• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: každý v partě jede sám za sebe...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nevim, musim zkusit jestli ten Warding zmizi kdyz se portnes do mesta, pokud ne tak je reseni jednoduche, pockas na zacatku, carifuk to projde a ty se na nej portnes z mesta a hotovo, jen tam porad nevidim tu zabavu :-)) Druha jeste nudnejsi je to cele vycistit, vratit se pro warding a pak snim to projit znovu, ale porad tam nevidim ten fun :-)

Jinak to vypada ze pokud pujdou stony vyfarmit na povrchu tak na valuty pecu, normalni MN bude lepsi, obzvlast pokud to bude neco jako Goa.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aa, vidim jsem tu dobre :-) ja teda sel jako jeden, a aspon je na konci i normalne truhla jedna a je challenge jen na dokonceni, tak doufam v te co je za wardingy neni neco, co nelze ziskat jinde, jinak jsem v pytli, bo to proste jako melee nemuzu nikdy dat. By me zajimalo jak to funguje v parte, jestli treba neni mozna poslat nejakeho agilniho caryfuka dopredu at vsechno povypina, a jen si dojit pro odmenu? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe jsem dosel k tem novejm dungum jak te nesmi hitnout pasti abys otevrel truhlu na konci, to se teda zase nekdo vyradil :-) to je presne kryptonit na muj skill tyhle veci, jeste v tom layout kde neni videt kde jsou jaky dvere zavreny (protoze to zjistis ze tam jsou az kdyz na stenu najedes mysi), navic mam temny podezreni, ze ty pasti aktivuje i muj pavouk, co beha nekontrolovatelne kolem

resp. nasel jsem nejakej novej druh cellaru, kde byl 3x3 grid z barevnejch explodujich obrazcu, a musel jsem to vzdat, protoze to bouchalo uplne nahodne i kdyz jsem stal pul obrazovky od toho, priste to schvalne nahraju jestli to fakt dela pavouk...
    NESS
    NESS --- ---
    Nechci na ne byt osklivy ale ty NM Valuty jsou spatne, zakladni myslenka Valutu je nudna a kdyz se tam prida jeste extra porce nudy (Zoltun's Warding) tak je vysledek jaky je. Dovedu si predstavit ze se sorckou to muze jeste jit teleport+flame shield na pruchod, ve spawnowaci mistnosti vlezes do rohu ze kteryho to vsechno sesmazis, no pul bidy, ale barb jeste k tomu chargovaci, to ma hozeny uplne jinak, bud to problastim jako normalne a jsem na konci za chvilku pasti nepasti, nebo hraju tanecky s pastma abych donesl vejce na lzici az do cile, pokud bych chtel hrat tohle tak asi nehraju D4. Dal sem tomu par pruchodu, ale asi nejsem na NM Valuty cilovka :-/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    V Season 0 jsem skončil někde na 52, S1 jsem smazal z nudy někde kolem 12, S2 mám 74, uvidíme co S3 :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    No jo, člověk stárne, na WoW jsem po novém datadisku končil levelovani tak 2 dny za špičkou, tady už mě to tak nebere a ani to nestihnu za 3 měsíce. Není motivace zbytku guildy co začíná chodit raidy
    NESS
    NESS --- ---
    Pravdepodobne nekdo tu 100 uz pokoril tak pred hodkou mozna dvema :-) rozhodne dnes vecer uz jich bude behat hodne, tady je leaderboard https://d4armory.io/leaderboard/
    NESS
    NESS --- ---
    lvl 100 je 15-20 hodin :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    VODNIK: Zkrat to. Dneska jsem videl behat uz 94 :))
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Journey, quest je hned. Je mi jasné že zavislaci se nudí u lvl100 už za týden...
    NESS
    NESS --- ---
    To myslis sezoni kvest, nebo season journey ? Jestli kvest, tak diky bohu za to, delsi bych asi nedal :-))) Stejne jde jen o to jak se nejrychleji dostat k sezonim mechanikam, ta omacka je evidetne navic a podle toho to vypada. Osobne bych byl pro aby to slo s dalsima charem rovnou preskocit stejne jako kampan
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ty sezóny mi přijdou hodně krátké, ale to je subjektivní. Takhle rozdělam char, dotahnu ho někam do poloviny obsahu a sezóna končí. Ale je to dané časem který na D4 mám.
    NESS
    NESS --- ---
    Schvalne jak bude vypadat S4, ale zatim se zda ze lichy team je o poznani horsi nez team sudy :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mně to proti S2 přijde takové... meh... :/ ten příběh nebyl dobrý (ok, je to season) a proti S2 mi to přijde takové... ucourané. No, dám tomu šanci, zaplatil jsem pass, ale nevím, no
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dal sem to do 50 lvl, sfouknul asi cely sezoni kvest, asi ? Skoncilo to archvivem, ale nemam vsechny zapisky tak nevim. Sezoni jurny sem dal do 3ky. Pak se na to vysral a sel spat :-)

Jako ty Valuty podle me delal stejny team/clovek co navrhoval malig tunely v S1, akorat mel zadani at to je o trosku delsi a o trosku nudnejsi. :-) Ty venkovni aktivity sem nakonec akceptoval, je za to dost whisperu, po vzoru zelene v S2 akorat ze ten setting je stejne "nudny" jako valuty, prijde mi ze to ma jen otestovat tvoje element resisty, nebo nevim :-) Pozitivne vidim novou rotaci hlt, nevim jestli se budou ty sezoni opicarny prolinat s hlt (zeleny s hlt nebylo a co sem bezel hlt vcera sem to tam nepotkal), pokud jo, mozna se tim "usetri cas" pokud bude mozne na raz delat hlt, whispery a jeste farmit sezoni materialy. Jako posledni co hra v tomhle stavu je dalsi sada materialu, jako je mi celkem lito lidi co do toho ted naskocit pac zorientovat v tom jaky matro na co a kolik ho vlastne budes potrebovat. V S2 to bylo taky na 3 matra lure/klice/potent krve, no aspon ze to nebere misto v inventu. Jako ten posun od Srdci v S1 se kteryma si vlastne nemohl nic udelat po powery/odznacky v S2, ktere si jednoduse nabral a pak uz jen zvedal za krve a odznaky lepil na brneni, po tohle, no zase nevim treba se to ukaze dobre ale zatim ten pocit nemam.

Ty novy aspekty fajn, zkusil sem Aspect of Adaptability, ten je na zacatek super, na T3 sem vyfasoval Juggernaut’s Aspect a ten je dost silny, sacred verze mi zvedla armor o 1.6k, tzn z 3.4k na 5k, pokud char nepotrebuje evadovat, jak to je bomba, cas ukaze jak to bude na T4 ale pokud jeden aspekt zvedne armor z 10k na 15k tak je to validni alternativa k disobienc. Jen bacha, aktivuje se az kdyz clovek vyleze z mesta, v meste to vypada ze to "nefunguje"

Jinak pavouka sem zatim moc nepobral, trosku snim experimentuju, zkusil jsem ho ciste utocneho, pak ciste utilitniho leceni+stit a nakonec skoncil s ze mam jeden utocny a druhy utilitni tam sem nechal stit, pro barma lepsi nez leceni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Tým může být i o jednom členu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No dal jsem tomu dve hodiny... a fakt marně hledám důvod pokračovat. Jestli je pravda jak tvrdí, že pracují současně na třech sezonách dopředu v samostatných týmech, tak tohle se vyvíjelo 9 měsíců. Jako... vážně? Bych rád viděl ten rozpis prací kdo co dělal jak dlouho, to jsou úplně minimální změny. A třeba ty pasti v dungách v season questu, to je jak parodie na past od někoho, kdo to někde viděl, ale nikdy žádnou hru nehrál, takže netuší, že past by neměla jít úplně obejít, bo jinak je to max past na barbara... ;)
    Počkám si na ladder.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    jo uz mam :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Hele kdyz dam hledat NYX je mnoho moznosti ... presneji? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam