• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: na maxrollu generujou spirit ‍Wind Shearem + companiony .)

Jak napadají věci a jsou paragony tak už pasivně přes legendary, nody, helmu, pasivky atd.

NESS: ještě nedropnul :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: prave ze negenerujou, cela pointa tech companion je, ze jakmile je mas, tak uz nemas na generator misto. Mas v nem sice bod, protoze jinak nejde progresovat strom, ale nepouzivas ho. Jako ja jsem v pohode ja mam nejakou vlastni verzi se kterou muzu hrat (akorat jsem teda uz tejden nelognul bo nejak nebyla nalada), ale asi nejspis budu muset jit nadropit ty thibaulty, ty mi jedine chybi pro vsechny non-uber varianty.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jak rychle si dropnul ty rukavice ? Ja zatim mam pomerne uspech, prstynek pro barba sem dropnul z prvni icebeasty, helmu pro sorcku sem dropnul ve valutu, tak ted nejak cekam problem, tempestu sem mel problem kazdou sezonu, ta mi tradicne nepada. Jako rad si zahraju neco se smeckou. :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    + tohle je víceméně beze změny od season 2. Takže to jde i bez pavouka
    Lightning Storm Werewolf Druid Endgame Build for Diablo 4 (Season 3) - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/guides/lightning-storm-werewolf-druid-build/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: zrovna stim sem jdu, konečně silný companion build :D
    Jedu klasický, tak to tam pak překlopímna tohle když napadají věci.

EVILMIND: na maxrollu to to maji kdyžtak nachystané ve víc variantách i bez unikátek na rozjezd atd. Akorát si musíš přepnout na "starter" v progression tabulce. Spirit generujou tím Wind shieldem nebo co. Ještě jsem to nestudoval.
    Lightning Storm Druid Endgame Build Guide Diablo 4 - maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/lightning-storm-druid-guide
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Fakt ? ja zatim kazdou sezonu jel pulve, takze sem tyhle rozpoustel a celkem to padalo, predpokladam ze ten kdyz po nich pujdu tak padat nebudou :-). Ten singl me presne napadl, ze budes na suchu, ale to asi fakt resi pavouk a jak zachrana tibaulty a bulwark. Podle toho co sem sam videl na 3x50 tak ten manik stal uprostred a jel besky defakto nonstop, zbytek sme se tam honili dokola a mam pocit ze si malokdo do neceho stihnul bouchnout. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja teda shepher-stampede nesnasel kdykoliv jsem to zkousel, i kdyz jsem to hral jinak, vzdycky jsem se dostaval do situaci, kdy jsem proste skoncil bez many proti nejakemu single enemy, bo nemas generator. Je pravda, ze pavouk tohle asi docela resi no, mozna tomu dam jeste sanci.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak pry 13teho
    The Gauntlet and Leaderboards Release on February 13 - Diablo 4 Season 3 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/the-gauntlet-and-leaderboards-release-on-february-13-diablo-4-season-3-337547

bude zajimave srovnani, pokud bych si mel na nekoho vsadit tak to bude light storm druid, podle toho co vidim ve hre tak je to tuhle sezonu nevic op build, jako ve srovnani s treba s barbem to ma tezsi z pohledu farmy, musi nabrat jak tempestu, tak ty nove rukavice, navic pro optimalni chod jeste potrebuje starless, ale vysledek za to stoji. Rob to hraje na kompaniony, shepher+stampede je slusne kombo :-)

UNLIMITED POWER! Lightning Storm Druid Build Guide for Season 3 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=skafdt_ZiU4

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/f6cf9f4f-ea99-4333-80f1-b3245f3c961e/?var=0

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/f6cf9f4f-ea99-4333-80f1-b3245f3c961e/?var=2
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jo tak uz se chytam :)
    Takze pro mne nepouzitelne :))

Kazdopadne diky.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: blood orb mas neco jako crackling energy u sorcky, musis to necim procnout aby se ti dopnul, bud aktivkou jako hemmo, nebo pasivkou jako tranzfuze, nebo aspektem jako emblamer
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Rychlejsi asi jo, ale mne nebavej nejak :))
    Da se rict, ze mne az stvou s tim systemem pasti :)) i kdyz to neni nejak extra narocne.

Btw. Asi hloupaty dotaz, ale jak se dostavaj boood orby ?
    To je jen v podstate z toho zakladniho aa heritage ?
    Padl mne blood artisan curiass a rikal jsme si, ze kdyz pouzivam toho bone spirita, ze by se to siklo, ale prijde mne, ze ty blood orby skoro nepadaj ( asi i dost dela, ze krom herritage nemam zadnej blood spell), ale i tak mne to prijde, ze dostanu tak 1 orb ze spawnu. Nekdy ani to ne.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Valuty lepsi nm dungu, ne tech nejrychlesich, ale v prumeru ten valut das tak do 5 minut ikdyz se flakas, to se ti v nm dungunestane, navic , toho na konci ceka fakt hafo, 5 truhel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a jeste jeden bug ikdyz to asi neni bug, jak je ten kvest Kulle's Heart (5 jurnalu) tak jeden ten jurnal dostanes na zacatku sezoniho kvestu kdyz vlezes prvne do valutu a druhy tam lezi po skonceni sezoni linie, pokud ale ten druhy neprectes tak ti ve valutech na konci ty dalsi jurnaly nepadnou, zjisteno ted na 93lvl kdyz si rikam ze char skoro na konci a zadny jurnal nepadnul ikdyz sem tech valutu zabehal sakra hodne. :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Diky za tve monology :))
    Kolikrat mne setri spousty casu.
    A taky diky za info o tech dvou v nmvaultu.
    Vcera jsem nad tim premyslel jestli se tam vubec mota :))
    Ja jeste nepotkal ani jednoho, ale mam jich za sebou teprve onech povinnych 20 :)) a strasne mne nebavej… zlatej nm dung :))
    NESS
    NESS --- ---
    A potencionalni varovani pro HC hrace v tom samem valutu lze potkat buchera i mamlase, vtipne obzvlast kdyz jedes valut kde jsou monstra 50lvl nad tebou :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyz uz tu sazim monology, jauggernaout vs disobedience, trosku sem to testoval a oba na normalnim slotu (ne amulet vs brneni) to vychazi tak ze ani nejlepsi disob (1.1/66) nedosahuje takoveho vykonu jako prumerne dobry jugg (cca 4-4.5k) natoz ty nejlepsi (5.5K+), jako jo +100% evade ale pokud mas flickerstepy nebo neco co ma -1.2sec cd na evadu, tak je to dost jedno je to 4sec vs 7sec, pricemz kdyz kolem sebe rezes tak to stejne padne rychle. Navic disob musi nastartovat a jugg je trvale
    NESS
    NESS --- ---
    Skoro to vypada ze staci nasednout na kone, po vzoru neni pavouk, neni problem, musim jeste vyzkouset
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Podle tohohle postu to co te zabiji v pvp je pry vlastni tempesta, ja teda myslel ze to je cizi, takhle je to jeste vtipnejsi :-)

URGENT - PvP pet interaction bug: Your own pet killing you… - PC Bug Report - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/urgent-pvp-pet-interaction-bug-your-own-pet-killing-you%E2%80%A6/148770

jako nestava se to pokazde, ted jsem mel dva killy u jednoho me to smazilo (neusmazilo) u druheho nic a tempestu mam porad, tezko rict podle ceho to je, nejsem krvavej, chodim do pvp sbirat whispery a pritom na me nekdo obcas hupne, na druhou stranu je to celkem karmicke, kdyz te ten nekdo svacne a vzapeti ho to sunda taky ve vypisu je to jako ze ty jsi zabil sebe :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KID_MCHUTT: odeber nějaký co máš už a oni se objeví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Super bug - nezapočítaly se mi dva smouldering ashes...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam