• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HULIK: na levelovani to na dalku neni nic moc, potrebujes na to trochu optimalizovany gear, aby to fungovalo :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    BARTUC: Zatím jsem víc hrál Druida a Necra.

Ze starého diabla jsem zvyklý hrát rogua na dálku a rád bych ho tak hrál i tady. Takže pokud najdeš nějaký hezký levlovací build na dálku tak ho sem klidně hoď. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HULIK: Roguna je skvela, nemam teda nejaky extra srovnani viz predchozi post, ale je to rychly, mobilni, hodne klikani. Doufam, ze Blizz nekdy brzy udela wardrobe system, abych si mohl vyzkouset vsechny mozny buildy na ni. Zatim jsem hral jen flurry + RF a death trap a to prvni za me rozhodne topka. Ted chci zkusit cisty twisting blades a nebo nejakej cistej range
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Jojo pulve vypada moc pekne :-) Ja chtel zacinat taky s druidem, ale asi to budu delat jako v D3... Vzdy prvni postava byl monk a pak neco k tomu, tak tady to bude asi roguna a pak zkusim barbinu. Zatim jsem na 100 dostal jen rogunu 2x a druida. Sorcku jsem vzdal na 92 a zbytek jsem jeste nehral, tak uvidim, co bude druha postava :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    BARTUC: Já Rogunu, ještě jsem jí vůbec nezkusil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako ted mam nejaky neherni obdobi, ani v PoE lize jsem neudelal jeste challenge a uz jsem to mesic nepustil, ale asi dam D4 sanci no, uvidime jak moc me to bude srat... :-) Procetl jsem zmeny jen u druida na vic nemam casovou kapacitu, a z nich mi vypadlo, ze medved je strong, takze asi tak.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: u toho jsem se malem pochcal smichy :-D Raxxuv smich je desne navykovej :-D Pak je supper reakce Aspongolda na tohle video.

BTW co pojedete na start, jestli pojedete? Ja asi zase skoncim u roguny :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-)

Blizzard's Diablo 4 Season 2 Trailer Is... Um... Yeah...
    https://www.youtube.com/watch?v=2NNbF1Z_V_k
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Opet, pokud to bude stejne jako S1 tak nemas proste jak. Pokud se rozhodnou player power narvat do placene casti SP tak ten review bombimg na steamu bude jeste vetsi nez byl u OW
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: to jo, spise jestli muzes ziskat vice / rychleji jen proto ze mas premium. Doufam ze ne, ale uvidime.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Imho to bude stejne jako v S1 kde to bylo locknuty za char levelem takze pokud si nemel dostatecnej level tak si nic nedostal
    DWAY
    DWAY --- ---
    Takze otazka za 3 body. Kdyz se ty pacts ziskavaji za season progression, a pouzivaji se na odemykani tech vampyric power. Znamena to ze ti co maji premium pass to ziskaji rychleji / vice a bude z toho pay to win?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    STU: přiznám se, že jsem to pustil na chvíli a po prvním dungu dospěl k názoru, že mě to nebaví, párkrát jsem tam chcípl a vždycky mě to vrátilo víceméně za nejbližší křižovatku...
    STU
    STU --- ---
    KID_MCHUTT: no nevím, ještě v tomhle týdnu když jsem dohrával sezonu na lvl 100 mě to v NM dungu hodilo i úplně na začátek i když jsem byl těsně před bossem. Ale je pravda že jsem to už pár dní nepustil a hodně dlouho je dost širokej pojem.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    STU: to je opravené už hodně dlouho - hodí tě to na pozici kus dozadu, ne na začátek dungu
    STU
    STU --- ---
    BOBESH: hele a ví se jestli už konečně upraví smrt v dungu, abys nemusel běžet až od začátku těsně před konec v NM třeba? To mě na tom sralo asi ještě víc než to neustálý padání na mojí konfiguraci.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Prosím vás, konečně jsem začal hrát D4 a ten always online model je na přesdržku! 3 hodiny mám Code 395002 chybu, jelikož se hra řádně neuložila, neb se vypnul controler, po x-minutách. Teď jako mám čekat na bůh ví jakej job v Blizzardu, který mojí session zrušít? Nepomohlo zavření aplikace, ani restart konzole (několikrát).
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já se spokojeně vrátil k D3. Nějak mě to baví víc když mám chvíli čas (když mám čas dýl, tak BG3 sežere úplně všechen)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BARTUC: Mně víc vyhovujou (souls)hry, kde z konkrétních nepřátel/bossů padaj konkrétní zbraně s konkrétníma parametrama a grinduje se jen materiál na upgrady. Vim, odkud kam jdu. Dává mi to nějak větší smysl. Ale zajímavý je, že u Diabla 1, 2 ani Path of Exile mi ten náhodně generovanej loot tolik nevadil jako teď u D4. Grind beru naprosto automaticky, pokud ja nabalenej na nějakou cestu od někud někam, na nějaký příběhový pozadí, ale nebavěj mě moc hry, kde cesta a cíl je jenom ten grind samotnej. Teď jsem to musel odložit, protože jsem z toho měl hlavu jak nafukovací balon. Nobo možná jsem na to už trochu starej (46), to je taky možný :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: zatim jsem to videl zbezne teda, ale zachytil jsem, ze ty QoL veci nebudou vsechny od zacatku sezony, ale pridaji je az prubezne? Jako vazne? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam