• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Patch 1.2.2 brings powerful Malignant Rings
    a ten by mel dorazit uz ted 7/11
    Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    HONZA09
    HONZA09 --- ---

Měli jste někdo tenhle bug?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak na oneshot lilith na 87 lvl staci dat cokoliv nad 25M, coz dam ale sam uplne marnej na mechaniky, takze ja ji dam v prvni fazy a ona me v druhe, uz 15krat :-/ muj barb je proste pomalej, chci teleport :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Oneshotnul jsem Kixxe, skoda ze tam neni nejaky dmg log, abych videl kolik to bylo, pac sem si toho nevsimnul proste byl hned tuhej :-/ Na to jaky byl ofuk kolem barba potom nefu a v S1 tak tady si ho vylozene uzivam, jsem zvedav jestli se povede jednou ranou i lilith :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Diablo IV | Vessel of Hatred | Expansion Announce Trailer
    https://youtu.be/gHuaCwmx-Rg?si=VMtWPETHQfenqvMZ
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem Duriela na 81 solo a kuvopodivu dobry, cca 4 rovnou haluz za 4/5zivotu a pak uz to slo jak po masle, bohuzel hovno, tzn vcera 19 pokusu a s tim dnesnim 20, takze uz sme na 50 pokusech :-) Shako uz jen 250 a jsi nase :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    zacal blizzcon. dneska bude mit primo diablo prezentacku, ale uz vcera dost odhalili. v prosinci novej event
    Expanze potvrzena! Nové Uniques za týden! 2 nové Eventy! Day 1- Blizzcon Diablo IV #diablo
    https://youtu.be/nAh9Jn9BQJU?si=tc8fuelz4aAHY3Rs
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HULIK: mel jsem 24xx, 7300 a ted 7800 a vsuide ok. Ono to je jen informativni, kdyby ti to prasilo a prudil je kvuli tomu, tak te poslou nekam, ale pokud to funguje tak bych ten klik navic neresil.
    Tam jde hlavne o velikost pameti co je tomu cpu alokovana, myslim ze kdyz vytahnes na 4GB a vyse prestane to hlasit. Ale jak rikam prdel bych na to, pokud ten notes jede tak asi neni treba resit. Ale to je na tobe. Kdyztak asi posta a muzem poresit,
    NAVARA: NIKDY opakuji NIKDY nesrovnavej inteli integrovany shit s jinymi integrovanymi, to je nebe a dudy, intel to tam ma jen jako zobrazovadlo :)
    HULIK: muzeme
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: oki, díky za rady. Já teď na 60 zabíjím ty Zirovy Lieutenanty:-)
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: Vrele doporucuju ty VP nalevlovat na 3 predtim nez ziskas Metamorfozu (tzn pred dokoncenim Quest "A Serpent Cornered"), levluj to pres Esc, jinak na tom promarnis mladi. Ten zbytek uz pak naklikat normalne, teda pokud resits build a chces mit Metamorf na 1, jestli to neresis tak jako bych nic nepsal :-)
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Jasny, kdyz me uvidis online rekni, skocim do Sorcky/Druida a za chvilku je hotovo :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: A nepomohl by jsi někdy o víkendu s Durielem, mam materiál sice jen na jeden běh, ale alespoň bude splněno :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    aha, to mám z toho, že čtu návody až když je nejhůř:-)
    Díky. Byl jsem zaseklej v půlce questline.
    NESS
    NESS --- ---
    A ty krve budes potreboval asi 8K+- pokud je budes chtit na 3 a Metamorfozu nelevluj nech ji na 1
    NESS
    NESS --- ---
    Musis udelat sezoni kvest do konce a pak mas myslim dva v nastence, pak je budes mit vsechny
    KOKES
    KOKES --- ---
    Ahoj asi blbej dotaz, testnul jsem arcball socku a mám problém s VP. Mám aktivovaný už všechny kromě právě těch, co potřebuju. Nacpal jsem do pentagramu už asi 3000 krve. Mám jen smůlu, nebo lze nějak ovlivnit co se v těch 3 nabídnutejch powers objeví? v návodu je pacts 11/6/2 což mám a RAVENOUS,HECTIC,METAMORPHOSIS a MOONRISE tam prostě nedostanu, kdybych se posral.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NAVARA: To je mi jasné, je hledám zkušenost zda třeba o generaci novější Ryzen s iGPU nebo vyšší řada 6000+ to nemá bez té zbytečné hlášky, než to koupím :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HULIK: Integrované grafiky nemají kdovíjaký výkon, intelí mi nezvládá pořádně ani zobrazení ne-3D na 4K+HD monitor současně
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Tak tady v klubu na Home je, ale je už dost stará a ty tam nejsi. :-)

[Diablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam