• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem dotlacil Rog na 100, tzn Heroic Roster hotov, musim rict ze po vydani starfieldu a pak phantom liberty, sem na d4 nesahnul, ale tech 6 levlu sem dojet musel nez skonci sezona :-)
    Pokud bych to mel srovnat od nejlepsiho k nehorsimu tak Druid (pulve) - Rog (twist) - Nekro (bone spear) - Sorc (arc lash) - Barb (upheaval), ikdyz na body asi vyhrala twist Rog, z 1 na 100 je nejrychlejsi, hra plynula, zadnej pomalej rozjezd jako u druida, primerene OP leveling (NM +20 uplne na pohodu), zadnej problem s ekvipem, pokud bych si na zaver nechal cokoliv jineho nez rog tak bych to asi v tenhle sezone nedojel :-) Asi nejvetsi zklamani je barb, jako v betach sel, ale po tech vsech nerfech no nevim, mozna se k nemu nekdy vratim ( za par let :-), to same sorc, jako stesti ze sem ji dohral jeste pred patchem :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    QWERSI: Já dal dneska 2x tier 17, ale ty grády tomu dává spíš množství nepřátel. Dungeony jsou skoro všechny stejný, podle jedný šablony, je to strašná omílačka. A ani pořádný itemy nepadaj, jedu od 50 lvl s tim samym, levlim jen paragon a občas měnim prsteny kvůli resistencím. Pak přijdu k bossovi a na dvě minuty s prstem v nose. Ale pokračuju a uvidim, kde skutečně narazim :D
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Kdyztak procitam tu frustraci z D4, tak to po dvou mesicich ani radeji znova nezapnu a budu s evenivat necemu jinemu :D
    QWERSI
    QWERSI --- ---
    Kdyz jsem sel l62 z t3 na t4, tak to teprve dostalo grady. Zacnou padat ancestrals a hlavne, bitky jsou fakt vyzva. Kazdy boss je brutal, poison, waller, teleport a immortal tvl.. Nakoplo me to mega a tesim se na kazdy run.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Já jsem teď lvl 65, chci se probít do Tormentu, ale už mě to moc nemotivuje. Po letech v Dark Souls mi boss fighty v D4 přijdou absolutně o ničem. Největší výzva byl první boss, kdy jsem tam vlez naprosto nenalevlenej a teď každýho zandam jak nic a hlavně je to furt stejný. Nuda. Líbí se mi to prostředí, ale to je asi tak všechno. V LE jsem na lvl 16, bossfighty jsou pestřejší, dialogy dokonce obćas čtu (v D4 přeskakuju :)... má to svý nedodělky, ale dá se to chápat. Je vidět, že jim jde víc o samotnou hru, Blizzard jede čistě podle korporátních tabulek, mi přijde ..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak Season Journey a Battle pass hotovej. Dneska jsem se dozvěděl, že ty novinky, co mají přijít do nové sezony prej nebudou day one. No, abych řekl pravdu, netuším jestli tu sezonu teda vůbec budu hrát, pokud začne stejně rozbitá jako tahle skončí. Možná si koupim taky Last Epoch. BTW na cestě je novej datadisk ke Grim Dawn.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: to chapu :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak jsem Last Epoch konečně rozchodil, stačilo zvednout virtuální pamět v systému. Měl jsem tam nastavenou nulu :D v každym případě mam trochu problém, nechce se mi teď moc dohrávat D4, když mam novou hračku :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---

Právě jsem zabil patnáctýho WB... nezapočítal se
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tady Pyromancer lvl 61 solo, začal jsem cca před tejdnem... pracovní neschopnost se tentokrát hodila :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    nevyexpil by me nekdo? Jo a pripadni zajemci bg3 za 32e posta steam...
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09:Tak zalezi kolik casu tomu das, z 78 na 100, hruby odhad tak 15-20 hodin u rog, podle buildu co mas a jestli jedes solo nebo v parte :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    STU: Fuck... NEvim, jak sem dát img v normální velikosti. Dneska jsem dal 44 NM dung na lvl 78 s Rogue. Bylo to docela na krev, ale chci udělat ten season pass a nevim, jestli se mi bude chtít grindit lvl 100. Možná se vrátm k BG3 spíš než začne nová sezona. Kaýdopádně mi chybí ještě zabít 11 WB. Hrozně nudnej quest. Sorry za spam. Jsem ten puvodní post asi třikrát mazal.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STU: Dal jsem optimalizovat přes nVidia Experience a od tý doby mi to přestalo padat, přitom mam teď nastavenou vyšší kvalitu než předtim, asi to vyplo nějakej problémovej parametr...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: Já jsem cajk, neměl jsem s tím jediný problém (ryzen@6800xt). D4 jsem zatím nechal bejt, nuda.. není co huntit na achivy mně neužije, uvidíme co další sezóny. To mně ale víc teď láká nová sezóna v D3 :D
    STU
    STU --- ---
    Level 92 barbar a pokořenej dung 43. Lilith zatím bez šance. Ten level 100 asi do konce sezóny dam. Dungy jsou i zábavný ale tak trochu se těším až bude po všem a budu to moct odložit k ledu. Btw. po posledním patchi to zase padá jak Windows v devadesátým osmým.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Last Epoch jsem po oku sledoval docela dlouho a včera koupil na Steamu, akorát mi to pořád padá na logovacim oknu, takže jsem se ani nedostal do hry - zkoušel jsem všechno možný i nemožný a nakonec poslal logy na podporu... tobě to jede po poslednim patchi v pohodě? Mam GTX 970 Ti 4GB, 16 GB RAM a aktualizovaný Win 10. Diablo 4 jsem dojel do helltidu na lvl 55 a začínam u toho už dost zívat.. stereotyp a kvantita vládne nad zábavou a kvalitou, bohužel ;/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HONZA09: Zkus nastavit misto 0 na 9999999999 stahovani v nastaveni...
    SITH
    SITH --- ---
    HONZA09: dává jen itemy level 800
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě to sice nepadá q chodí to už plynule, dokonce se to ani nezasekává, když otevřu stash. Takže za mě to celkem oslavili v posledním patchi. Ale jako tvl... Fakt 5en Blizz hejtuju.

Oni maj miliardové zisky a nejsou schopný ani zařídit, abych nemusel tahat 500 mega rychlostí 7 kilo. Die Motherfuckers die.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam