• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: je mozny ze bych ho mel z neceho jinyho? Protoze sem na nem jezdil uz snad v nesezone
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste jsem zapomnel, skoro vsichni dostali z Duriela jeho mounta, kvuli tomu se to vyplatilo :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a kdyz je rec o trade, jedna cerstva, shocker :)

We’ve suspended player trading in Diablo IV until further notice due to a duplication exploit. We are working on a fix to amend this issue and will update you once we’ve reinstated the ability to trade. We will continue to monitor this activity to ensure a healthy playing experience for all.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to netusim, tuhle ligu jsme to v parte nebehali, a jestli to tak je tak ani nebudem... :-)
    Kazdopadne to neni stoprocentni drop pro nikoho, ja jich treba za runy, potrebne na dva lvl 15 glyphy, dropnul jen 20, tj. na dva bosse.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To budes urcite vedet, jak je to s Distilled Fear, ten dropuje taky jen tomu kdo zaklada NM ? Je to stejny jako u bossu kde material dropne jen ten co to odmkne, ze jo ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ja vedel ze to jde, protoze s tim v S1 bugovali, ale uprimne jsem vcera videl tu trade obrazovku uplne poprve, kdyz jsme si presypavali mezi sebou material na klice k bossum... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Vida, tak to sem prehlednul, kouknu na to vecer :-)

Tradovani je asi jediny duvod, zlato taky jde tradovat aniz by bylo v inventu. Celkem prekvapko ze to vubec jde, kdyz s ostatnim materialem delaji takove ofrky :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: v truhle jde filtrovat dle aspectu. Dokonce je to udelany dobre, a ukazuje ti to cislem kolik vyskystu to naslo ve vsech zalozkach.

Komponenty na klice jsou v inventory hadam proto, ze se daji tradovat.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Souhlas mam to stejne :-), porad je co zlepsovat, ale smer je dobry :-) Jako jo, je to kratky po vsech strankach, ty chalenge i sezoni obsah defakto splnis pri hre aniz by si se o neco snazil, pricemz ani to neni treba plnit na 100% (skoda), nevim jestli nekdo nekde nakousnul zda planuji zrusit ten 100lvl strop, protoze jak dojedu na 100 tak tu postavu odkladam, nema cenu se o neco snazit dal.

Filtrovani, pokud by slo v truhle filtrovat podle aspektu bylo by to fajn, pokud by slo zalozku v truhle prerovnat podle aspektu ulozenych v predmetech, tak uplna bomba, takhle to delam rucne a to oser, jako jo kdyz uz to mam jednou srovnane a vim kde co je tak nasledne porovnani/vytrideni lootu je rychle, ale porad to je oser

Komponenty na bosse sem vubec nepochopil, proc je to v inventu, kdyz u pak pri samotnym vyvolani nic nikam nepretahujes, rovnou ti to nabidne, to uz to mohlo byt mezi ostatnim materialem.

Ulozeni buildu, jako v S1 byl jeden mazaci svitek, ted uz jich je vic, takze asi jako chapu ze je problem, ale svitek vubec neresi to ze bys treba chtel experimentovat s paragonama aniz bys klikal jak o zivot :-)

Home portal ke stromu ano prosim :-) Stejne jako notifikace, jako jo, mam trvale na druhe obrazovce pustenou https://helltides.com/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: aspon je videt, ze to jsou univerzalni prani :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: haha lol :D sem to začal psát a neviděl tě :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS:
    Taky mě to baví. Změny super, ale pár zlepšení bych tam ještě viděl.
    - ingame counters
    - consumable tab větší (nebo sigily do další záložky)
    - filtry - přidat filtr na normal věci (čili ne sacred & ancestral)
    - portál nastavitelný na strom + přidat tam jewelera
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem na tom podobně, baví mě to, levelování mi konečně nepřipadá jako práce, ale je to prostě přirozenej proces. Kdybych chtěl, mohl jsem o víkendu klidně dát stovku, a to v podstatě kompletně ze solo hry, narozdíl od grindu v partě v předchozí sezony - nedal jsem jí bo jsem moc nehrál zrovna ale je to tak 2 hodiny hry a mám ji. Problém je, že ten sezonní kontent prostě nevydrží dlouho. V podstatě všechno se mi splnilo samo - tu hunter nástěnku jsem měl hotovou někdy na levelu 60, season pass na 90, season journey jsem v poslední části a dodělám dneska (a taky se to splnilo v podstatě samo aniž bych se snažil). Jenže tahle sezona má vydržet do ledna! Každopádně pro mě dobře, stejně ještě nemám challenge v PoE hotový.

Jsem viděl dobré přirovnání někde, že D4 je asi o 5 let pozadu za PoE v kvalitně season obsahu, protože i PoE v prvních ligách mělo věci jako strongbox nebo torment ligu, což dneska působí naprosto směšně v porovnání s komplexníma věcma jako Sanctum nebo Ancestor.

Co mě sere:
    - furt málo místa v bance, gemy dobré řešení ale to nebyl nikdy problém pro celkové místo, a naopak consumable tab je na tom teď hůř, bo do něj padá 10 různých klíčů nově
    - možnost uložit si nějak build, vzhledem k tomu kolik toho musíš naklikat tak když něco posereš aby šlo se prostě vrátit k tomu, speciálně když i relativně malá změna equipu/skillu může znamenat naprosto rozdílný paragon setup
    - notifikace. Na všechny věci ve hře by měla být jednotná a jasná notifikace, ne že musím permanentně mít puštěný externí web. Fakt je takovej problém, abych si povolil world bosse/helltide/legion na ten warning uprostred obrazovky, co ted ma vampire event? Ktery se mimochodem ukazuje chybne a navic zbytecne, tam vim ze se presouva kazdou hodinu, ze jo.
    - item filter aspon na druh equipu, typicky v jedne chvili sbiram treba jen boty a amulety, a na nic ostatního se ani divat nechci (bo místo v bance)
    - uložení home town pro portal. Většinu času musím lovit ručně port na strom, protože tam prostě je všechno nejblíž u sebe. Náhodné rozházení truhel po městech na tom nic nemění.
    NESS
    NESS --- ---
    Za me dobra sezona, jako jo fail start, ale zbytek fajn. Stovku mam na dohled, mimo lilith a NM100 mam splneno, tak asi muzu hodnotit. Resisty asi povedeny, minimalne bez nich bramboracka, dmg sem nepoznal moc rozdil, spis bych rekl ze pulve druid slapa jeste lip nez v S1, sezoni mechaniky dobry, mazaci odznacky lepsi nez barevne diry, VP levlujou lehce a vyber dobry, zadna honba a frustrace z toho ze nepadl barber (za me asi nejlepsi peloton sprintujicih duchu :-). Endgame uz neni jen o NM (fakt budu rad kdyz dotlacim do stovky vsechno na 15). XP skacou jak o zivot, nevim jestli to je jen pocit ale prijde mi to tak o 1/4 rychlejsi. Oproti S1 je jeste vic zvyhodnena hra v parte, 3x50 ve 3 nebo jeste lepe ve 4 jede jak po masle, fakt rozdil, kdyz musis dat 150 nebo jen 50, pripadne 0 :-) To same mnini uber bossove, farma fakt lepsi kdyz se sejdou 4 a kazdy pusti svoje kolecko, dropy pekny , cilena farma docela vychazi, ikdyz treba do ted mi nepadla jedina tempesta :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    náhodou jsem narazil na tohle video a moc příjemně překvapilo. Dobrý týpek a cz diablo content

SOUHRN všeho co přináší Season of the Blood do Diablo IV!
    https://youtu.be/3ovvQfYeFHc?si=h3Je52cn51q9vZX4
    NESS
    NESS --- ---
    Sem nasbiral na 3, dali sme to v parte a prekvapive uber zadny :-) Ale zkusiem to urcite nzova
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsme dneska dali nasbirany Duriel klice spolecne v klanu, z 30 runu jen jeden uber unique (Doombringer). Takze asi dalsi liga kdy nebudu mit Shako... :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EXSECRABILIS: To s těma všema stejnýma pactama se mi normálně započetlo. Ale na tieru před tím je armor s s jakýmikoliv pacty a ten furt nic.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: A mas vsechny obrazky na tom stejny ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ze Zira zadne matro nepada to ? sem ho cvaknul cvicne 2x a crone znej padl jeden, takze mas pravdu nacelniku :-) Jinak zir i ten galvanicky pan jsou nejak slaby (cca 30sec), mi prijde ze varshan vydrzi vic nez tyhle dva :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Nafarmis jo? Ja sem minimalne pulku heltidy v lagu.. Vubec mi to nejede hladce sakra..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam