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako fakt nekacam, ale D4 mi updatuje 143 B/s, kdyz to pauznu a pustim update starcraftu2, tak to jede 15MB/s, dojede update starcraftu2, pustim update D4 a jede mi to 2,4 KB/sec, pauznu to a pustim update Diabla 3 a mam to updatnute do 20 sekund, pustim update Diabla 4 a jedu 302 B/s, jako to si asi delaji prdel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: ted jsem to pustil a jedu 5KB/sec, to ty 2giga budu tahat jeste zitra
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: todle vsechno...prej...bude :)
    STU: Jen view profile kde vidis legendy a titul a jak clovek vypada
    STU
    STU --- ---
    helejte, u D3 bylo možný se podívat na libovolnýho hráče - vybavení, skilly..... je něco takovýho u D4?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WASQ: vidíš, mně nebaví a otravuje. Proč to vůbec řešíš, když se tě to vůbec nemusí týkat?
    WASQ
    WASQ --- ---
    KID_MCHUTT: Proč by bylo PvP zbytečný? Mě bavilo v D2 a sem tam mě baví i v D4.

Vlastně nechápu, proč tam lezeš a rozčiluješ se nad něčím, co se tě vůbec nemusí týkat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam