• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tady mas varianty co sem si udelal, zacal bych s bashleapou s DD pokud prechazis z dablswingu https://d4builds.gg/builds/0ad29073-a154-49c3-bf9e-d2e897c1f4db/?var=0 pak bych presel bych na Bash leap a pak na cisty bash, paragony jsou tam schvalne pro glyphy na 1

pro pit100+ mam potom tyhle varianty https://d4builds.gg/builds/a551d6b5-b7cc-44d4-b3ef-282a41977f7c/?var=0 pokud ti je neco nejasne ptej se :-)

Jako jo schazi mi tam jeste bleedbash, to mam jinde :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: v poho kde ti padla asi v tom nmd vid? :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jo vlastně. Já jen že jsem je čekal dříve ty aspekty. Jel jsem 1-35lvl v Helltide a furt je nemám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: mi padla jak sem te tahal ale tu mam pro nese. Max by ji nechtel :)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Bash je funkcni od okamziku kdy naberes temperu na cleavu, do te doby je to na prd, jako dobry je cestou k tomu nabrat tyhle aspekty: Moon, rapid, adaptabilitu, might, undying, pak takove ty klasiky jako edgemastra, inner, elements, ale dulezite jsou ty prvni tri.

PainG neni dulezity jen trosku pomaha, tempera bashe rozhoduje.

Aspekty na dablswing devildust ti daji wolfove, maji to tam pro tebe schovane pac je to sezoni build :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sakrys nesla by se tam nekde v repertoaru nekomu Tuska helma? Ja ji du nekam polootit...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: Hele jel jsem tak nejak pocitove + podle maxrollu toho jejich leveliciho buildu na thorny. Je to fakt ez a nepotrebujes na to v podstate nic. Imho na 100 se da bez problemu dojet jen jednim tlacitkem, bash sam o sobe je brutalne silnej
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: a měl bys nějaký early bash build? Já mám ty rukavice pro base dmg na lvl80.
    Dá se tedy i normálně předtím jet? Musím si projít nějaký videa. Vůbec jsem se ještě nenachytřil. Nemáš něco?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: ja to expil kombinaci thorna a bashe a je to naprosta pecka. Nejsnazsi a nejbezpecnejsi pruchod hrou ever. Ano pomohl mi doombringe trochu, ale na zacatku ten boost HP neni tak brutální, jako pak s vyssimi HP. Urcite doporucuju bash co nejdriv, protoze je to neskutecne relaxing expeni :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele lvlím teď barba. Jsem 40lvl. Bohužel nemám ty dustový aspekty zatím a s oboltama čekám na WT4 až.

Přemýšlím, jestli mám jet do 80ky DSwinga a pak tedy skočit na ten bash? Dá se to složit takhle při levelení, nebo je lepší skládat si DS dusta a až pak udělat druhý regear?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Ahaa, tak ten ring este nemam tak asi mozna dobre :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: aha tak super, taky mam sparku navic. Opet diky nessovi :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Tak to vysvetluje, proc mi padla sparka :-) Tak pecka, to ji chodit ne usim :-D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No neni to tak jednoznacne, nekdo ji nedostal vubec, nekdo ji nedostal ani kdyz ji killnul znova a nekdo dostal dve :-) Rob udelal statistiku (v tom predchozim videu) podle nej 58% je ok, 34% nedostalo nic a 8% dostalo dve.

Ja myslim ze blizzard se jen snazi udrzet kvalitu na stabilni urovni a S4 byla az moc dobra, tak to vylepsili patchem :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak podle videii ten patch vyhrala roguna, konkretne rapidfire je ted total rozekany :-) S kissem to vypada jak kdyz male dite cura do nocniku, pada to vsude jen ne tam kam ma :-) https://www.youtube.com/watch?v=Ir2eLTwsyHI
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: kurnik, tak to sem se s ni nemusel morit, sem ji dal v kazde sezone :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jak jako? Dal sem ji predtim tak mam sparku? Kde? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak fixnuta... naskocila by ti, i kdybys ji nedal, pokud jsi ji dal v libovolne sezone predtim :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: ja ti jeden dam, od nesse
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Z koho pada ramaldins opus nebo nema nekdo pripadne vykseftuju :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam