• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a pry je zvednuty drop uberu, mimo duriela tam je to porad stejny, ale jako to uz jinde komentovali 1350x 0 je porad 0 :-) Jako z dropu 1:9.8M na 1:7.2K, tzn u barba misto 1 shako na 10mega helem to je uz jen 1 shako na 7.5kilo helem :-)

    NEW UBER UNIQUE DROP CHANCE DATAMINE - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=ekYdki7YDR8
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jinak mně se ty vaulty líbí... Působí to super, těžší dungeon, pasti a spousta "pokladů". Vymyšlené je to pěkně, ale to provedení pokulhává, je to moc lehké :-) a NM dungeony nemá smysl běhat.
    Podle.me testujou jak se to bude líbit, v další sezóně bude zas neco trochu jiného. Za pár sezón bude vítězoslavně přestavěné téma kdy budou dungeony mutovat a bude pokaždé trochu jiný .)

    Já jedu Lightning druida lvl 82, baví mě to hodně, padají uniqy, našel jsem pěkný amulet. Pushuju vaulty... A netěším se na lvl 100 :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ten Campfire si normalne uprimne s radosti naladim, protoze to bude slast sledovat, jak se budou kroutit :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Komedie pokracuje, Adam dneska oznamil, ze pristi tyden budou oznamovat, kdy budou oznamovat, kdy pustej Gauntlet :-) No ale zase muzu rikat ja sem to rikala :-))


    Adam Fletcher
    @PezRadar
    Next week we will be announcing a date and time for a Campfire Chat that will fully focused on showcasing the Gauntlet and our mid-season updates.

    The mid-season update will bring lots of class updates and will be in the same update as the Gauntlet. 📈⚔️

    https://twitter.com/PezRadar/status/1758305260731514897

    Season 3 Midseason Update Campfire Chat Announcement Next Week - Gauntlet, Class Changes - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/season-3-midseason-update-campfire-chat-announcement-next-week-gauntlet-class-337746

    Gauntlet Campfire Chat Announcement Coming Next Week - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/gauntlet-campfire-chat-coming-next-week/
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    aargh! školácká chyba a nějakej plesnivej kozel mi právě sejmul moji 89 HC sorcku. se picnu :-) ... no nic, jedu znova, lvl 100 HC prostě musim mít
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ted uz to ani nema smysl podle me, by meli uznat porazku za slibit to do dalsi sezony - protoze jinak riskujou, ze i kdyz to vydaji, tak se to vubec neprojevi na player base, bo mezitim budou hrat vsichni neco jineho
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Taky sem nesel jediny NM, v porovani s valutem je to moc dlouhe a chude.
    Tezko cekat ze by byl nejaky fakt novy endgame obsah kdyz nezvladaji releasovat ani ten co uz maji naslibovany, to je podle me duvod te recyklace, mysleno mn a valut a pravdepodobne pak zpet na nm.

    Jako stim gauntlem pred zahajenim sezony se tvarili ze bude na/hned po zahajeni sezony, ted to ale vypada ze nejdriv v pulce, jako bude pomerne humorne pokud z nej (s velkou paradou :-) udelaji ten avizovany novy obsah co by mel pulsezoni update prinest, ale to podle me taky nestihnou. Kdyz start byl 23.1. a konec bude 16.4. tak ten pul sezoni update musi vyjit nejak na zacatku brezna ? 27.2. je taky odpiskany, no moc casu na to nemaji :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    EVILMIND: Hele za mne je vault uplne k nicemu. Nebavy mne. Kdybych nemusel ponit ten stupidni ukol. Tak ho ani nebeham.
    Zlatej NM :))
    NESS
    NESS --- ---
    btw Gauntlet asi zase posouvaji bylo tam 27.2. a uz tam neni nic :-) schvalne kdo pozna co wudiju na pozadi hraje :-D

    Diablo 4 - GAUNTLET 27th FEB?! Not really....
    https://www.youtube.com/watch?v=JiRuciqOpdw


    To same postuje Rob

    https://twitter.com/Rob_2628/status/1757130491268882813
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: ten NM má zase výhodu, že na konci ti padnou dvě tři věci a nemáš plný inventář balastu jako po vaultu .))

    Sem včera zapl jeden a na konci dvě věci padly :D ...úplná ztráta času, bez kamenů atd. Navíc ty vaulty mají nějaký psycho drop, padají tam unikáty jak zběsilé atd.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hlavne vaulty uplne nahradily NM dungy. Jako uplne, protoze proc by je nekdo behal ted, ne? Ja je treba vubec nesbiram ani, nesel jsem ani jeden. Takze to neni nova endgame, jen vylepsili starou, a v dalsi sezone to nejspis zmizi, a NM budou vypadat uplne trapne, bo necekam, ze by jim doslo, ze to je chyba...
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NESS: Loom solo jde v poho.. dal sem to nekolikrat s necromantem a sorckou jako build test... ale jako zabavny to nijak extra neni. Vaulty sou super, ale S2 me taky bavila vic.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jo vidim to uplne stejne, skoro by za to stalo udelat nejakou tipovaci tabulku co za prevratnou novinku uvedou priste, treba ze by pet zvladal sebrat matro a goldy ? :-) nebo ze by mohl automaticky rozkladat common a magic predmety ? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tak přece ten nový unikátní systém craftingu hned nerozšíří na klasické unikatky nebo předměty :D

    ve skutečnosti akorát úplně osekaná horadic Cube ze trojky :D ..ty vole úplně vidím ty borce tam jak mají věci co ve hře měly být už dávno od začátku naplánované jako "novinky" na 3 roky postupného rozšiřovaní a pod tím tlakem hráčů to uvolňující radši "dřív" :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Imo sudé /liché dělají jiné týmy
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja davam pauzu do pulky sezony, uvidim s cim prijde ten 1/2 sezoni update, snazil sem se, ale me to neba, pro sezoni tema zdrzuj&otravuj nejsem cilovka.

    Loom je fail jak prase, nechapu jak po AOZu, kde nedali ani dvere (aby to hrace nezdrzovalo), nasadej pakarnu kde musis 4x zabehnout pro klic, aby se ti otevrel boss, solo to nejde vubec a v parte musite byt vyrovnany levlama/buildama, pac jinak tam stejne cekas.

    S2 me bavila, ale evidetne nasadila latku prilis vysoko, ze nedokazou ani skrz sezony udrzet uroven, skoro to vypada ze pracovat na x sezon dopredu neni prilis stastne kdyz jsou schopny vyplodit neco jako tohle :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: lol
    NESS
    NESS --- ---
    Takze kdo mate 5 zbytecnych uberu smele do toho :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Tak tohle pecou https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-patch-1-3-2-patch-notes-now-available-uber-unique-crafting-337643

    Uber Unique Crafting
    Developer's Note: Uber Unique items are highly sought after. With Season of Blood, we introduced target-farming Uber Unique Items with Uber Duriel to gives players another source of acquiring this type of item. However, we want to give players increased autonomy in obtaining their desired Uber Unique by addressing feedback that expressed how acquiring duplicate or undesired Uber Unique Items lessens that feeling of triumph. A new system empowers players to make use of duplicate and undesired Uber Unique items by salvaging them for a new resource which can be used to eventually craft an Uber Unique of their choosing. Additionally, the chance for Uber Unique Items to drop everywhere but in Uber Duriel encounters has been increased.
    Uber Unique Items can now be salvaged to provide a new resource, Resplendent Sparks. Players can bring 5 Resplendent Sparks to the Alchemist and Transmute an Uber Unique of their choice.
    The Refine Resources tab at the Alchemist has been renamed Transmute, and the option to craft an Uber Unique item can be found under that tab.
    Note that the preview window for crafting an Uber Unique won't display the item's affixes.
    The drop chance of Uber Unique items acquired outside of Uber Duriel encounters has been increased.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja jedu generic lootfiltry. A d4 tudle sezonu vynecham, hlavne nebudu mlatit nekde v seazon zone bez toho aby mi automaticky nedavalo do stromu, to jsem privital minulou sezonu, ted mi to chybi :D
    KALTY: bezna vec pro mne :D v hc teda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam